GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TextDraw] Akıllı Telefon Örneği

Başlatan Lé Spîke, 14 Eylül 2017, 14:46:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jawié

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 15 Eylül 2017, 14:27:27

Alıntı yapılan: Jawié - 15 Eylül 2017, 12:55:10

Başlığa tuşlu telefon yazsaydın bizi güzel keklerdin.  :evet: Dairelerin biri büyük biri küçük olmuş, copy-paste yöntemiyle hafif sağa çekip yapsaydın olurdu. Bir akıllı telefon etmese de akılsız telefonun yerini tutabilir. Paylaşım için teşekkürler.

Copy Paste yaptım zaten İpleomax ile. Ve belirttiğim gibi mause çok kaydığı için düzeltemedim. Artık düzenlemeleri Pawnodan yapıyorum. Yorumun için teşekkürler.

Yamuk olduğu için büyük küçük görünmüş olabilir o zaman. Space basarak hızını azaltabilirsin.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Jawié - 15 Eylül 2017, 19:56:25

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 15 Eylül 2017, 14:27:27

Alıntı yapılan: Jawié - 15 Eylül 2017, 12:55:10

Başlığa tuşlu telefon yazsaydın bizi güzel keklerdin.  :evet: Dairelerin biri büyük biri küçük olmuş, copy-paste yöntemiyle hafif sağa çekip yapsaydın olurdu. Bir akıllı telefon etmese de akılsız telefonun yerini tutabilir. Paylaşım için teşekkürler.

Copy Paste yaptım zaten İpleomax ile. Ve belirttiğim gibi mause çok kaydığı için düzeltemedim. Artık düzenlemeleri Pawnodan yapıyorum. Yorumun için teşekkürler.

Yamuk olduğu için büyük küçük görünmüş olabilir o zaman. Space basarak hızını azaltabilirsin.

Teşekkürler öğrendiğim iyi oldu.

sharax