GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Hwang, 02 Mart 2017, 20:07:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Codes.

Beğeni Sistemi Gelebilir Bir üyeyi beğenerek beğeni sayısı artar ve havalı olur.  :sigara:

wowglarfist

O bir nevi eski rep sistemi gibi olur. Bana kalırsa gerek olmadığını düşünüyorum. İleti ve gönderileri beğenmek yeterli olduğunun düşüncesindeyim.

wowglarfist

İletiyi beğenen biri olunca sahibine bildirim gidebilir.

İPŞİR

GTA V kısmına Multiplayer Sunucuları ya da GTA V Sunucuları adında bir bölüm kurulmasını talep ediyorum.
Konuların başına da şuanda aktif olarak devam eden [GT-MP] , [FiveM] , [RageMP] tagleri eklenebilir.
Giderek yaygınlaşan gta v multiplayer uygulamalarının sunucularını artık tanıtabilelim.

DracDonix

Foruma Ekip İlanları bölümü için Etiket sistemi gelebilir.Örnek bir kişi Mapper arıyor @Mapper etiketini kullanıp Mapper rolü kimde var ise konuda etiketlenir.Grafiker Codder Web Master bunlarda olabilir sadece Ekip İlanları bölümü için yada kompile foruma uyarlanabilir.Rolleri de alabilmesi için herkese o işte usta biri olduğu algısı yaratmalı veyahütta uğraştığı iş ile ilgili belli bir konu sayısını geçmeli

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

ace

Alıntı yapılan: İPŞİR - 08 Nisan 2019, 21:46:25

GTA V kısmına Multiplayer Sunucuları ya da GTA V Sunucuları adında bir bölüm kurulmasını talep ediyorum.
Konuların başına da şuanda aktif olarak devam eden [GT-MP] , [FiveM] , [RageMP] tagleri eklenebilir.
Giderek yaygınlaşan gta v multiplayer uygulamalarının sunucularını artık tanıtabilelim.

Alıntı yapılan: İPŞİR - 08 Nisan 2019, 21:46:25

İkisinede katılıyorum. :gtav: :flood:

DracDonix

Discord adlı bir bölüm açılmalı ve orada discord için yararlı paylaşımlar yapılmalı Discord topluluklarıda paylaşılabilir.  :helal:

NikolaiS

Son İletiler bölümünün altına Game-State bannerlarının olduğu reklam alanı olabilir.
Yatay şeklinde ikili veya dikey şekilde 5'li vesaire olabilir.

Sağ veya sol tarafa sidebar eklenebilir, çeşitli şeyler yerleştirerek daha güzel bir görünüm alınabilir.

NikolaiS

5YPEXE

Sitede var mı bilmiyorum fakat bir kişinin profiline girdiğimiz zaman sahip olduğu başarımları işlemler sekmesinden görebilmeliyiz.

ace

Forum üyelerinin profiline baktığımızda başarımlarını görebilelim.

jimmeh

Dedikodu Kazanı gibi saçma sapan bir bölüm bu siteye sadece drama getirir, kapatılması gerek.

Jarveus

Alıntı yapılan: jimmeh - 20 Mayıs 2019, 17:53:11

Dedikodu Kazanı gibi saçma sapan bir bölüm bu siteye sadece drama getirir, kapatılması gerek.

Daha iyisini yapmak için ipleri elime alıyorum. Drama mı ? Teşekkürler en azından bir şey yaptığımızın farkında herkes , yorumunuzu dikkate alarak bir daha hiç kimsenin o bölüme yazı yazmamasini sağlayacağım.

DracDonix

Forum'a Üye Takip Sistemi gelebilir.

Peki ne olacak bu?

Beni takip eden bir üye paylaştığım yeni bir konuyu bildirim olarak görecek.Forum için yararlı bir sistem olacaktır.

Kraus

Alıntı yapılan: DracDonix - 09 Haziran 2019, 22:12:10

Forum'a Üye Takip Sistemi gelebilir.

Peki ne olacak bu?

Beni takip eden bir üye paylaştığım yeni bir konuyu bildirim olarak görecek.Forum için yararlı bir sistem olacaktır.

Dediğin şeye benzer kolay şekil olarak arkadaş listesindeki kişiler için yeni konu bildirimleri eklenebilir veyahut dediğin gibi takip/takipçi sistemi yapılabilir bu da foruma farklı hava getirir. Tabi bunun öncesinde bildirim sistemi gerekli şu an profildeki haberdar edilme ayarları neticesinde konu ve ileti bildirimleri sadece mailden alınabiliyor.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net