GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 12:31:45

19 Roleplay Gamemode

Başlatan sharax, 28 Temmuz 2021, 23:47:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Marcy

zaten sen çocuksun kardeşim, başkasının eline geçse ne olur? adamın emeklerini hiçe saymışsın.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Hasan Sangrento

Karahanlı

Okullar açılsada sa-mp platformu biraz rahatlasa.

mustafaakıska1806

Alıntı yapılan: Karahanlı - 28 Temmuz 2021, 23:51:32
Az kaldı...
Son düzenlenme: 28 Temmuz 2021, 23:59:15 mustafaakıska1806

Rodri

Biraz olgunlaşmanızı tavsiye ederim, platformu çocuk parkına çevirdiniz.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Nineteen

kullanın arkadaşlar nolur kullanın 2 sene önceki mod bu bizim, ama editleye editleye içinden geçmişler, kullanın da patlayıp patlayıp sunucunuz kapansın. canı sıkılan 19 modunu paylaştım diye geziyor sıkıldım alnına koyayım

Marcy

Alıntı yapılan: Nineteen - 29 Temmuz 2021, 00:18:16
kullanın arkadaşlar nolur kullanın 2 sene önceki mod bu bizim, ama editleye editleye içinden geçmişler, kullanın da patlayıp patlayıp sunucunuz kapansın. canı sıkılan 19 modunu paylaştım diye geziyor sıkıldım alnına koyayım
alnına koyma alnına koyma abi koyma.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Rodeiun

kapanır yarın novelty :d

Hata

çoluk çocuğun eline geçtiğini paylaşan kişinin nickine bakarak anlayabilirsiniz

FalafelÇorba

katılıyorum

kumite

O kadar rezil bir insansın ki bu adamın verdiği iki haftalık emeği anasını s*ktiğimin platformunda p*ç ettin. Ya ben sana daha bir şey demiyorum güzel kardeşim. Taa zamanında ben o projenin ortağıyken "umut çok bug var umut napıcaz" dediğinde yine vicdan yapıp @Hasan Sangrento yu öyle getirdim. Bu adam ilk geldiğinde "bir b*k bilmiyor unknown daha çabuk yapar bu kim" demiştin ilk gün. Ondan sonra Hasan'ın yalayıcısı oldun. Bir proje için gelen adamı bir değil, iki değil, üç değil sürekli sürekli kendi projelerine "abi bir bug var abi şu var abi şunu yapar mısın abi pp açıcaz onu yapar mısın" diye diye elinde dönderdin.

@Hasan Sangrento ben sana zibilyon kez "engelle şu çocuğu geç, bırak artık seninle oynuyor." dememe rağmen umursamadın.

Burada asıl hata bende arkadaşlar, Sharax gibi birisinin modunu yaptırıp üstüne birde ona güvendiğim için hata bende. Proje açıkken bana bu modu satalım mı dediğinde ben kendi ağzımla "mod bizim değil hasanın hasan satarsa kendi satar." dediğimi hatırlıyorum. Konuşmaların kayıtları da duruyor.

Sağda solda ben developerim diye gezen ve şu cümleye kuracak arkadaşlara ithafen. "ya kardeşim iki tane bug fixlemiş neyin lafını yapıyorsun" diyorsanız, sampın yüz karası developersınız çoğunuz. Haftalık sunucu açıp kapatırsınız, sağda solda 1337 tagiyle gezer allah olduğunuzu sanırsınız. Sharax bu modu kaç developera gösterdiyse hepsi "bu nasıl mod" diyip kodlamasını bile yapamadı. Çoğu da salak saçma şeyler ekleyerek çözmeye çalıştı hiçbiri olmadı.

İyi günlerinizde kullanın, s*ktiniz platformu.
Son düzenlenme: 29 Temmuz 2021, 11:40:27 verdant

OnlySimon

winsual

sharax'a tesekkurler ğ
Son düzenlenme: 29 Temmuz 2021, 12:36:10 winsual

Daxy

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi