GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TextDraw] Akıllı Telefon Örneği

Başlatan Lé Spîke, 14 Eylül 2017, 14:46:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Merhaba arkadaşlar. Bugün can sıkıntısından dedim bir textdraw yapmayı deniyim. Fazla iyi değilim bu konularda. Hatta hiç bilmiyorum diyebilirim. Ama bugün bir yapıyım dedim. Bugün size akıllı telefon oluşturdum. İsteyen düzenlesin isteyen direk kullansın. Resimi atıyım.

Menü Abuk sabuk oldu kusura bakmayın.

Şimdide dosyalar.

https://www.solidfiles.com/v/vppAPL2QdyjZB

İyi Kullanımlar. Yorum atmayı unutmayın.

Forset

ace

Sadece Görünüş Amaçlımı  ? Eline Sağlık Bu Arada

Lé Spîke

Alıntı yapılan: ByJoKeR - 14 Eylül 2017, 14:53:48

Sadece Görünüş Amaçlımı  ? Eline Sağlık Bu Arada

Evet. Şuanda sadece görünüş amaçlı yaptım. Teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: Forset - 14 Eylül 2017, 14:53:12

Berbat olmuş.

Fikrini belirttiğin için teşekkürler. Neresi berbat? Düzeltiyim.

FrankTR

Menüye de özen göstersen daha iyi olabilirmiş ve oldukça geliştirilebilir duruyor. Bu tarz textdrawlar veya map yaparken koyduğun objelerin posları el ile düzeltmeni tavsiye ederim. Görsel açıdan daha güzel olacaktır. Eline sağlık

Lé Spîke

Alıntı yapılan: FrankTR - 14 Eylül 2017, 14:55:58

Menüye de özen göstersen daha iyi olabilirmiş ve oldukça geliştirilebilir duruyor. Bu tarz textdrawlar veya map yaparken koyduğun objelerin posları el ile düzeltmeni tavsiye ederim. Görsel açıdan daha güzel olacaktır. Eline sağlık

Teşekkür ederim değerli yorumun için. Bu Textdraw işlerinde yeniyim. Bir tutorial izledim elimden bu çıktı. Menüyü düzeltmeye çalıştım ama mause çok kaydığı için daha çok bozuldu. Biraz daha öğrenip iyi şeyler çıkarmayı planlıyorum.

FrankTR

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 14 Eylül 2017, 14:57:49

Teşekkür ederim değerli yorumun için. Bu Textdraw işlerinde yeniyim. Bir tutorial izledim elimden bu çıktı. Menüyü düzeltmeye çalıştım ama mause çok kaydığı için daha çok bozuldu. Biraz daha öğrenip iyi şeyler çıkarmayı planlıyorum.

Mouse kaydığı için bozuldu diyorsun ya işte dediğim kısım o, mesela butonları yerleştiriyorsun ya. 1. tuşun y koordinatı 2. ve 3. tuşla aynı olsun. Onu da editörün sana verdiği çıktıdan düzeltebilirsin. Aralarındaki mesafe değeri aynı olsun. Yine o mantıkla alt tuşları yapabilirsin. Ekranda çizerken aynı zamanda kafanda da çiz, burdan buraya kaç olsun, ne olsun vs. Nacizane tavsiye vermek istedim. Tekrar eline sağlık.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: FrankTR - 14 Eylül 2017, 15:08:43

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 14 Eylül 2017, 14:57:49

Mouse kaydığı için bozuldu diyorsun ya işte dediğim kısım o, mesela butonları yerleştiriyorsun ya. 1. tuşun y koordinatı 2. ve 3. tuşla aynı olsun. Onu da editörün sana verdiği çıktıdan düzeltebilirsin. Aralarındaki mesafe değeri aynı olsun. Yine o mantıkla alt tuşları yapabilirsin. Ekranda çizerken aynı zamanda kafanda da çiz, burdan buraya kaç olsun, ne olsun vs. Nacizane tavsiye vermek istedim. Tekrar eline sağlık.

Anladım demek istediğini. Bundan sonra pawnodan düzenlerim artık aralığını  :helal: sağol.

Dyternal

Geliştirilmeli. Menünün arkaplanının rengi kötü durmuş.

Kraus

Çok basit olmuş ve konumlandırmada simetri hataları var, şekiller aynı olduğu için hoş gözükmüyor. Daha güzel olabilirdi.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Lé Spîke

Dediğim gibi ilk textdrawım ancak geliştireceğim kendimi Yorumlar için sağolun  :helal:

HardOneTurk

kardeşm bunu bızde yaptık daha gelısmısını ama freeroam larda /skinler /v1 filan donuo bozuluo dıer texdrawlar

Map yapılır ucret ilk odeyecekler ekleyeblr. Skype Mapper hardoneturk

https://i.hizliresim.com/nj8WNl.gif
sunucu rekor : https://hizliresim.com/ROEW2Z

lezetli MAPLAR

Lé Spîke

Alıntı yapılan: HardOneTurk - 15 Eylül 2017, 11:41:29

kardeşm bunu bızde yaptık daha gelısmısını ama freeroam larda /skinler /v1 filan donuo bozuluo dıer texdrawlar

Telefon textdrawı ve freeroam? Bence telefonlar rpg için var zaten sizin freeroamda IC OOC terimi yok. Birde gelişmişini yaptıysan paylaş herkez faydalansın. :helal:

Jawié

Başlığa tuşlu telefon yazsaydın bizi güzel keklerdin.  :evet: Dairelerin biri büyük biri küçük olmuş, copy-paste yöntemiyle hafif sağa çekip yapsaydın olurdu. Bir akıllı telefon etmese de akılsız telefonun yerini tutabilir. Paylaşım için teşekkürler.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Jawié - 15 Eylül 2017, 12:55:10

Başlığa tuşlu telefon yazsaydın bizi güzel keklerdin.  :evet: Dairelerin biri büyük biri küçük olmuş, copy-paste yöntemiyle hafif sağa çekip yapsaydın olurdu. Bir akıllı telefon etmese de akılsız telefonun yerini tutabilir. Paylaşım için teşekkürler.

Copy Paste yaptım zaten İpleomax ile. Ve belirttiğim gibi mause çok kaydığı için düzeltemedim. Artık düzenlemeleri Pawnodan yapıyorum. Yorumun için teşekkürler.