GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 23:33:53

İphone X

Başlatan .EXE, 20 Aralık 2017, 22:01:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

.EXE

Merhaba arkadaşlar,Son zamanlarda duyduğumuz gibi İphone X Tasarımıyla vb konularda baya iyi o konulara girmeyelim sizin düşüncelerinizi almak istedim İphone X Almayı düşünüyorum yurt dışın'dan ama size'de bi sormak istedim veya bana önere bileceğiniz bir telefon modeli varmı bilmek isterim,cevaplarsanız sevinirim, iyi forumlar...
Son düzenlenme: 20 Aralık 2017, 22:02:31 Guard

Discord: EXE#6607

LionTR

Alıntı yapılan: Guard - 20 Aralık 2017, 22:01:20

Merhaba arkadaşlar,Son zamanlarda duyduğumuz gibi İphone X Tasarımıyla vb konularda baya iyi o konulara girmeyelim sizin düşüncelerinizi almak istedim İphone X Almayı düşünüyorum yurt dışın'dan ama size'de bi sormak istedim veya bana önere bileceğiniz bir telefon modeli varmı bilmek isterim,cevaplarsanız sevinirim, iyi forumlar...
Bence Samsung Almalısın

WildMan

iPhone X alma, yurtdışından alacaksan hiç alma. Neden diye soracaksın. Çünkü Apple uluslararası(?) garantisi sadece Türkiye'de geçmiyor. Yazık günah, zaten en çok kronik sorunu çıkan iPhone modellerinden biri oldu sürekli bir şeyleri fixlemeye çalışıyorlar. Onun yerine Note 8 al. Bana kalırsa her açıdan daha iyi.

Yazılım & Elektronik
PawnoTürk (Kurucu, Geliştirici)

(BNB Soft)

SpooK

Samsun s8 s8+ ve note8 iphoneden üstünlüğünü gösterdi ben samsung s8+ kullanıyorum şükür çok mükemmel bir telefon sanki ilk günki gibi iPhone çöksün para hırsızı. :hayir:

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

SpooK

Alıntı yapılan: Guard - 20 Aralık 2017, 22:44:56

Alıntı yapılan: SpooK - 20 Aralık 2017, 22:43:31

Samsun s8 s8+ ve note8 iphoneden üstünlüğünü gösterdi ben samsung s8+ kullanıyorum şükür çok mükemmel bir telefon sanki ilk günki gibi iPhone çöksün para hırsızı. :hayir:
Ya doğru diyorsun'da İphone X Tasarımı felan çok hoşuma gitti içindeki içerikler vb şeyleri tabi biraz pahalı ama Samsung'da düşünüyorum

Katılıyorum iphone x tasarım mükemmel ama içi lazım.

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

.EXE

Alıntı yapılan: SpooK - 20 Aralık 2017, 22:47:21

Alıntı yapılan: Guard - 20 Aralık 2017, 22:44:56

Alıntı yapılan: SpooK - 20 Aralık 2017, 22:43:31

Ya doğru diyorsun'da İphone X Tasarımı felan çok hoşuma gitti içindeki içerikler vb şeyleri tabi biraz pahalı ama Samsung'da düşünüyorum

Katılıyorum iphone x tasarım mükemmel ama içi lazım.
Tabi sonuçta tasarım işi çözmüyor sadece özellikerini'de kontrol etmek lazım RAM'I biraz düşük ya 3GB :D

SpooK

Aynen 64GB hafıza sanırım, note8 64gb 6 gb ram MÜTHİŞ

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

pag

Rezalet bir telefon.
Bir telefon tasarımı bukadar mı kötü olur.
6000 TL ona vereceğine Note8-Iphone 8-S8 alman daha iyi bence.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Prisonero

iPhone 6s al düşünüyorsan. Serisi eskidi diye düşünme, yeni çıkan serilere göre en iyisi.

Pablo

Alıntı yapılan: Guard - 20 Aralık 2017, 23:28:53

Alıntı yapılan: ByGold - 20 Aralık 2017, 22:58:03

Bence iphone X alma

Almam belki video için teşekkürler baktım :)

Rica Ederim Yardimim Olduysa Ne Mutlu Bana :D

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

.EXE

Specter

Saygılarımla Specter...

Zoxy

Christian

Her türlü S8 ve S9 serisi al. Bu sabah S9+ inceleme izledim WebTekno kanalından.
Her türlü düşürmese 0 hasar altı cam ama arka taraf-ı hasar aldı.
Göle soktu, çeşmenin altına soktu, kabın içine su koydu içine telefonu koydu. 10 dakika içinde bıraktı hiçbir şey olmadı...

Yanı kısaca: S9+ al.

Tell your men they work for me now, this is my city!