GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Hwang, 02 Mart 2017, 20:07:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agg1401

Corona

İleti sayacı çalışmıyor. ( Normalde bu 7. İleti ama 1 yazıyor)

Kılıç kınından çıktımı, kaleme yer kalmaz ve's-selam

Pablo

Alıntı yapılan: Corona - 03 Kasım 2019, 09:04:02
Eğlence ve mizah bölümündeki iletiler sayılmamaktadır sayaç düzgün çalışmaktadır.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Lineopth

boş beleş üyeleri şutlayın gitsinler forumu bozuyorlar.

Vupsen

Değişiklik olmuş son konulara bakarken son ziyaretimden bu yana değişiklik olmadığını belirten yazının ingilizce olması dikkatimi çekti ve biraz rahatsız etti.Türkçe bir forumda bilgilendirmenin de türkçe olması gerektiğini düşünüyorum.Umarım hemen düzeltilir.

Mag

Vupsen

Birileri yorumumuzu alıntılayıp cevaplayınca bildirim gelse hoş olur.Eski forumda vardı bu özellik.Bayağı faydası dokunuyor.

Prisonero

Alıntı yapılan: Corona - 03 Kasım 2019, 09:04:02
Bazı bölümlerde iletiler sayılmıyor, herhangi bir sorun yok.

Alıntı yapılan: Lineopth - 15 Kasım 2019, 16:22:25
boş beleş üyeleri şutlayın gitsinler forumu bozuyorlar.
Öylece kimseyi yasaklamıyoruz, uyarı sistemimiz var. Kuralları ihlal eden üye iki kere uyarılır, devamında belirli bir süre yasaklama işlemi yapılır.

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 27 Kasım 2019, 15:43:18
Değişiklik olmuş son konulara bakarken son ziyaretimden bu yana değişiklik olmadığını belirten yazının ingilizce olması dikkatimi çekti ve biraz rahatsız etti.Türkçe bir forumda bilgilendirmenin de türkçe olması gerektiğini düşünüyorum.Umarım hemen düzeltilir.

Düzelteceğiz, teşekkürler.

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 01 Aralık 2019, 14:51:44
Birileri yorumumuzu alıntılayıp cevaplayınca bildirim gelse hoş olur.Eski forumda vardı bu özellik.Bayağı faydası dokunuyor.
Bahsettiğin alıntı bildirimi ile birlikte çoğu şey için sistem bildirim gönderiyor. Bildirim ayarlarından kendine göre düzenleme yapabilirsin.

Vupsen

Ayarları hiç kurcalamammışım. :D Az önce baktım, varmış.Teşekürler.

Vupsen

Bir konuya uzun bir mesaj yazıyorum( hızlı yanıt aracılığıyla).Gönder dediğimde 5 saniye beklememi söyleyen DDOS taraması yapılıyor ve tarama dönüşü beni yeni konu açma sayfasına yönlendiriyor(o an hangi konuya yazıyorsam o konunun olduğu bölüme)Ve tabi o yazdığım uzun mesaj da yok olup gidiyor.Daha önce başıma 1-2 defa geldi küçük bir bug diyerek pek takmamıştım ama az önce uzun bir mesaj yazdıktan sonra başıma gelince aşırı sinirlendim.Umarım en yakın zamanda düzeltilir.

Prisonero

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 03 Aralık 2019, 16:45:36
Bir konuya uzun bir mesaj yazıyorum( hızlı yanıt aracılığıyla).Gönder dediğimde 5 saniye beklememi söyleyen DDOS taraması yapılıyor ve tarama dönüşü beni yeni konu açma sayfasına yönlendiriyor(o an hangi konuya yazıyorsam o konunun olduğu bölüme)Ve tabi o yazdığım uzun mesaj da yok olup gidiyor.Daha önce başıma 1-2 defa geldi küçük bir bug diyerek pek takmamıştım ama az önce uzun bir mesaj yazdıktan sonra başıma gelince aşırı sinirlendim.Umarım en yakın zamanda düzeltilir.
Az önce aynısını bende yaşadım, ara ara yaşıyorum. 5 saniye bekledikten sonra sayfa açıldığında 2 kere geri gelip iletiyi tekrar gönderebilirsin, iletide herhangi bir kayıp yaşanmıyor.

Vupsen

Alıntı yapılan: Prisonero - 03 Aralık 2019, 16:49:23
Alıntı yapılan: Sypnosis. - 03 Aralık 2019, 16:45:36
Az önce aynısını bende yaşadım, ara ara yaşıyorum. 5 saniye bekledikten sonra sayfa açıldığında 2 kere geri gelip iletiyi tekrar gönderebilirsin, iletide herhangi bir kayıp yaşanmıyor.
Sağ ol, bir dahakine denerim.

Uzzy

Arkaya kar yağıyor sanırım. Çok güzel olmuş elinize sağlık. :)

Tommy Vercetti

Alıntı yapılan: Uzzy - 06 Aralık 2019, 12:21:47
Arkaya kar yağıyor sanırım. Çok güzel olmuş elinize sağlık. :)
Çok iyi ya

Vupsen

Eski forumda Ciddi Konular bölümü vardı, genel yaşam bölümü kategorisinde en sevdiğim konuydu.Tekrar eklenirse muhteşem olur.