GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Hwang, 02 Mart 2017, 20:07:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ace

Alıntı yapılan: Ferman - 02 Aralık 2018, 03:45:57

İsim değiştirme muhabbetini kolaylaştırmalısınız bence çünkü 1 senede bir nick değiştirme çok abartı bence, en azından 1 ay sınır felan getirin.

Mantıklı fakat EN'ler için gelen Rumuz ödülü var bir anlamı kalmaz.

pag

Alıntı yapılan: Ferman - 02 Aralık 2018, 03:45:57

İsim değiştirme muhabbetini kolaylaştırmalısınız bence çünkü 1 senede bir nick değiştirme çok abartı bence, en azından 1 ay sınır felan getirin.

Katılıyorum, 1 yıldır nick değişikliği için bekliyorum.

Rouge

Bence Foruma ''Yabancı Diziler'' adı altında bir bölüm oluşturulmalı, bu sayede güzel, saran filmleri rahatlıkla bulabiliriz. İkinci bir isteğim ise, @Hwang @Kraus bu şekilde yazınca o kişiye bir bildirim gitsin. İyi Forumlar...

WildMan

Mention sistemi için nicki yazarken altta çıkan menüden istediğiniz kişinin üstüne basın. Çıkan listede, kişinin üstüne tıklatmazsanız çalışmaz.
@Melih026
Son düzenlenme: 23 Ocak 2019, 12:31:26 WildMan
Yazılım & Elektronik
PawnoTürk (Kurucu, Geliştirici)

(BNB Soft)

5YPEXE

Merhabalar, forum üzerinde bu kural bayağıdır var fakat hiç aktif değil. Ben aktif olmasını da istemiyorum şahsen bu kuralın kaldırılmasını talep ediyorum. Peki nedir bu kural?

Bu kuralın işlevi zaten yok. Ben dahil konularımda bu kuralı çiğniyorum ve çiğnemekte zorundayım. Bu kural eğer ki aktif konuma gelirse SA-MP sunucuları kısmında biraz problem oluşacak gibi. Konu aktifliği konusunda özellikle. Bu yüzden bu kuralın kaldırılmasını talep ediyorum.

WildMan

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 24 Ocak 2019, 00:48:59

Merhabalar, forum üzerinde bu kural bayağıdır var fakat hiç aktif değil. Ben aktif olmasını da istemiyorum şahsen bu kuralın kaldırılmasını talep ediyorum. Peki nedir bu kural?

Bu kuralın işlevi zaten yok. Ben dahil konularımda bu kuralı çiğniyorum ve çiğnemekte zorundayım. Bu kural eğer ki aktif konuma gelirse SA-MP sunucuları kısmında biraz problem oluşacak gibi. Konu aktifliği konusunda özellikle. Bu yüzden bu kuralın kaldırılmasını talep ediyorum.

Kurallarda yakın zamanda düzenleme yapılacaktır.

Yazılım & Elektronik
PawnoTürk (Kurucu, Geliştirici)

(BNB Soft)

Rouge

Öneri olarak yazıcak birşey bulamıyorum, herşey dört dörtlük.
Son düzenlenme: 27 Ocak 2019, 00:11:00 Melih026

Rouge

Birisine ozel mesaj attigimizda attigimiz kisi mesaji gorduyse Mesaj Goruldu Gorulmediyse Mesaj Gorulmedi yazsin yani bu sekilde birsey oneriyorum.

Medcezir

Alıntı yapılan: Melih026 - 30 Ocak 2019, 20:58:58

Birisine ozel mesaj attigimizda attigimiz kisi mesaji gorduyse Mesaj Goruldu Gorulmediyse Mesaj Gorulmedi yazsin yani bu sekilde birsey oneriyorum.
Mantıklı wp Gibi tik işaretide olabilir.

ace

Alıntı yapılan: Rouge. - 30 Ocak 2019, 20:58:58

Katılıyorum

sweezy

Merhabalar. Öncelikle sosyal medya sisteminiz ve sosyal medya hesaplarını postbit'e dahil etmeniz çok hoş. Elinize ve emeğinize sağlık. Sosyal Medya adreslerinin arasına GitHub eklemeyi düşünüyor musunuz? Bence eklenmeli. Burada GitHub kullanan çok kişi var, eğer GitHub seçeneği eklenirse GitHub profil linklerini ekleyebilirler.
Son düzenlenme: 10 Mart 2019, 03:43:59 sweezy

Prisonero

Alıntı yapılan: sweezy - 10 Mart 2019, 03:41:13

Merhabalar. Öncelikle sosyal medya sisteminiz ve sosyal medya hesaplarını postbit'e dahil etmeniz çok hoş. Elinize ve emeğinize sağlık. Sosyal Medya adreslerinin arasına GitHub eklemeyi düşünüyor musunuz? Bence eklenmeli. Burada GitHub kullanan çok kişi var, eğer GitHub seçeneği eklenirse GitHub profil linklerini ekleyebilirler.

GitHub kullanan üyelerimiz için alan eklendi.

sweezy

Postbit'te gözüken ilk üç(3) başarım tablosunu biz ayarlayabilelim. Örnek vermem gerekirse 5 adet başarımım varsa hangisinin postbitimde gözüküp gözükmemesini ayarlayabileyim.

"SA:MP Sunucuları" bölümünden açtığımız konulardan "İlgi çekici konu" , "Faydalı konu" ve "Efsane konu" başarımı gelmesin.

Başkalarının profiline girip ilk 3 başarım dışında diğer tüm başarımlarına göz atabilelim.
Son düzenlenme: 26 Mart 2019, 00:50:44 sweezy

ace

Alıntı yapılan: sweezy - 26 Mart 2019, 00:24:47

Postbit'te gözüken ilk üç(3) başarım tablosunu biz ayarlayabilelim. Örnek vermem gerekirse 5 adet başarımım varsa hangisinin postbitimde gözüküp gözükmemesini ayarlayabileyim.

"SA:MP Sunucuları" bölümünden açtığımız konulardan "İlgi çekici konu" , "Faydalı konu" ve "Efsane konu" başarımı gelmesin.

Başkalarının profiline girip ilk 3 başarım dışında diğer tüm başarımlarına göz atabilelim.

Hepsine katılıyorum.

DracDonix

Alıntı yapılan: AMD Ryzen - 28 Mart 2019, 15:42:13

Alıntı yapılan: sweezy - 26 Mart 2019, 00:24:47

Hepsine katılıyorum.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)