GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[HEDIYE] Eightborn Roleplay Oyun Modu [SA:MP]

Başlatan #FEK, 03 Haziran 2020, 01:08:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NikolaiS

Vesa

Copy Paste sunucular türer şimdi yazık oldu emeğine parana

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

lacosapalm

Bakıyorumda bu bölümde birileri mod paylaştığında hep üzüntülü yorumlar klon adı altında sunucular açılacak yorumları atılıyor. 2 ay geçmeden, bu yorumu atan arkadaşlar paylaşılan modlardan nasiplenip sunucu açıyorlar.

Para verip almışsın aldığın şeyide yayınlaman senin bileceğin iş. Konuda gördüğüm kadarıyla kodlayıcısıda memnun.Çok iyi bilgisi olmayan arkadaşlara yararlı olacağını düşünüyorum. Paylaşımın için teşekkürler, iyi forumlar.

- S O N

Ceto.

Girişte kayıt olduğumuzda başvurunuz yetkilere gönderilmiş diyor onu nasıl onaylayacağız peki?

M.Kemal ATATÜRK

S W E S T

Alıntı yapılan: Ceto. - 03 Haziran 2020, 16:20:13
Girişte kayıt olduğumuzda başvurunuz yetkilere gönderilmiş diyor onu nasıl onaylayacağız peki?
Kendinize mysql üzerinden tablo ekleyerek girebilirsiniz şifreleme sistemi md5 ordan kendinize şifre oluşturun.

Hata

ayazcik

Moonquad

Herkes klon sunucu açılacak falan diye gereksiz yorumlar yapmış bu modla açılacak sunucu buglari hatalari kapatılmasında hicbisi olmaz. MySQL sistemi bile r39 değmez. Ama sistem olarak tam sistem deposu. @#FEK teşekkürler kral.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Moonquad

Hata

Moonquad

Cruza

Hep aynı senaryoyla paylaşılıyor bu tarz modlar sıkıldım bu durumlardan.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Hata

Alıntı yapılan: Moonquad - 03 Haziran 2020, 18:22:14
Alıntı yapılan: Hata - 03 Haziran 2020, 18:19:32
Alıntı yapılan: Moonquad - 03 Haziran 2020, 18:13:38
@Hata yardım talebi açarsın yine :)
modda talep açılacak birşey yok
İyi incelemeni tavsiye ederim.
inceledim 2-3 bug var çok sıkıntısı yok fakat bu mod kullanılmaz vine rp modunu kullanıyorum 2-3 açığını kapattım bunu sistem deposu olarak kullanıcam

HasanEfe

RuLinGS

SAMP ortamından yavaş yavaş herkes çekiliyor, bunu gördüğüme sevindim, çünki bu boş ortamda vaktinizi harcadığınızı anlayıp bırakmanız, Hilesini mi desen böyle kavgalar mı desen, bu herifler yüzünden bu platform böyle herkesin Fivem veya MTA geçmesini öneriyorum, SAMP platformu çoktan bitti, çoğunluğu Roleplay serverlerini DM yerine görüp ihlal yaptığı için.