GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2025, 01:16:54

konu kilit.

Başlatan LORDBARON51, 27 Ekim 2021, 21:12:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LORDBARON51

Konu kilit.
Son düzenlenme: 27 Ekim 2021, 22:45:04 LORDBARON51

Meyve veren ağacı koruyunuz yoksa yiyeceksiz ve gölgesiz kalırsınız.
                                             SİNCE 2016
                                                 SAGO

Keanu

"Server: Unkown command." Sorunu her texture studioda oluşan durumlardan bir tanesi. Kişisel bilgisayardan kaynaklı bir sorun bu. Format attığımda vesaire oluşan hatalardan bir tanesi. Bu kişinin texture studiosunu daha önceden kullandım ve başka sebepten dolayı sürekli sorun çıkartan bir programdı. O yüzden texture studio kullanacaksanız aslını bulup indirin. Emeğine sağlık bana ulaşsaydınız böyle uğraşmak zorunda kalmazdınız  :uzgun: bu sorunun çözümüne şu kaynaktan ulaşabilirsin.

https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-107/texture-studio-1-8-indirme-linki/msg198506/#msg198506

LORDBARON51

Alıntı yapılan: Keanu - 27 Ekim 2021, 21:28:28
"Server: Unkown command." Sorunu her texture studioda oluşan durumlardan bir tanesi. Kişisel bilgisayardan kaynaklı bir sorun bu. Format attığımda vesaire oluşan hatalardan bir tanesi. Bu kişinin texture studiosunu daha önceden kullandım ve başka sebepten dolayı sürekli sorun çıkartan bir programdı. O yüzden texture studio kullanacaksanız aslını bulup indirin. Emeğine sağlık bana ulaşsaydınız böyle uğraşmak zorunda kalmazdınız  :uzgun: bu sorunun çözümüne şu kaynaktan ulaşabilirsin.

https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-107/texture-studio-1-8-indirme-linki/msg198506/#msg198506
Ben hazır siz değerli kullanıcılara kullansınlar diye yükledim kimse benim kadar haftalarca çözüm için uğraşmasın.El vicdan değil mi?

Meyve veren ağacı koruyunuz yoksa yiyeceksiz ve gölgesiz kalırsınız.
                                             SİNCE 2016
                                                 SAGO

TAKTAK26

Kütüphane ve işletim sistemleri ile alakalı herhalde detaylı yazarsan daha iyi olabilir ne demek istediğin tam anlaşılmıyor.  :maalesef:

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Purgatory

Konu kilitlenip arşive kaldırıldı.