GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Hwang, 02 Mart 2017, 20:07:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İPŞİR

Yıllar geçiyor, teknoloji ilerliyor ve samp yerini yavaş yavaş Gta V'e bırakıyor.
GTA V sunucuları için ayrı bir bölüm açabilir misiniz?

Cynydlan

Forum tasarımı çok iç karartıcı ve göze hoş gelmiyor. Daha iyi bir şey bekliyorum, aşağıya da önerilerimi yazıyorum.

Daha canlı ve modern renkler.
Daha modern ve güzel bir menü.
Daha modern ve güzel grafikler.
Güzel bir üye postbit.

LanceX

Alıntı yapılan: bangbang - 17 Aralık 2017, 13:30:57

Forum tasarımı çok iç karartıcı ve göze hoş gelmiyor. Daha iyi bir şey bekliyorum, aşağıya da önerilerimi yazıyorum.

Daha canlı ve modern renkler.
Daha modern ve güzel bir menü.
Daha modern ve güzel grafikler.
Güzel bir üye postbit.

Sanırım amaçları eski gtaturk temasını yapmak, tam bilgim yok ama.

Cynydlan

@SelimBasKaN
Böyle bir amaç içinde olduklarını düşünmüyorum ama eğer öyleyse bence yapmasınlar.

Nithral

Bana kalırsa göz yormayan bir tema olmalı, bu tema gibi mesela.

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Cynydlan

Eklenmesi Gereken Modlar ;
Mention
Ticket
Sosyal Medya İkonları

Kraus

Tapatalk desteğinin eklenmesi iyi olurdu. Tapatalk açık kaynak kodlu olduğu için Tapatalkla birlikte bildirim olayı da (alıntı, mention vb.) rahatça geliştirilebilir. Mobil temanın biz moderatörler için rahat bir kullanım sağladığı söylenemez, mobilde sürekli masaüstü temaya geçmek zorunda kalıyorum. Eğerki eklenirse tapatalk bunun da rahatlığını sağlayacaktır. Ancak tapatalkın tek kötü tarafı konu tasarımları bakımından sıkıntı yaratma ihtimali. (divbox, spoiler vs.) Onun da bbcodeları sadeleştiren filtreler ile önüne geçilebilir.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Kripteks

Bugün hangi sayfaya girsem reklam açılmaya başladı. Bu artık hep böylemi olacak? Önceden forumu açınca bir kere kapat mantığıyla çalışıyordu.

Pablo

Alıntı yapılan: ThaLasso - 24 Aralık 2017, 02:12:58

Bugün hangi sayfaya girsem reklam açılmaya başladı. Bu artık hep böylemi olacak? Önceden forumu açınca bir kere kapat mantığıyla çalışıyordu.

Aynen Bendede Öyle Oluyor Tam Birisine Mesaj Atcam Reklam Geliyor Bide Bazen Büyük Ekranli Reklamlar Geldiğinde Kötü Çünkü Kapatma Butonu yok İyi Günler

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

WildMan

Reklam şirketinin yılbaşından ötürü aldığı reklam çokluğu yüzünden bu kadar reklam gösteriliyor. Durumun rahatsız edici olduğunun farkındayız fakat reklam gösterimleri bizim kontrolümüz dışında çalışıyor. Ancak sorunu biraz daha azaltabilmek adına 2 Ocak 2018'e kadar mobil temada reklam gösterilmeyecek.

Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar dilerim :pc:

Yazılım & Elektronik
PawnoTürk (Kurucu, Geliştirici)

(BNB Soft)

Pablo

Mesela Bize mesaj geldiği zaman bildirim özelliği olsa güzel olur.
Son düzenlenme: 26 Aralık 2017, 02:12:10 ByGold
Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Levi

Alıntı yapılan: ByGold - 26 Aralık 2017, 01:41:47

Mesaj aldığınız zaman zaten ekranın üstünde mesaj aldınız diye bir bildirim geliyor.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Lé Spîke

Alıntı yapılan: ByGold - 26 Aralık 2017, 01:41:47

Mail adresine geliyor zaten yeni kişisel ileti diye

pag

League Of Legends,Metin2,CS:GO tarzı oyunlar için bölümler açılması forumu dahada aktif tutacaktır.