GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
27 Kasım 2024, 07:56:21

Ülkemizin Son Durumu

Başlatan _Code, 06 Şubat 2021, 00:42:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_Code

Merhaba, kısa keseceğim sizce ülkemiz şu anda ne durumda iyi mi? Daha iyi olması için ne yapılabilir? Yoksa kötü mü? Kötüyse neden kötü ve düzelmesi için ne yapılması gerek?

:hm:

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

DracDonix

Ülke her türlü berbat. Hükümetin istifa etmesi yada erken seçimde milletin bu diktatör yönetimi göndermesi gerekiyor. (Not alın bunu)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rexiun

Eamon

Ekonomik olarak bence iyice kötüleşti, bilmediğimiz binlerce fırıldak dönüyor hayırlısı bakalım.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Efsun

Ekonomi kötü, şehirlerin başında oturup para çalan çok oldu ne diyeyim ÜLKE ELDEN GİDİYEĞH

nikobernoo

Ben ne kadar Türkiye'de yaşamasamda bizim buralarda(Azerbaycan)'da durumlar aynı rüşvet, anarşi, diktatörizm v.s Coğrafya kaderdir.

Please (g)old days, come back.

Katya

Ülkemizin durumunda bir problem yok problem gibi görünen olaylar devletin gözünde pire kadar değeri yok sadece İç Savaş çıkarma uğraşları. Ülkemizin durumu gayet iyi halimize şükürler olsun.

_Code

Alıntı yapılan: Katya - 06 Şubat 2021, 11:53:23
Ülkemizin durumunda bir problem yok problem gibi görünen olaylar devletin gözünde pire kadar değeri yok sadece İç Savaş çıkarma uğraşları. Ülkemizin durumu gayet iyi halimize şükürler olsun.

Ekonomik bir problem yok mu şu anda?
[Sadece Sordum]

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

awarei

Ekonomik sıkıntılar, açıklar, eğitim sıkıntısı çeken öğrenciler, evine ekmek götüremeyen baba, kocasından dayak yiyen kadın, tacizler, tecavüzler, tanıdığı olduğu için üniye baş sıralarda giren vasat öğrenci, 13 yaşında sanayide çalışmak zorunda kalan çocuk... sayayım mı daha? ülkemizin durumu iyi mi harbiden

digital printer, uv printer, solvent printer sales, technician
domestic / international e-commerce

Katya

Alıntı yapılan: awarei - 06 Şubat 2021, 14:42:39
Ekonomik sıkıntılar, açıklar, eğitim sıkıntısı çeken öğrenciler, evine ekmek götüremeyen baba, kocasından dayak yiyen kadın, tacizler, tecavüzler, tanıdığı olduğu için üniye baş sıralarda giren vasat öğrenci, 13 yaşında sanayide çalışmak zorunda kalan çocuk... sayayım mı daha? ülkemizin durumu iyi mi harbiden

Kardeşim ülkesel durumlar dediğin zaman bunlar girmiyor biraz araştırıp yazarsan daha iyi olur. Ekonomik Sıkıntı ülkenin durumu evet fakat ekonomik bir problem yok, eğitim sıkıntısı iç mesele evine ekmek götüremeyen baba iç mesele dış ülkelere karşı bir düşüklüğümüz yok bir çok ülke karşımızda titriyor senin dediklerin iç meseleler bunlar enflasyonla mücadele ederek, yerli ürün satın alınarak aşılacak şeyler iç ekonomi, üretime geçerek, ihracat yaparak aşılacak şeyler ekonomik eğitimsel sıkıntılar fakat kadına şiddet ülke ile alakalı değil yaşayanların zihniyetiyle alakalı biraz araştırın lütfen iyi forumlar.

Bilinmeyen Bey

Ben kötü bişe göremedim. Sağlık desen diğer ülkelerden daha iyi hizmet ve güvence var. Askeri olay desek.. En iyi silahlar , bomba , uçak , tank ve daha fazla askeri ekipman var. Valla benim sıkıntım yok

Alperen18

Yorumları incelemeden direk konuya yanıt vericeğim , bence dünya geneli olarak durumumuza bakarsak ideal durumda hükümet işlerini TL üzerinden yapmakta haliyle dolar ve euro artması sadece biz halkı etkiliyor evet doların ve euronun artması bizim için kötü bir durum ancak dünya genelinde hem ekonomi hem sağlık hemde hazine ve coğrafi açıdan en iyi ülkeler içerisindeyiz yine tekrar bir konuyuda açıklık getireyim ülkemiz teknoloji bakımındanda gelişmiş durumdadır artık dönem SİHA dönemi tek sorun bu ülkenin nankörü çok hükümeti sert olarak eleştiren , hükümet çok kötü istifa benzeri terimlerle ülkeyi karalayan insanlar vatanımıza ihanet eden , ülkeyi bölmek isteyen , dinimize hakaret eden kişilerden farksızdır.
Son düzenlenme: 06 Şubat 2021, 15:51:00 Alperen Olgun

Rexiun

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 06 Şubat 2021, 15:41:17
Yorumları incelemeden direk konuya yanıt vericeğim , bence dünya geneli olarak durumumuza bakarsak ideal durumda hükümet işlerini TL üzerinden yapmakta haliyle dolar ve euro artması sadece biz halkı etkiliyor evet doların ve euronun artması bizim için kötü bir durum ancak dünya genelinde hem ekonomi hem sağlık hemde hazine ve coğrafi açıdan en iyi ülkeler içerisindeyiz yine tekrar bir konuyuda açıklık getireyim ülkemiz teknoloji bakımındanda gelişmiş durumdadır artık dönem SİHA dönemi tek sorun bu ülkenin nankörü çok hükümeti sert olarak eleştiren , hükümet çok kötü istifa benzeri terimlerle ülkeyi karalayan insanlar vatanımıza ihanet eden , ülkeyi bölmek isteyen , dinimize hakaret eden kişilerden farksızdır.
Nasil Hükümeti etkilemiyor ? 1 verirken 5 vermesi gerekiyor nasil etkilemez olurmu dostum ? Alım gücü ďüştü. Buda demek oluyorki Ekonomi.

Devletimiz kötü demiyorum ALLAH RAZI OLSUN
En azından hdp ile iç içe değil...

Alperen18

Alıntı yapılan: Rexiun - 06 Şubat 2021, 16:14:57
Nasil Hükümeti etkilemiyor ? 1 verirken 5 vermesi gerekiyor nasil etkilemez olurmu dostum ? Alım gücü ďüştü. Buda demek oluyorki Ekonomi.

Devlet alım & satım anlaşmalarını türk lirası üzerinden yapmaktadır.

Xchatt

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 06 Şubat 2021, 16:33:43
Alıntı yapılan: Rexiun - 06 Şubat 2021, 16:14:57

Devlet alım & satım anlaşmalarını türk lirası üzerinden yapmaktadır.

Örnek vereyim yurtdışından işlemci, ekran kartı, telefon, anakart gibi şeyleri alıyorsun elin amerikalısına TL mi vericeksin? Hayır dolar veriyorsun böylece piyasada dolar azalıyor tl nin değeri düşüyor. Zaten üretim diye birşey yok son 16-17 yılda hangi fabrikalar satıldı bakabilirsiniz. En büyük sorun halkımızın zihniyeti asla hakkını aramıyor yıllarca şükür etmeyi öğretmişler adam ayda bir kere et yiyemiyor hala.. Medya da gittikce özgürlüğünü yitiriyor sosyal medya bile öyle doğru haberi bulmak çok zor en iyisi ülkeden gitmek.

Sa-Mp 2014-2020