GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Hwang, 02 Mart 2017, 20:07:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tunahan

Diğer formlar kısmına bence "Yabancı Diziler" diye bir bölüm daha açılmalı. O bölümde yabancı dizi tanıtımı yaparız, altyazılı linkini falan bırakırız. İnsanlar yararlanır.

Edit: Ona benzer bir konu varmış, yeni gördüm. Ama böyle dediğim gibi Film&Dizi şeysi olsa daha da güzel olur.
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2018, 04:13:01 Tunahann

BullTerrier

Alıntı yapılan: Tunahann - 05 Temmuz 2018, 04:10:07

Diğer formlar kısmına bence "Yabancı Diziler" diye bir bölüm daha açılmalı. O bölümde yabancı dizi tanıtımı yaparız, altyazılı linkini falan bırakırız. İnsanlar yararlanır.

Edit: Ona benzer bir konu varmış, yeni gördüm. Ama böyle dediğim gibi Film&Dizi şeysi olsa daha da güzel olur.

Güzel olur. Fakat bununla birlikte abazalığa yeltenen de olur :kahkaha:

Pablo

Alıntı yapılan: Tunahann - 05 Temmuz 2018, 04:10:07

Ozaman Bölüm Açıldı Diyelim Herhangi Bir Film  Paylaşılırsa Telif Yer Pawnotürk.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Pablo

Mesela Üyelerin Fazla Post Kasmaması icin Teşekkür et eklentisi eklenebilir bence.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

pag

Mod Galerisi & Samp Sunucuları bölümüne konu açabilmek için belli bir ileti şartı konulması iyi olur, çünkü bazı arkadaşlar bu bölümleri amacı dışında kullanıyor veya kurallara uygun olmayan içeriklerle bölümü kirletiyor.

kelly

I want everything

Jawié

Az önce bir konuyu moderatöre rapor etmeyi denedim, yorum kısmını boş bırakmıştım. Doldurduktan sonra yolladığımda 120 saniye hatası verdi. Ek olarak, 120 saniye çok fazla, 60 saniyeye düşürülebilir.

ace

Alıntı yapılan: kelly - 09 Temmuz 2018, 14:29:01

30 saniye olayı kalkmalı

Katılıyorum Özel Mesaj göndermek için bile 30 saniye bekliyoruz en azından özel mesaj için kalksa konular için 20 saniye veya 15 saniye olsa güzel olur.

Dr.Dodo

+1 verme yeri eklenebilir. 30 saniye olayı kalkmalı. Rumuz değişimi için 1 yıl bekleme olayı kalkmalı.  SA-MP Sunucuları bölümündeki yorumlar post değeri kazanmalı. Mobil sürümde istediğimiz sayfaya geçiş yapamıyoruz. Mesela bir konuda 27 sayfa cevap var. Teker teker öncekiye basarak gidiyoruz. Sonraki de değil öncekine basınca sonraki sayfaya gidiyor garip. Son yoruma gelene kadar canımız çıkıyor. O yüzden masaüstü tema kullanıyorum. Mobil temada iyileştirmeler yapılmalı. Etiketleme sistemi biraz sıkıntılı @Hwang yazınca direk etiketlemiyor. [member=1]Hwang[/member] yazmamız gerekiyor.

@Hwang
Son düzenlenme: 29 Temmuz 2018, 00:55:39 DoğancanG.

juqi

Alıntı yapılan: Jawié - 25 Temmuz 2018, 19:52:53

Az önce bir konuyu moderatöre rapor etmeyi denedim, yorum kısmını boş bırakmıştım. Doldurduktan sonra yolladığımda 120 saniye hatası verdi. Ek olarak, 120 saniye çok fazla, 60 saniyeye düşürülebilir.

Katılıyorum.

bangbang

Forumda yer alan tüm üyelerin profiline o an yaptığı aktivite bilgisi eklenmeli.

ÖRN :
pawnotürk anasayfasına bakıyor.

Ryder[Bloodz]

Alıntı yapılan: DoğancanG. - 29 Temmuz 2018, 00:54:20

+1 verme yeri eklenebilir. 30 saniye olayı kalkmalı. Rumuz değişimi için 1 yıl bekleme olayı kalkmalı.  SA-MP Sunucuları bölümündeki yorumlar post değeri kazanmalı. Mobil sürümde istediğimiz sayfaya geçiş yapamıyoruz. Mesela bir konuda 27 sayfa cevap var. Teker teker öncekiye basarak gidiyoruz. Sonraki de değil öncekine basınca sonraki sayfaya gidiyor garip. Son yoruma gelene kadar canımız çıkıyor. O yüzden masaüstü tema kullanıyorum. Mobil temada iyileştirmeler yapılmalı. Etiketleme sistemi biraz sıkıntılı @Hwang yazınca direk etiketlemiyor. [member=1]Hwang[/member] yazmamız gerekiyor.

@Hwang

+1

[R]ussell_Savrinn

Foruma +rep -rep sistemi eklenmeli.

+Rep ne kadar yüksekse okadar güvenilir olduğun anlaşılır
Rep ne kadar düşükse okadar güvensiz birisin demektir.

Bu sistem eklenmeli mesela biri bize yardımcı oldu +Rep atarız veya bunun yerine TEŞEKKÜR ET sistemi eklenebilir.Tıkladığımız zaman teşekkür etmiş oluruz ve Profilinin altına teşekkür sayısı gösterilir.

Ayrıca üstteki mesajları okudum bende bu olaydan şikayetçiyim Etiketleme sistemi çalışmıyor sadece şu şekilde ancak.
@Hwang

EMİCE

Önerim ve Şikayetim : Eleştirel bir dil ile yapılan yorumların Moderatör yetkisine sahip kişiler tarafından silinmesi hiç hoş değil.
Sunucu sahipleri bu foruma konu açıyorsa insanların görüşlerine (İyi veya kötü) saygı duymak zorunda ve bunları dikkate almak mecburiyetindedir.
Fakat dakikalarca bir yanıt yazmaya çalışıyorum içerisinde bir tane küfür hakaret veya argo kelime yer almamasına rağmen silinmektedir.

pag

Rumuz değişimi için tam olarak kaç günümüzün kaldığını görsek iyi olabilir.