GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Hwang, 02 Mart 2017, 20:07:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

InnFlamess.

Bence Rütbelerin Sayısı Düşürülebilir.
Mesela
Rat:30 Normalde
Rat:25
Gibi

Acemi Mapper...

pag

Alıntı yapılan: InnFlamess. - 14 Ağustos 2018, 11:56:20

Bence Rütbelerin Sayısı Düşürülebilir.
Mesela
Rat:30 Normalde
Rat:25
Gibi

Zaten kısa süre önce düşürüldü.

TRSinan28

Konu açarken ayarladığımız yazı renklerine açık mavi rengi de eklenmeli.Gözü yormayan türden.

Excision

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 25 Ağustos 2018, 21:53:00

Konu açarken ayarladığımız yazı renklerine açık mavi rengi de eklenmeli.Gözü yormayan türden.

Kendiniz istediğiniz rengi yazabilirsiniz.
Test 1 Test 2 Test 3 Test 4 Test 5 Test 6
[color=#56357c]Test 1[/color] [color=#6d3254]Test 2[/color] [color=#d85fa4]Test 3[/color] [color=#fce885]Test 4[/color] [color=#fca685]Test 5[/color] [color=#85defc]Test 6[/color]
Son düzenlenme: 25 Ağustos 2018, 23:40:11 Excision

TRSinan28

Alıntı yapılan: Excision - 25 Ağustos 2018, 23:39:10

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 25 Ağustos 2018, 21:53:00

Kendiniz istediğiniz rengi yazabilirsiniz.
Test 1 Test 2 Test 3 Test 4 Test 5 Test 6
[color=#56357c]Test 1[/color] [color=#6d3254]Test 2[/color] [color=#d85fa4]Test 3[/color] [color=#fce885]Test 4[/color] [color=#fca685]Test 5[/color] [color=#85defc]Test 6[/color]

Teşekkürler.Bu işimi görür.Yine de kolaylık için eklenebilir.

Pablo

Topluluklar Kategorisine Discord Sunucu Tanıtım Bölümüde Gelebilir Ve Konularımızda Kilitlenmemiş olur yada discord ile ilgili kategori açılabilir mesela bot tanıtım discord sunucuları diye açılabilir @Hwang @Wildman

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Talhavhera◹

Alıntı yapılan: ByGold - 30 Ağustos 2018, 00:19:03

Topluluklar Kategorisine Discord Sunucu Tanıtım Bölümüde Gelebilir Ve Konularımızda Kilitlenmemiş olur yada discord ile ilgili kategori açılabilir mesela bot tanıtım discord sunucuları diye açılabilir @Hwang @Wildman

Burası SA:MP Forumu bence gereksiz bir mevzu sen Discord'un için bi nevi reklam yapıyorsun.

5YPEXE

Konun benim reportumdan sonra kaldırıldı zannedersem. Sen dahil bir çok arkadaşın konusunu report ediyorum. Gerekli işlem yapılıyor ya da yapılmıyor.

Ek olarak Discord Sunucu Tanıtım fikrine katılıyorum yine forumun bu kısmına bir istek konusu açarsan o konu da benim de desteğimi kazanırsın. İyi forumlar! :helal:
Son düzenlenme: 31 Ağustos 2018, 10:08:12 5YPEXE

Pablo

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 31 Ağustos 2018, 10:05:06

Konun benim reportumdan sonra kaldırıldı zannedersem. Sen dahil bir çok arkadaşın konusunu report ediyorum. Gerekli işlem yapılıyor ya da yapılmıyor.

Ek olarak Discord Sunucu Tanıtım fikrine katılıyorum yine forumun bu kısmına bir istek konusu açarsan o konu da benim de desteğimi kazanırsın. İyi forumlar! :helal:

Zaten bazı türk minecraft v.b forumları bile discord bot ve sunucusu tanıtımına izin veriyor ve buryada bot tanıtım bölümü ve dc sunucu bölümü açılırsa güzel olur ozaman botu tanıtmak icin gelenlerde pawnoturkun isine yarar üye aktifliğinden.@Hwang
Son düzenlenme: 31 Ağustos 2018, 19:27:34 ByGold
Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

DracDonix

Alıntı yapılan: ByGold - 31 Ağustos 2018, 19:04:43

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 31 Ağustos 2018, 10:05:06

Zaten bazı türk minecraft v.b forumları bile discord bot ve sunucusu tanıtımına izin veriyor ve buryada bot tanıtım bölümü ve dc sunucu bölümü açılırsa güzel olur ozaman botu tanıtmak icin gelenlerde pawnoturkun isine yarar üye aktifliğinden.@Hwang

Mantıklı  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

DracDonix

Forumumuza Sanal Karakterler bölümü gelmeli bu sayede kullanıcılar kendi oluşturdukları karakterleri o bölümün içinde tanitabilirler

ace

Alıntı yapılan: Eolo(Kullanım Dışı) - 04 Eylül 2018, 06:58:08

Konuda veya yorumda iki üç tane resim ekledikten sonra, fazlasını eklediğimizde forum kaldırmıyor.

İmzalardaki karakter sınırı arttırılabilir.

Katılıyorum imza kısmına

@Eren

Alıntı yapılan: Rexha - 01 Aralık 2018, 10:44:07

Alıntı yapılan: Eolo(Kullanım Dışı) - 04 Eylül 2018, 06:58:08

Konuda veya yorumda iki üç tane resim ekledikten sonra, fazlasını eklediğimizde forum kaldırmıyor.

İmzalardaki karakter sınırı arttırılabilir.

Katılıyorum imza kısmına

Eamon

İsim değiştirme muhabbetini kolaylaştırmalısınız bence çünkü 1 senede bir nick değiştirme çok abartı bence, en azından 1 ay sınır felan getirin.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

DracDonix

Alıntı yapılan: Ferman - 02 Aralık 2018, 03:45:57

İsim değiştirme muhabbetini kolaylaştırmalısınız bence çünkü 1 senede bir nick değiştirme çok abartı bence, en azından 1 ay sınır felan getirin.

Katılıyorum