GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Hwang, 02 Mart 2017, 20:07:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dystopian

Bence grafik istek bölümü olmalı kullanıcılar istediği grafiği bölümün kurallarına göre konu açıp istediği grafik için yardım alabilir.

White

Teşekkür Etme  Eklentisi Eklenirse Güzel Olur Bence.

ByGold

TalhaB

Grafik istek bölümü ve iletilerde kişinin yaşı görünmeli.

HadesGSF

Alıntı yapılan: Dystopian - 28 Nisan 2018, 23:34:56

Bence grafik istek bölümü olmalı kullanıcılar istediği grafiği bölümün kurallarına göre konu açıp istediği grafik için yardım alabilir.
:helal:

TRSinan28

İleti sayısına göre gelen rütbelerin isimleri türkçe kelime olarak değişse fena olmaz.Örneğin ''Forum Cambazı'' falan filan.

laéx

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 04 Haziran 2018, 23:19:12

İleti sayısına göre gelen rütbelerin isimleri türkçe kelime olarak değişse fena olmaz.Örneğin ''Forum Cambazı'' falan filan.

Katılıyorum.

pawnwhite

Rütbeler iletiye göre değil aktifliğe göre olmalı.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

BullTerrier

Alıntı yapılan: pawnwhite - 15 Haziran 2018, 11:23:15

o zamanda herkes mesela bir oyun oynarken sürekli arkada bırakır siteyi.

pawnwhite

Alıntı yapılan: ScavengeR - 15 Haziran 2018, 14:56:10

o zamanda herkes mesela bir oyun oynarken sürekli arkada bırakır siteyi.

Site açık kaldığı sürece işlenmiyor gezinmek yenilemen lazım.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

pawnwhite

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

Lork

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 04 Haziran 2018, 23:19:12

LionTR

Ben şunu farkettimde bazı günlerde aktiflik fazla olmuyor oyüzden ban affı yapılsın bence Tabi Bazı Kişilerin Aktifliği çok olanların  banı açılmalı sadece tek bir kişi icin söylemiyorum bazı kişilerin tabi bu sizin kararınız.@Hwang @Wildman

Hwang

Alıntı yapılan: VartoluTR - 20 Haziran 2018, 22:07:24

Ben şunu farkettimde bazı günlerde aktiflik fazla olmuyor oyüzden ban affı yapılsın bence Tabi Bazı Kişilerin Aktifliği çok olanların  banı açılmalı sadece tek bir kişi icin söylemiyorum bazı kişilerin tabi bu sizin kararınız.@Hwang @WildMan

Aktiflik durumundan kaynaklı cezalara af getirilmesi mantıksız ve kuralına göre faaliyet sürdüren üyelerimize haksızlık olur. Kurallara uyulursa zaten af durumuna gerek kalmayacaktır. Yönetim olarak zaten olabildiğince anlayışlı davranmaya çalışıyoruz.

juqi

f5 botları mevcut bence gereksiz hak geçebilir

Kripteks

Anlatımlar bölümü, sa-mp sunucuları bölümü hatta mod galerisi bölümüne konu açarken bence moderatör  onayından geçmeli. Anlatımlar bölümünde yardım istiyenler mi dersin, mod galerisinde saçma sapan kodlar mı dersin. Moderatör sayısı yetersizse alınabilir. Forumda hangi konunun nereye açılacağını bilen, Türkçesi iyi olan kişiler var. Bu kişiler denetlemesini yapabilir.

@Hwang