GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Samsung Galaxy S9+ vs iPhone X

Başlatan Nithral, 05 Nisan 2018, 19:37:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nithral

Video yabancı bir kanala aittir, iyi seyirler.

volitina

Christian

Tell your men they work for me now, this is my city!

ElysioNNN

enes020020

Ekran boyutu açısından tabiki Samsung Galaxy S9+(6.2 inç) İphone X(5.8 inç)
Ağırlık açısından ise İphone X'i tercih ederim.(174 Gram) Samsung Galaxy S9+(189 gram)
Arka kameraları ikisininde 12 MP
Depolama alanında ise maximum 256 GB depolayabiliyosun Samsung Galaxy S9+'da iphone x'te max 64
Çekirdek olarak tabikii yine Samsung Galaxy S9+(8 Çekirdek) İphone X (6 Çekirdek)
Batarya kapasitesi ise Samsung Galaxy S9+ (3500 mAh) İphone X(2716 mAh)
Hızlı şarj özelliğinden bahsedersek iphone x'de 1 saate %100 şarj ettiği için iphone x tabikii.
Yüz tanıma açısından her türlü iphone x
Tabikii Samsung Galaxy S9+ demek isterdim fakat
İphone X tabikii.

Nithral

Alıntı yapılan: enes020020 - 07 Nisan 2018, 16:26:22

Ağırlık açısından ise İphone X'i tercih ederim.(174 Gram) Samsung Galaxy S9+(189 gram)
Depolama alanında ise maximum 256 GB depolayabiliyosun Samsung Galaxy S9+'da iphone x'te max 64
Çekirdek olarak tabikii yine Samsung Galaxy S9+(8 Çekirdek) İphone X (6 Çekirdek)
Hızlı şarj özelliğinden bahsedersek iphone x'de 1 saate %100 şarj ettiği için iphone x tabikii.
İphone X tabikii.

Yeni çıkan telefonların kameralarında artık Megapiksel pek bir anlam ifade etmiyor, lens ve diyafram daha önemli hale geldi. Batarya konusunda iPhone'un mAh daha düşük olduğu için daha erken şarj etmesi zaten gayet doğal bir şey, bunu karşılaştırmak yanlış olmuş. İkisininde inç oranları büyük olduğu için küçük telefon seven veya alacak olanlara pek önermiyorum.

juliusceaser

Alıntı yapılan: enes020020 - 07 Nisan 2018, 16:26:22

İphone X tabikii.

Onun dışında şöyle bir şey de var. Ben S9+'ı destekliyorum ancak teknik destek/servis bakımından iPhone her türlü geçiyor. En iyi desteği Türkiye'de iPhone veriyor. Bu nedenle her hangi bir arıza sonucunda iPhone'a güveneceğimden dolayı iPhone X alırım. Üstelik olarak iPhone'un ayrı bir şekli var :D

LaFleur

S9+ daha iyi gibi gözüküyor.Ama iPhone'un da meşhur bir marka değeri var.

TalhaB

.EXE

Reis S9 Peder almış dün güzel telefon'da küçük be tam beğenemedim ben,İphoneciyim

Discord: EXE#6607

Nane