GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[HEDIYE] Eightborn Roleplay Oyun Modu [SA:MP]

Başlatan #FEK, 03 Haziran 2020, 01:08:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Herkese merhabalar arkadaşlar, birileri bana sövmeden ve saçmalamadan önce kısaca bu nedenden bahsedeyim. "META" adlı arkadaştan gtaturk adı xxx olan arkadaştan modu bundan bir buçuk ay öncesinde kimseye satılmayacağına dair söz aldım. Fakat, modu satın aldığım süreçten sonra birçok kişiden modun görüntülerini almam ek olarak birçok kişiye satış yapıldığını duymam. "İmpulse RPG" vesaire gibi ve buna rağmen eski modu sattım gibi kandırılmaya çalışmam açıkçası beni üzdü ve dolandırıldığımı yavaş-yavaş fark ettim. Kendisinden forum için market paneli ve karakter paneli satın almıştık, bunlarında birkaçını farklı sunucularda ve yine İmpulse'de görmem, üstüne kendileri kodlamışlardır, çok mu zor? Açıklamasıyla karşılaşmam yine beni üzdü. Bana satılmayacak diyerek, el altından saman yürütüp yoldan geçene modu satıp bilgilerinin tarafımca sahip olunacağı modu herkese paylaştılar. Buna istinaden bende burada bedava paylaşarak herkesin moddan yararlanmasını istedim. Modun içerisinde birkaç bug bulunuyor, bana ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım iyi eğlenceler.
Discord: FEK#9919
https://s7.dosya.tc/server16/rcznu2/Eightborn_SAMP_Server_Files.rar.html

VirusTotal

https://www.virustotal.com/gui/file/0cb850fde8803921e6a9ccd3e34ac16ba85a1c96421d9a75b4e53e541208cc45/detection

Bir teşekkürünüzü alırım, mod hakkında problemler için bana ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler.
Son düzenlenme: 03 Haziran 2020, 01:17:13 #FEK

~ Gaviria ~

BurakcanA

toshape

#FEK

Alıntı yapılan: toshape - 03 Haziran 2020, 01:12:00
Sistem tanıtımları için https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/www-caelornia-roleplay-com-~-crp-official-(-25-05-2020-)/ konusunu inceleyebilirsiniz. Hepinize hakkım helal olsun arkadaşlar.
Arkadaşlardan bu linki buraya koyduğun için para istemeyecek misin? Para için her şeyi yapıyordunuz ya ondan sordum :)

TheWish

Tüh, sunucuyu kapatalım hemen olmaz böyle şimdi.

Impulse Roleplay: Management

RaideNN

Adamın emeklerine yazık parasına üzülüyorum harbiden hoşgeldin aramıza sayın fek

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

#FEK

Alıntı yapılan: Caroline - 03 Haziran 2020, 01:14:18
Tüh, sunucuyu kapatalım hemen olmaz böyle şimdi.
İstiyorsan karakter panelinle, market panelini de paylaşabilirim?

#FEK

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

#FEK

Şurada arkadaşın bize ve başkalarına sattıklarından ufak tefek birkaç görüntü bırakayım

Son düzenlenme: 03 Haziran 2020, 01:53:23 Coiner Sebep: özel mesaj paylaşımı yasaktır.

#FEK

Arkadaşı etiketlemeyi unuttum, şah eserini bir görsün ya
@toshape yani "META"

cpt.xemremm

FEK'ten aşırı nefret ediyordum. Nedeni Rina adlı platformda siyahi birliği trolleyip şikayet açtığım halde  atanıp ceza çekmeden şikayeti kapatmıştı. Fakat, bugün baktım da gerçekten adam haklıymış sonuna kadar da haklı. Sistemler iyiydi sunucu az ve kişi olmasına rağmen yine de iyiydi. Hak veriyorum uzun lafın kısası.
Son düzenlenme: 03 Haziran 2020, 01:51:00 cpt.xemremm
i think that life is beautiful

deviantburada

justice rains from above