GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

İleti Kasanlara Çözüm

Başlatan Xchatt, 20 Nisan 2020, 00:49:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Merhaba bazen dikkatimi çekiyor bazı arkadaşlar sırf ileti kasmak için gördüğü her konuya gereksiz yorum atıp , öne çıkması gereken , yardım bekleyen insanları alta indiriyorlar bunun bence önüne geçilmeli belirli dakika belir bir ileri atılmalı mesela 10 dakika da max 3 ileti vb , değerlendirilirse güzel olur sevgili yöneticiler.

Sa-Mp 2014-2020

Vupsen

Eski forumda 1 dakikada bir ileti atılabiliyordu sadece ve bu yeterliydi.En azından şuanki kadar üst üste aynı kişinin iletilerini okumak zorunda kalmıyorduk.

Pablo

Eskiden bende yapıyordumda bukadar abartmıyordum buna bir çözüm gelmeli.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Specter

İleti sayısı ve rütbesi kavramı kaldırıldığında bunun çözümü olur ama böyle birşey mümkün değil.

Saygılarımla Specter...

DracDonix

Dakika başına 1 ileti olarak ayarlanabilir.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

TRSinan28

Konuya katılıyorum. Bazen foruma giriyorum, son ileti atılan konular kısmına geldiğimde bir sürü üst üste aynı kişinin ileti attığını görüyorum, hoş bir durum değil. Dakikada veya iki dakikada 1 ileti olabilir. Kolay gelsin.

Eamon

Alıntı yapılan: Specter - 20 Nisan 2020, 01:15:33
İleti sayısı ve rütbesi kavramı kaldırıldığında bunun çözümü olur ama böyle birşey mümkün değil.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Lé Spîke

Vay be. İlk zamanlarda ne ileti kasardım. Duygulandım. Ah be 2017...

Ama kötü bir şey tabii.

lacosapalm

Şahsi olarak, kabul edeceğini düşündüğüm öneridir,kısıtlama gelmesi mantıklı olacaktır. :helal:

İyi forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 20 Nisan 2020, 20:46:01 lacosapalm
- S O N

DracDonix

Şöyle bir düşündümde, sanki bana karşı açılmış bir konu hea? :D

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

ReaptioS

Dakika başı 1 ileti atma limiti işi çözecektir.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

chinohead

Rütbe sistemi iletiye göre değil çevrimiçi olma zamanına göre olursa bunun önüne geçilebilir. Hatırladığım kadarıyla GTATurk forumunda sistem bu şekildeydi ve işe yarıyordu. Çok haklı bir isyan, açtığım tüm konular dakikalar içinde birinin ileti sevdası sebebiyle altta kalıyor. Bu sistem acilen değiştirilmeli.

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

Xchatt

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 20 Nisan 2020, 21:24:53
Şöyle bir düşündümde, sanki bana karşı açılmış bir konu hea? :D
Zamanında hepimiz yaptık bende dahil : )

Sa-Mp 2014-2020

kracauer

Mantıklı bir hareket zaten gereksiz ve cidden mantıklı olmayan yorumlar niye atılır ki?

Magia Roleplay

Jarveus

Alıntı yapılan: manhunt - 21 Nisan 2020, 00:24:04
Rütbe sistemi iletiye göre değil çevrimiçi olma zamanına göre olursa bunun önüne geçilebilir. Hatırladığım kadarıyla GTATurk forumunda sistem bu şekildeydi ve işe yarıyordu. Çok haklı bir isyan, açtığım tüm konular dakikalar içinde birinin ileti sevdası sebebiyle altta kalıyor. Bu sistem acilen değiştirilmeli.

Bu sisteme daha çok kafam yattı..
Bunun üstüne 1 dakika da eklenmeli ama.