GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Hwang, 02 Mart 2017, 20:07:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Inappropriate

Merhaba. Öncelikle bu forumun SA-MP platformu üzerine kurulduğunu biliyorum. Fakat GTATurk'te olduğu gibi gözüm GTA V kategorisini aradı. SAMP odaklı olduğu için bu kategorinin açılması saçma olabilir ama kategori olarak diğer rockstar oyunları veya diğer oyunlar gibi bir kategori açılabilir. GTA 5 kategorisini yakından takip edip yeni çıkan haberleri, dlc'leri ve güncellemeleri, ekran görüntülerini paylaşabilmek istiyorum. Böyle bir kategori açılması mümkün mü acaba?

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Prisonero

Alıntı yapılan: Principles - 06 Ocak 2018, 13:54:55

Merhaba. Öncelikle bu forumun SA-MP platformu üzerine kurulduğunu biliyorum. Fakat GTATurk'te olduğu gibi gözüm GTA V kategorisini aradı. SAMP odaklı olduğu için bu kategorinin açılması saçma olabilir ama kategori olarak diğer rockstar oyunları veya diğer oyunlar gibi bir kategori açılabilir. GTA 5 kategorisini yakından takip edip yeni çıkan haberleri, dlc'leri ve güncellemeleri, ekran görüntülerini paylaşabilmek istiyorum. Böyle bir kategori açılması mümkün mü acaba?

Böyle bir şey zaten düşünülüyor, yakında yeni bölümler ve konular açılacak.

Pablo

Merhabalar sizden Ricam Şu Birisine İleti Gönderirken 30saniye Kuralı Oluyorya onu 20ye Düşürseniz Olmazmı Tamda arkadaşıma mesaj aticam 30saniye bekleyin diyor 20 saniyeye düşürürseniz çok İyi Olur İyi Forumlar.
Son düzenlenme: 07 Ocak 2018, 01:54:28 ByGold
Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Nithral

Alıntı yapılan: Prisonero - 06 Ocak 2018, 10:59:26

Alıntı yapılan: Nithral - 06 Ocak 2018, 10:33:01

Çoklu alıntı yapma özelliği eklenebilir.

Her iletiyi alıntı yaparsan hızlı yanıt bölümünde çoklu alıntı oluyor.

Teşekkürler, alıntı konusunda artık kafam karışmayacak.

Dyternal

Nithral

İmzanın silinmesi imza boyutu ile alakalı, o yüzden silinmiştir. Daha küçük boyutta görüntüler deneyebilirsin.

Excision

Alıntı yapılan: ByGold - 07 Ocak 2018, 01:52:39

Merhabalar sizden Ricam Şu Birisine İleti Gönderirken 30saniye Kuralı Oluyorya onu 20ye Düşürseniz Olmazmı Tamda arkadaşıma mesaj aticam 30saniye bekleyin diyor 20 saniyeye düşürürseniz çok İyi Olur İyi Forumlar.
30 saniye kuralı varken yeterince post kasıyorsunuz, 20 saniyeye inerse düşünemiyorum  :@ :@ :@

Pablo

Alıntı yapılan: Excision - 08 Ocak 2018, 01:44:31

30 saniye kuralı varken yeterince post kasıyorsunuz, 20 saniyeye inerse düşünemiyorum  :@ :@ :@

Siz beni yanlış Anladınız Demek İstediğim Birisne ÖzelMesaj Atarken O 30saniye 20ye düşürürmüsünuz demek İstedim...

Alıntı

Prisonero

Alıntı yapılan: ByGold - 08 Ocak 2018, 02:13:23

Siz beni yanlış Anladınız Demek İstediğim Birisne ÖzelMesaj Atarken O 30saniye 20ye düşürürmüsünuz demek İstedim...

Başlarda o 60 saniyeydi (1 dakika), düşürüleceği kadar düşürdük zaten.
Son düzenlenme: 08 Ocak 2018, 11:54:28 Prisonero

Pablo

Alıntı yapılan: Prisonero - 08 Ocak 2018, 11:53:04

Alıntı yapılan: ByGold - 08 Ocak 2018, 02:13:23

Başlarda o 60 saniyeydi, düşürüleceği kadar düşürdük zaten.

60saniyemi Oha :) Hiç bilmiyordum valla En İyisi 30da Kalsın :D

Alıntı

Savagery

Bence Ultra-Host yardımıyla sunucu açanlar `Samp Sunucuları` bölümüne reklam konusu açmaları yasaklansın.Ultra-h sunucusu olanlar yanlış anlamayın ama bence çok saçma.Neden diye sorarsız her şey 1-2 güne bağlı.Eyer manage tuşuna basmazsanız sunucu kapanıyor ve başkasına veriliyor.Başka şeylerde yaza bilirim o host hakkında ama bence bunlar yeterli.İyi Günler.

Creathy

Alıntı yapılan: Revengers - 08 Ocak 2018, 12:12:21

Bence Ultra-Host yardımıyla sunucu açanlar `Samp Sunucuları` bölümüne reklam konusu açmaları yasaklansın.Ultra-h sunucusu olanlar yanlış anlamayın ama bence çok saçma.Neden diye sorarsız her şey 1-2 güne bağlı.Eyer manage tuşuna basmazsanız sunucu kapanıyor ve başkasına veriliyor.Başka şeylerde yaza bilirim o host hakkında ama bence bunlar yeterli.İyi Günler.

Katılıyorum.

Kripteks

Alıntı yapılan: Revengers - 08 Ocak 2018, 12:12:21

Katılıyorum. Ek olarak samp sunucuları bölümüne konu açtıktan sonra herkese görünmesi için yönetici onayı gereksin. Böylece düzensiz saçma tanıtımları kullanıcılar görmeden silinir.

Inappropriate

Avatar boyutları azıcık büyütülerek 120x120 şeklinde yapılabilse hoş durur bence.

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

staple