GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[BUG] "Trendlerde 1. Sırada!" mesajı yanlış söylüyor.

Başlatan Bilinmeyen Bey, 26 Ekim 2021, 15:04:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Bu hatayı çok gördüm. Forumun bazı konularında "Trendlerde 1. Sırada!" diye mesaj gözüküyor. Ancak 1. sırada olmayıpta, 2. 3. veya 4. sırada olmasına rağmen konunun üzerinde bu mesaj gözüküyor.

Fazla Rahatsız etmeyen, ancak yanlış bilgi veren bir sistem. Düzeltilir umarım :)

Bu fotoğraf 26 Ekim 2021, 14:59:29 tarihinde çekilmiştir. Ve 3. sıradadır "Tavsiye Mobil Uygulamalar"

Bu fotoğrafta 26 Ekim 2021, 15:00:17 tarihinde çekilmiştir. Ancak buradaki mesajda "Tavsiye Mobil Uygulamalar" konusu 1. sırada olduğu söyleniyor.

Radless

bakayım dedim böyle bir şey yok, hangi konu trendlerde 1. sıradaysa sadece o konu da yazıyor

"Life's too short to hold grudges."

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Radless - 26 Ekim 2021, 18:18:28
bakayım dedim böyle bir şey yok, hangi konu trendlerde 1. sıradaysa sadece o konu da yazıyor

Böyle bişe yok değil. Her iki fotoğraftaki tarihe, saate ve dakikaya bakabilirsin.

Sen görmemiş olabilirsin, ŞUAN olmayabilir. Ancak bu fotoğrafı "offf yeter, bunu pek çok kez gördüm. Artık konu açıyorum bunun hakkında" dedim ve hemen fotoğrafını çekip IMGUR'a yükledim.

Editlenmemiştir.
Son düzenlenme: 26 Ekim 2021, 18:27:34 Bilinmeyen Bey

DracDonix

Anlık bir durm olabilir. Sayfanın ağ hızına göre veriler yavaş okunuyor olabilir.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: DracDonix - 28 Ekim 2021, 10:35:30
Anlık bir durm olabilir. Sayfanın ağ hızına göre veriler yavaş okunuyor olabilir.

Ancak bu olay 1 kere yaşanmadı. Bunu pek çok kez gördüm. Eğer tekrar görürsem, belki bu konuyu editleyip fotoğraflarını koyabilirim.

Impeccable

Başta ki üç konuda aynı gün içinde dört mesaj almış. Dolayısıyla her biri birinci sayılıyor hata yok.