GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 00:58:46

PUBG MOBILE Görüşleriniz?

Başlatan Focus, 10 Mart 2019, 01:21:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Focus

Sizce grafikleri filan nasıl bence optimazasyon sorunu var çoğu telefonda kasıyor gereksiz yere.

Şeytana Şükür!

Leeroy

Dediğin gibi, gereksiz çok kasma oluyor. Bilgisayarda da öyle.

trabzon

Son güncellemeler sebebiyle, kare hızına ait çoğu senkronizasyonları bozdu.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

wildclaWZ

Mobil için çıkan bir oyunu bilgisayar üzerinden oynamak :@ Nefret ile bakıyorum.

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

trabzon

@wildclaWZ evet, ilklerden sonra çok bozdu. Eskisi kadar aram yok artık, soğuttu kendinden. Zâten normalde telefonda hiç kasmayan oyun, bu aralarda kasmaya'da başladı. Şarjı iyice sömürür oldu, telefonu kanser ediyor.

Coiner

Telefon için 60fps limitini bazı programlar yardımıyla kaldırmak mümkün

@wildclaWZ mobil için yapıldığını biliyorum ama adamlar kendileri emülatör çıkardı ve emütörden oynadığın sürece karşında gelen rakipler de emülatör yani herhangi bir hak yeme  mümkün değil.
Ancak takım arkadaşlarından 1tanesi mobil ise rakipler emülatör & mobil karışık oluyor.
Son düzenlenme: 23 Mart 2019, 15:45:23 wildclaWZ
Coiner    

wildclaWZ

Alıntı yapılan: Coiner - 23 Mart 2019, 15:35:12

Telefon için 60fps limitini bazı programlar yardımıyla kaldırmak mümkün

@wildclaWZ mobil için yapıldığını biliyorum ama adamlar kendileri emülatör çıkardı ve emütörden oynadığın sürece karşında gelen rakipler de emülatör yani herhangi bir hak yeme  mümkün değil.
Ancak takım arkadaşlarından 1tanesi mobil ise rakipler emülatör & mobil karışık oluyor.

Sanırım sorun burada oluyor, biz mobile giriyoruz karşı taraf bilgisayar mobil karışık giriyor bilgisayardan oynandığı çok belli oluyor.

Alıntı yapılan: Silver - 23 Mart 2019, 15:14:52

@wildclaWZ evet, ilklerden sonra çok bozdu. Eskisi kadar aram yok artık, soğuttu kendinden. Zâten normalde telefonda hiç kasmayan oyun, bu aralarda kasmaya'da başladı. Şarjı iyice sömürür oldu, telefonu kanser ediyor.

Bilgisayar sürümü aynı ilk başlarda güzel gidiyordu şuan ufak tefek aksaklıklar takılmalar oluyor. Allah göstermesin.

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Enkei

Böyle bir oyunu telefondan oynamak kadar saçma bir şey yok. Dün arkadaşım yanımda oynuyordu onu izliyordum, oyun esnasında aynen böyleydi:

Dyternal

Ben şahsen 1 kere oynadım ve sarmadı, fakat emulatörde fazla hile var diyorlar. Lig atlaması kolaymış.

yali

Çöp, gerek FPS sorunu gerek bot olsun kelimenin tek anlamı ile çöp

Ryroz

Alıntı yapılan: yali - 24 Mart 2019, 11:12:22

Çöp, gerek FPS sorunu gerek bot olsun kelimenin tek anlamı ile çöp

volitina

Alıntı yapılan: yali - 24 Mart 2019, 11:12:22

Çöp, gerek FPS sorunu gerek bot olsun kelimenin tek anlamı ile çöp.

QrzR

nikobernoo

Please (g)old days, come back.