GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kulaklık Telefonun Jack Girişine Tam Uymuyor... Yardım

Başlatan Aware., 27 Mayıs 2017, 19:44:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aware.

Merhaba PawnoTurk ailesi, arkadaşımdan kulaklık aldım fakat aşağıda vereceğim resimdeki gibi bir bölümü ayrılmış. Çıkmış gibi bir şey nasıl anlatılır bilmiyorum. Yani o arada bir boşluk var. Bu sebeplede telefona girmiyor kulaklık. Yarısı dışarıda kalıyor. Bunu nasıl onarabilirim? Lütfen yardım..

Son düzenlenme: 27 Kasım 2017, 21:08:50 Levi

ArMy

Alıntı yapılan: Aware. - 27 Mayıs 2017, 19:44:43

Merhaba PawnoTurk ailesi, arkadaşımdan kulaklık aldım fakat aşağıda vereceğim resimdeki gibi bir bölümü ayrılmış. Çıkmış gibi bir şey nasıl anlatılır bilmiyorum. Yani o arada bir boşluk var. Bu sebeplede telefona girmiyor kulaklık. Yarısı dışarıda kalıyor. Bunu nasıl onarabilirim? Lütfen yardım..

Soruya Bak yaa :P

Backup

İade et, bunun için yapabileceğin bir şey gözükmüyor.

Aware.

Antalya'dan Ankara'ya getirdim. İade gibi lüksüm yok :D neysr yapacağız artık bir şeyler.

Aytuğ

Nithral

Alıntı yapılan: Aytuğ - 22 Kasım 2017, 20:04:14

Yapısal birşey yok iade et,çözümü yok.

Konu tarihine bakmayı denedin mi? Cevap yazmanın manası ne anlamadım.

Kiproo

Alıntı yapılan: Nithral - 23 Kasım 2017, 21:21:21

Alıntı yapılan: Aytuğ - 22 Kasım 2017, 20:04:14

Yapısal birşey yok iade et,çözümü yok.

Konu tarihine bakmayı denedin mi? Cevap yazmanın manası ne anlamadım.

Bu mesaj beni ne ilgilendirir dersen şöyle söyliyeyim o söylediğin ileti senide ilgilendirmez.

PawnoTurkte Aşırıya kaçmayacak şekilde ileti gönderme özgürlüğüne sahiptir Böyle bir kural yok ama böyle bir kısıtlamada yok, Sorunu olan Kişi belkide sorunu çözememiştir Arkadaşın mesaj atmasında bir problem yok bence  :hayir:

Nithral

Ben ileti özgürlüğü olduğunu biliyorum zaten ancak konuyu hortlatma ile ilgili bir özgürlük olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden bu ileti de seni ilgilendirmiyor.

Levi

Aradan 4-5 ay geçmiş bir konuyu hortlatmanın anlamı yok. Belki arkadaş bu süre zarfında 2-3 tane kulaklık bile değiştirmiştir. Her kuralın da kurallar bölümünde yazması gerekmiyor. Ayrıca üyeleri sözlü uyarmak da siz üyelerimizin görevi değil maalesef.

Alıntı
Forum yöneticileri her konuya tek tek göz atamayabilir. Kurallara aykırı bir mesaj gördüğünüzde sağ alt köşede bulunan "Moderatöre Bildir" linkine tıklayarak moderatörlerimize bildirebilirsiniz.

Lütfen bir daha ki sefere daha dikkatli olalım.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."