GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Hwang, 02 Mart 2017, 20:07:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_Code

Pawn Kodlama - Mod Galerisi bölümünde [FS] [GM] vs. gibi prefixler bulunmakta bunları filtreliyebilelim
Aynı şekilde SAMP Sunucuları bölümünede gelmeli.  :helal:

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Lé Spîke

SA:MP dizileri bölümünü bekliyorum. Kendi dizimizi oluşturmamız güzel olur artı olarak forum aktif kalır
Son düzenlenme: 11 Kasım 2017, 03:18:26 DeliOqlan

Dyternal

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 11 Kasım 2017, 03:02:07

SA:MP dizileri bölümünü bekliyorum. Kendi dizimizi oluşturmamız güzel olur artı olarak forum aktif kalır

https://www.pawnoturk.com/forum/genel-yasam-forumu/

Burada Paylaşılmış buradan devam edin bence.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 11 Kasım 2017, 09:56:55

Ben eski platform gibi olmasını isterdim. Yani özel bir alanda değerlendirmeli felan böyle.

Dyternal

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 11 Kasım 2017, 09:59:03

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 11 Kasım 2017, 09:56:55

Ben eski platform gibi olmasını isterdim. Yani özel bir alanda değerlendirmeli felan böyle.

GTATurk'deki Diziler sistemi güzeldi eklenebilir :helal:

Kripteks

Duyanınız, bileniniz olmuştur. GTA 5'de artık sa-mp da olduğu gibi sunucu açılabiliyor. Onun içinde Anlatımlar/Sunucu tanıtımları tarzında kategoriler açılabilir. Pawno üzerine kurulmuş bir platform fakat güzel olabilir.

ulcode

Forumda 'Pawno Code' ekleme ile yazılan kodlarda yanlış şeyler algılıyor.
mesela; random'un do'sunu mavi yapıyor, format'ın for'unu mavi yapıyor.

pag

Forumdaki rutbelerin ileti sayilari azaltilsin bence.

Aytuğ

Nithral

Xochiquetzal

Mobil forum hiç kullanışlı değil, tamam internetten şarjdan goruntu bakimindan biraz az yiyor fakat eski bilgisayar gorunumu cok daha iyiydi burada komutlari bilmiyorsak telefondan konulari ayarlayamiyoruz eski sistem uzerinden calismalar yaparsaniz daha iyi olur yada direk eski sistem getirilsin ben memnundum 🖒

Facebook: /ozden.komurcu
Instagram: @ozdenkomurcu

RRnyt

Herşeyiyle çalıntı bir sunucuyu ifşalayınca niye yorumumu sildiniz? Koskoca forum bir samp sunucusunamı ait gtatürk'ü yaşatmak istiyorsanız adaletli olun.

WildMan

Alıntı yapılan: Xochiquetzal - 02 Aralık 2017, 14:21:25

Mobil forum hiç kullanışlı değil, tamam internetten şarjdan goruntu bakimindan biraz az yiyor fakat eski bilgisayar gorunumu cok daha iyiydi burada komutlari bilmiyorsak telefondan konulari ayarlayamiyoruz eski sistem uzerinden calismalar yaparsaniz daha iyi olur yada direk eski sistem getirilsin ben memnundum 🖒

Altta bulunan masaüstü sürüme basarak mobil temayı deaktif edebilirsiniz.

Yazılım & Elektronik
PawnoTürk (Kurucu, Geliştirici)

(BNB Soft)

LanceX

Sitede çok reklam çıkıyor. Sayfayı yenileyip gelen iletilere bakacağım, tam konuya tıklarken ekrana reklam geliyor hop o sayfaya atıyor.

Bir de şöyle saçma sapan bi reklam çıktı.

ulcode

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 10 Aralık 2017, 14:17:31

Sitede çok reklam çıkıyor. Sayfayı yenileyip gelen iletilere bakacağım, tam konuya tıklarken ekrana reklam geliyor hop o sayfaya atıyor.

Bir de şöyle saçma sapan bi reklam çıktı.

Reklam servisleri cookie ve geçmişinizden yararlanarak reklamlar çıkarmaktadır.