GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 21:51:00

Rezillik rezilliği

Başlatan Cherry, 06 Haziran 2020, 14:51:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cherry

Forumda her gün xx roleplay rezilliği, xx kişisinin rezilliği konuları trende giriyor, son iletilerde göz kanatıyor. Platform üyeleri olarak saçma konuları görmek zorunda değiliz. Bu kişilerin forumdan uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum, eskiden  kurallar daha katı uygulanıyordu.

timezen

Alıntı yapılan: Cherry - 06 Haziran 2020, 14:51:55
Forumda her gün xx roleplay rezilliği, xx kişisinin rezilliği konuları trende giriyor, son iletilerde göz kanatıyor. Platform üyeleri olarak saçma konuları görmek zorunda değiliz. Bu kişilerin forumdan uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum
Son düzenlenme: 06 Haziran 2020, 15:02:04 timezen
huuu hep hi

lacosapalm

Kafa açma ya..

- S O N

SuPy

Waiting...

RaideNN

Rezillik rezilliği

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Cherry

Ranthiel

Kesinlikle katılıyorum.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

5YPEXE

#forumdaçeriistemiyorum  :ban:  :ban:  :ban:

heister

Forumda bir kaç ay önce çok güzel haberler yapılırdı. Duyurulurdu. Artık forumda sürekli rezillik konuları ya da üyelerin sitemlerini görüyoruz. Böyle düşünen tek benmişim diyordum bu konudan sonra tek değilmişim diyorum. Böyle konuları görmek beni forumdan uzaklaştırıyor. Bir de foruma bu aralar tekrar ederek denememe rağmen giriş yapamıyorum keza portal haberini okumak için de öyle.

Eamon

Ben konuları şahsen pek saçma bulmuyorum çünkü o konuya açan kişiler bir nevi sıkıntılarını burada dile getiriyor. Bazı platformda yaşadıkları sorunları, o platformlarda anlatamadıkları için buraya konu açıyorlar. Her platform konu açma ve düşünce özgürlüğüne sahip değil. Bence bu platform her zaman bu tür konulara açık kalmalı ki insanların sığınabileceği bir yer olsun burası. Çoğu sunucuda torpil dönüyor, en azından bu forumda bu tür şeyler paylaşılınca kimin ne halt yediği ortaya çıkıyor. Sonuçta burası bir sunucunun forumu değil, tüm GTA oynayan kişilere hitap eden bir yer.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Cherry

Alıntı yapılan: heister - 06 Haziran 2020, 15:26:21
Forumda bir kaç ay önce çok güzel haberler yapılırdı. Duyurulurdu. Artık forumda sürekli rezillik konuları ya da üyelerin sitemlerini görüyoruz. Böyle düşünen tek benmişim diyordum bu konudan sonra tek değilmişim diyorum. Böyle konuları görmek beni forumdan uzaklaştırıyor. Bir de foruma bu aralar tekrar ederek denememe rağmen giriş yapamıyorum keza portal haberini okumak için de öyle.
Eskiden en ufak şeyde yönetim bir kaç gün forumdan uzaklaştırılıyordu, forumda çok boş muhabbet dönüyor. Burası gta platformu xx sunucusunu kötüleme platformu değil yani en azından ben öyle düşünüyorum. Forumdada sanırım bir sorun var bazen giriş sağlanmıyor bugün.

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

5YPEXE

evet forumda sorun var
#forumdaçeriistemiyorum etiketi ile bu soruna hemen çözüm bulabilirsin @Cherry

Cherry

Alıntı yapılan: Metafor - 06 Haziran 2020, 15:28:08
Ben konuları şahsen pek saçma bulmuyorum çünkü o konuya açan kişiler bir nevi sıkıntılarını burada dile getiriyor. Bazı platformda yaşadıkları sorunları, o platformlarda anlatamadıkları için buraya konu açıyorlar. Her platform konu açma ve düşünce özgürlüğüne sahip değil. Bence bu platform her zaman bu tür konulara açık kalmalı ki insanların sığınabileceği bir yer olsun burası. Çoğu sunucuda torpil dönüyor, en azından bu forumda bu tür şeyler paylaşılınca kimin ne halt yediği ortaya çıkıyor. Sonuçta burası bir sunucunun forumu değil, tüm GTA oynayan kişilere hitap eden bir yer.
Konuyu açan kişi ve diğer taraf arasında çok boş sohbetler dönüyor, sen xx sunucusundan banlayıp burda onu kötülüyorsan buna tabii izin verilmemeli. Geçen haftalarda olmuş bitmiş bir konuyu tekrardan dillendirmekte mantıklı değil, zaten sunucuların tanıtım konuları var. Madem böyle bir olay var oraya güzel bir dille yazarlar ve insanlarda o sunucuyla veya kişiyle ilgili konuya daha rahat erişmiş olur. Yeni konu açıp xxx rezilliği şeklinde konuyu trende sokmaya gerek yok.

Hwang

Bahsettiğiniz türde konular bugünden itibaren GTAMulti Trend sekmesinde yer almayacaktır.

İyi forumlar.