GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Tavsiye Mobil Uygulamalar

Başlatan lazlow, 25 Ekim 2021, 15:13:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Bu konu altında kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz mobil uygulamaları yazabilirsiniz. Tavsiye ettiğiniz uygulamaların IOS veya Android için kullandığınızı, ne işe yaradığı, ücretsiz olup olmadığını yazabilirsiniz.

Sadece uygulamaları yazın, oyunlar ayrı bir kategoriye giriyor çünkü. Mobil oyun tavsiyeleri için bu konuya yazabilirsiniz: Mobil Oyun Önerir misiniz? Sistemim Bu Oyunu Kaldırır mı?
Son düzenlenme: 25 Ekim 2021, 15:24:12 lazlow

Bilinmeyen Bey

Yemek Sepeti, Pandemi de olmamıza rağmen yemek isteyecek tek mobil dükkan. En azından kaliteli olan. Bu uygulamada her markadan (hiç bilmediğiniz bile) yemek isteyebiliyorsunuz. Yorumlarını okuyabilir, kendiniz yorum yapabilir. Ne kadar güzel, ne kadar tatlı veya benzeri gibi yorumlar bulunuyor. Ve her çeşitten var.

Duolingo, bir İngilizce öğrenme uygulaması. İngilizce bilmeyen arkadaşlar için tavsiye ettiğim bir uygulama. Eğer kodlama yapmak istiyorsanız, yabancı kimseler ile konuşmak istiyorsanız İngilizce size lazım olacaktır. Duolingo indirerek her çeşitten İngilizce Kelime öğrenebilirsiniz. Sadece öğrenmek değil, ÖĞRETİM türünde de var. 5, 6, 7, 8 , 9 Sınıflar için konular hakkında gelişebilirsiniz.

Facebook Lite, Facebook adlı site ve orjinal uygulamanın Lite kelimesi eklenmiş olan versiyonu. Peki tamamen mi aynı? Hayır. Facebook Lite; Facebook gelen birçok bildirim, mesaj, ileti diye adlandırılan tüm herşeyi hesaplamak zorunda kalıyor. Bu olayda telefonu yük koyuyor, Facebook Lite fazla zorlanan telefon veya fazla uygulamalar yüzünden zorlanan telefonların kasmasını, yavaşlamasını ya da tamamen durmasını engellemek için yapılmış bir uygulama. Ek olarak güzel Font, Arkaplan (Bem-Beyaz / Siyah) ve tatlı ikonlara sahip.
Son düzenlenme: 25 Ekim 2021, 15:29:49 Bilinmeyen Bey

Sensiall

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 25 Ekim 2021, 15:27:08
Yemek Sepeti, Pandemi de olmamıza rağmen yemek isteyecek tek mobil dükkan. En azından kaliteli olan. Bu uygulamada her markadan (hiç bilmediğiniz bile) yemek isteyebiliyorsunuz. Yorumlarını okuyabilir, kendiniz yorum yapabilir. Ne kadar güzel, ne kadar tatlı veya benzeri gibi yorumlar bulunuyor. Ve her çeşitten var.

Duolingo, bir İngilizce öğrenme uygulaması. İngilizce bilmeyen arkadaşlar için tavsiye ettiğim bir uygulama. Eğer kodlama yapmak istiyorsanız, yabancı kimseler ile konuşmak istiyorsanız İngilizce size lazım olacaktır. Duolingo indirerek her çeşitten İngilizce Kelime öğrenebilirsiniz. Sadece öğrenmek değil, ÖĞRETİM türünde de var. 5, 6, 7, 8 , 9 Sınıflar için konular hakkında gelişebilirsiniz.

Facebook Lite, Facebook adlı site ve orjinal uygulamanın Lite kelimesi eklenmiş olan versiyonu. Peki tamamen mi aynı? Hayır. Facebook Lite; Facebook gelen birçok bildirim, mesaj, ileti diye adlandırılan tüm herşeyi hesaplamak zorunda kalıyor. Bu olayda telefonu yük koyuyor, Facebook Lite fazla zorlanan telefon veya fazla uygulamalar yüzünden zorlanan telefonların kasmasını, yavaşlamasını ya da tamamen durmasını engellemek için yapılmış bir uygulama. Ek olarak güzel Font, Arkaplan (Bem-Beyaz / Siyah) ve tatlı ikonlara sahip.
Duolingo gerçekten çok faydalı bir uygulama,facebook artık eskide kaldı gibi ama kullanan kişiler hala mevcut. Yemek sepeti uygulaması denemeyi düşünüyorum, paylaşım için teşekkürler yararlı konu olmuş.

Bilinmeyen Bey

Hayat Eve Sığar, Pandemi de Covid-19 cidden çok büyük bir tehdit. Bu uygulama ile HES Kodu alabilirsiniz, çeşitli halk binalarına (hastaneler, lokantalar) girmek için lazımdır bu HES Kodu. Ek olarak yakınlarınızda Covid-19 yaygınlığını öğrenebilirsiniz. Mesela benimki baya riskli alanmış. Dikkatli olmam lazım. Ayrıca En yakın Eczane veya Hastane, Randevu, Korona mısın testi (kolay bir test, halsizlik var mı gibi) gibi çeşitli şeylerde bulunuyor tabi.

Snaptube, Youtube'un aynısı ancak Youtube tarafından yapılmayan bir uygulama. Bu uygulamanın Youtube'dan farkı şu: Videoları indirebiliyorsunuz. Eğer bir tatile ya da evden uzağa gidiyorsanız ve İnternetiniz yoksa mükemmel bir uygulama. İndirdiğiniz videoları izleyebiliyorsunuz. Hatta videoları istediği kalitede indirebilirsiniz! 720p, 1080p ya da kısaca HD indirebiliyorsunuz. Bu olay her zaman mümkün olamaz çünkü eğer bir video Youtube'a 360p konulmuş ise, Snaptube onu 720p halde yapamaz ve indirmenize izin veremez. Ama güzel uygulama. Kesinlikle indirin.

Honeygain, bir PC uygulaması. Ancak Mobil versiyonu da çıkmıştır. Honeygain, internetinizin küçük bir kısmını (fazla ihtiyaç olmayan) alır ve onu paraya dönüştürür. Telefonunuzu kullanmadığınız zaman internetinizin minnacık bir kısmını Honeygain'in kullanmasını izin verirseniz baya "HONEY" olarak adlandırılan parçacıklar kazanabilirsiniz.

Peki en büyük soruya gelelim bu uygulama ile ilgili. Bu uygulama bir "scam" yani sahtecilik mi? Hayır. Ben bu uygulama 1 yıldır kullanıyorum. Gerçek paraya dönüştürüyor. Minimum Payout yani Minimum Para çıkartması (topladığınız internet puanı ile kazanılan) 20.00$ . Yani 20 dolarlık para biriktirmeniz lazım. Oradan sonra size para yollacaktır. Bu uygulama çoğu Youtube reklamında bulunmuş, çoğu Youtuber tarafından tanıtılmıştır. Bu linkten indirebilirsiniz: Tıkla

lazlow

Photogrid: Bilmeyen yoktur. Mobilden resim düzenlemek için çok iyi, kullanışlı bir uygulama, tavsiye ederim. Android'de kullanıyorum.

Instashot: Hem resim hem de video düzenleme uygulaması. Tabii daha çok video kısmını tavsiye ediyorum. Instagram'da, WhatsApp gruplarında paylaşmalık çok güzel ve kolay bir şekilde videolar editlemeyi sağlıyor. Android'de kullanıyorum.