GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 23:28:05

İphone X

Başlatan .EXE, 20 Aralık 2017, 22:01:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kraus

Bence iPhone ve diğer marka telefonların aynı düzeydeki modelleri (s9+ vs.) arasındaki tek fark tasarım ve işletim sistemi. iOS kusursuz bir işletim sistemi ve güvenlik düzeyi yüksek bir sistem. Bu güvenlik düzeyi kimisine göre iyi kimisine göre kötüdür. Herkesin bildiği bir örnek; herhangi bir paralı uygulamayı bedavaya iPhone'da yükleyemezsin, orjinalliğini bozman gerekir. Ancak Android'de öyle değil istediğin paralı uygulamayı apk indir yükle. Bana kalırsa en önemli fark bu. Donanım olarak bakarsan da iPhone X veya diğer markaların aynı düzeydeki telefonlarında hemen hemen aynı performansı yaşarsın. Seçim sana kalmış. Ben telefon oyunlarını fazla oynamıyorum. Bu yüzden alırsam fazla pahalı bir Android telefon almazdım. Sen bunun için telefon bakıyorsan Android telefonlarda donanım önemlidir, alacağın telefonun donanımına bak. Ben Android alacaksam markaya takılmazdım ancak garantisi ve teknik desteği iyi olan bir marka seçerdim. Sen iPhone alacaksan zaten her şekilde seni tatmin edici bir telefon olacaktır. Ancak crack uygulamalardan yoksun kalmayı yeğlemen gerek. iPhone X çok pahalı ve tasarım olarak herkesin kullanamayacağı bir telefon. iPhone'un X modeli yerine normal çerçeveli bir modeli almanı öneririm.
Son düzenlenme: 11 Haziran 2018, 00:32:38 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

lacosapalm

iPhone 5,5S,5C,SE,6,6S,7,7 PLUS , 8, 8 PLUS , X kullandım.  Tereddüt etmeden kardeşim iPhone 8 Plus al pişman olmazsın.

Dipnot: Galaxy s3,s4,s5,s6,s7,s8 serisinide test edip kullandım. Sakın bulaşma.
Son düzenlenme: 12 Temmuz 2018, 02:36:18 lacosapalm
- S O N

PhenoMapping

İphone X Ne Kadar İyi Olursa Olsun Değmez Bence Gösteriş İşi İllaki Çerçevesiz Alacağım Diyor İsen Xioami Mİ 7 Öneririm +6GB Ram +128 +256GB ROM

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA