GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Hwang, 02 Mart 2017, 20:07:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cynydlan

giriş yaparken 10 kere giriş yap butonuna tıklıyoruz yok şifre yanlış (Dogru oldugu halde otomatik ztn) yok 2 saniye bekle vsvs

Prisonero

Alıntı yapılan: Cynydlan - 21 Ocak 2018, 13:41:31

giriş yaparken 10 kere giriş yap butonuna tıklıyoruz yok şifre yanlış (Dogru oldugu halde otomatik ztn) yok 2 saniye bekle vsvs

Kontrol edildi. Sistemle alakalı bir sorun yok, sende bir sorun olabilir. Geçmişten çerezler ve site verilerini temizle tekrar dene.

Inappropriate

Resmi PanwoTürk discord sunucusu açılması planlanıyor mu? Planlanıyorsa seve seve yardım etmek isterim.

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

pag

Samp Sunucuları bölümünde konu açmak için belirli bir İleti veya Aktiflik Süresi şartı getirilsin bence,önüne gelen konu açıyor.

Cynydlan

sitede her gece yaşanan veritabanı hatasının çözülmesi

_Code

Haberler kısmına 0.3.DL çıktı diye bir yazı gelmeli.
Portalada aynı şekilde.

Alıntı yapılan: Cynydlan - 28 Ocak 2018, 01:42:58

sitede her gece yaşanan veritabanı hatasının çözülmesi

Katılıyorum.
Son düzenlenme: 29 Ocak 2018, 19:52:34 RECEP

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Dyternal

mtb

2017-2024

Kraus

Mobil tema, masaüstü tema kadar gelişmiş olana kadar otomatik yönlendirmesi kapanmalı. Zaten profil> görünüm tasarım ayarlarından isteyen mobil temayı seçebilir.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

laéx

Alıntı yapılan: Kraus - 07 Şubat 2018, 09:41:07

Mobil tema, masaüstü tema kadar gelişmiş olana kadar otomatik yönlendirmesi kapanmalı. Zaten profil> görünüm tasarım ayarlarından isteyen mobil temayı seçebilir.

mtb

Alıntı yapılan: Kraus - 07 Şubat 2018, 09:41:07

2017-2024

mtb

2017-2024

laéx

laéx

Chromedan konu veya pm vs. vs. şeyler atılmıyor error veriyor fakat İnternet Exporlerdan girince böyle bir şey olmuyor çözümü varmı ?

Kraus

Bir problem var, çözemedim. Foruma genelde mobilden giriyorum, günler sonra masaüstünden girdiğimde masaüstünde mobil tema açılıyor.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net