GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
26 Kasım 2024, 23:38:20

samptan bir sharax geçti

Başlatan sharax, 26 Mart 2022, 20:45:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KralOyunda26

Alıntı yapılan: finch - 30 Mart 2022, 22:54:17
esem yine sağlam konuşmuş. Evet, herkes çınarın ne s** olduğunu anladı. Allah ailesine sabır versin. Sokakta temelden aldığı tek sigarayı bize atarak kendini havalı zanneden, sıçtığı bokun fotoğrafını atan çocuktan ne olabilir ki? Acilen ailenin telefonuna ve bilgisayarına el koyması lazım. Dershane'de obez pick me kızları etkilemeye çalış yavrum. :))
eyvallah esem eksik olma 🙏 akşam üstü bu çocukla ilgili söylemediğim son şeyleri de açığa çıkarıp artık bir nokta koyucam. anlarsın ya bunlara primi biz veriyoz, bu kadar yeter daha prim yok.😶🥱

KralOyunda26

Çınarın bu zamana kadar yaptığı tüm yüzsüzlükleri yazıp artık bu konuya bir nokta koyacağım ve daha fazla bu çocuğa prim vermeyeceğim.

1. Çınar ile tanışma.
Çınarı @Kaizen aracılığıyla Blackside zamanı tanıdım, bir sunucusu vardı ve Onur'a karşı bir iftira durumu vardı bende durumun bir kısmını bildiğimden ortak bir grupta konuşmuş ve kaizeni korumuştum. Sonrasında ilk başta benden skin, sonrasında ise 77 zamanı tasarımlar dilendi. Hiçbirini yapmadım, doğal olarak. En son ekip "abi sunucu yok 77 geçelim" diyince o zaman ki kalabalık ekibimlze geçmiştik. @Wreed ve @Kaizen bu ekibin başlıca kişilerindendi -o ekipte ki kişilerin hiçbiri artık yok. Sadece wreed (korpse) ve kaizen var- biz sunucuya geçtik, ekibim ve ben bu zamana kadar sampın büyük sunucularında/küçük sunucularında pd rolleri yapmış kişileriz doğal olarak b*ktan pd kadrosunu biz istedik. Swat denen çocuktan pdyi aldık, yaptığımız rolü kendimiz kaliteli yapmak için sunucuya Harbor/ASU/Metro binalarını eklettik ve rollerimizi sürdürdük. Mapleri benden arakladıktan sonra (kendi değimiyle yoksa sağa-sola yayılmış biraz uğraşılınca bulanacak mapleri kendi elimle verdim) bizi sunucudan kovmaya çalıştı. Ardından Judgenin (Erkin) yaptığı trucker sistemini direkt sunucusuna ekleyip kendisi yapmış gibi gösterdi. Erkin sinirlenip bana "sunucularını patlatıcam, developer olarak girip kod eklicem ve sunucu patlicak" dedi. Tabii o zamanlar 25-80 arası oyuncuya sahip bir sunucunun önce developerı sonra da ortağı olunca Erkin bu lafını yapamadı ve yüzsüzlük yaptı. Sonrasında benimde Erkin ile olan uzun geçmişim bozuldu ve aramız açıldı. 77 bir çok kez kapanıp açıldı bunları bize tekrarlatmaya çalıştılar, mapleri çalmak için. Vermediğim bir sürü map vardı.

1.1 Los Angeles Roleplay
Ben platformda nirvana olarak takılırken bir gün bana "larp diye sunucu açıyoruz, nineteen modu gelsenize" diye mesaj attı, korpse ilk başta güvenmek istemedi, kaizenn de yavaş yavaş platformu salma aşamasındaydı. Ben yine çocuğa güvenip sunucusuna katıldım, bir çok sistem yapmasını istedim fakat sıfır bilgisi vardı ve yapamadı. Kadroda hiçbir işe yaramayıp öylesine duran "diax" isimli bir rinacı çocuğu benim kıdemime alıp beni düşürmeye çalıştı. Bende diaxın bana karşı kışkırtıcı tavrına karşın her türlü değerine sövdüm (aklınıza ne geliyorsa). Diaxın arkasından bir çok kez konuştu, onu bana karşı da kötüledi fakat ben ne zaman projeden çıksam ona iyi davranıp sanki hiçbir şey dememiş gibi yanına aldı.

1.2 LARP + Hasan Sangrento + Gaviria
Diax tamamen sharaxın ortamından ayrıldığında larp bana ve sharaxa kalmıştı. "çok pawn" yazmasına rağmen pawn bilmediği için en ufak bugları bile kapatamıyordu, developer olarak Kaanı getirdim, çocuğa durduk yere sövüp banladı. Kaanı farklı bir isimle tekrar getirdim, yine aynısını yaptı ve arkasından bir sürü laf etti. Dakikalarca kaanın arkasından ana bacı yaptığına şahitim. Tırnak içi mesajlarımda ki mevzuları her ne kadar söylemesemde, böyle bir şeyi söyleyip egomu tatmin edecek kadar küçük bir insan olmasam da söylemek zorundayım. Üzgünüm Hasan abi, anlayışla karşılayacağını biliyorum. Ego gibi bir amacım yok, bilinsin. "En son çare Hasan'ı platforma sokmaya karar verdim. 2018'de Novelty Roleplay üzerinde o zaman ki Hudson ve Sangrentoların takıldığı bir factionda tanışmıştık, kodlama bildiğini biliyordum. 2020 kasım gibi Impulse Roleplay da ilk kez yardım istemem üzerine pawna bakmıştı, oradan öğrenipte sonrasında Özben ile sunucu açmıştı. Kısacası, Hasanın pawnı öğrenmesine vesile olmuştum fakat Özben ile olan sunucusu kapandıktan sonra ortalıkta yoktu, tek çare onu çağırmak için dreamer hesabım üzerinden yazıştım. Kabul etti ve geldi ondan sonra zaten Çınar yüzsüz gibi Hasan'a her işini yaptırmaya çalıştı, Hasan bunun farkında olduğundan bir çok kez işi safsataya verdi, erteledi ve baskı olmadan yapmadı. Haklıydı. Bu olaylar sonrasında Hasan platform üzerinde bi saygınlık kazandı. Saygınlığın yarısı sahte g**t yalayıcıların rolü, hepsi yarın bir gün sunucusuna çağırmak için yalandan saygı duyuyor. Neyin ne olduğunun o da, ben de farkındayız." LARP açıldıktan sonra Tuna ve Özbenler hileyle saldırdı, sonrasında Çınar sunucuyu kapattı. Ben Çınarın bana karşı yaptığı yine bir yamuktan dolayı kapanmadan önce ayrıldım. Ayrıca benim ve Hasan'ın olduğu o dönem elimizde lsrptr modu vardı, mod o zamanlar kimsenin elinde yoktu. Mod bir kaç kişinin elinde vardı, iddiaya göre haroldfinch mmartine ve sawyere modu atmış. Sawyer ile Çınarın arası iyiydi, Sawyerden 2019 modunu aldık. Mod bende, Hasanda ve Çınarda vardı. Mod üzerinde bir çok hata vardı, Hasan bunları köpek gibi 1 hafta boyunca fixlemeye uğraştı. Çınar bazılarını @Bojnâ ya yaptırmaya çalıştı. Bir gününü ayırdığı modu, biz çıktıktan sonra platformda paylaştı ve modu herkesin eline düşürdü böylece lsrptr modu forumda yayıldı. Hasan'ı çok geç olmadan ayrılsın diye ikna etmeye çalıştım, hatta Çınar ile bağlantısını kesmediği için Hasanı arkadaşlıktan çıkartıp üstüne engel atmışlığımda var. Bir ay kadar Hasan ile aram bu yüzden kötüydü.

2. Unturned ve East County
Korpse ve benim sampı saldıktan sonra Unturned oynadığımız dönemler Çınar yazmıştı, onu da aramıza alıp oynamaya başladık, sonrasında biz Hasan + Ahmet + Çınar oynarken bize gelip şu cümleyi kurdu; "Umut ciddi bir proje açalım, bu sefer doğru düzgün yapalım. Hasan da zaten developerlık yapar. Ahmet PD ile ilgilenir." Zaten bir kere "Hasan da zaten developerlık yapar" diye bir cümle kuramazsın sen hacım, o adam senin asker arkadaşın değil, abin değil, köpeğin hiç değil. Bunun üzerine herkes şahit (kendisi dahil) "Bakarız, oyunumuzu oynayalım" diye konuyu geçiştirdim. En son bizi zorlayarak East County Roleplay'i kurdu, katıldık. Sawyer'in bana Paradise Roleplay (adını hatırlamıyorum, tunanın sunucusu) sql'ini atması üzerine benden "abi cohen gibi bir video yapalım, sqli yayalım bize kitle çekelim" diye mesajlar yağdırdı, gerek olmadığını dile getirdim. Şifreleri kırmak için sqli istedi, attım. Sonrasında gitti bunu kendi kendine forumda paylaştı, konusu hala duruyor. Tuna ailesini aradı ve pcyi yasaklattı, ECRP çöp oldu.

2.2 Çınarın dönüşü ve LS State
ECRP sunucusuna benim scarxlrd, wroteshaw, eski goat pd kadrosunu toplamam ve Çınarın ortadan kaybolması üzerine sunucu dağılmıştı. Geri döndüğünde LS State için bizi zorladı, katıldık. Çınarın lsrptr modunu paylaşmasından sonra mod herkesin eline geçti, sonrasında lsrptr developerlarından birisi modun güncel halini ve eski ucpyi paylaşmıştı. Mod paylaşılınca ilk iş Hasan bir kaç gün boyunca kayıt sistemini sıfırdan yazmaya çalıştı, karakter başvursunu kaldırdı. Kayıt ekranını öne çekti falan filan, başvuruyu bir şekil kaldırdı yani. Hatalı çekilen verileri fixledi ve güncel mod paylaşıldıktan sonra modu açabilen tek kişi Sawyer ve bizdik. LS State için bayağı bir çalıştık, bu süre içerisinde Çınar; Hasan vaktini ayırmadığında arkasından ileri geri konuştu, konuştuğunda zaten tüm mesajlarını Hasana aktardım. Ayrıca bizim 4 yıllık abi-kardeş ilişkimizi bozmaya çalıştı. Hasanın ona aktardığı bir bilgiyi bize aktarmadı ve ben bu bilgiyi bilmediğim için vakit ayırmıyor diye Hasana yüklendim, sonra gerçek ortaya çıktı ve aramız düzeldi.

3. Discord sunucusu ve Çınarın rezilliği + LS State kapanışı ve modun paylaşımı
Yakın arkadaşlarla takıldığımız bir discordum vardı, hala var fakat aktif olarak kullanmıyoruz. Sadece kaynak arşivliyoruz. Bekir bile bu discorda Çınardan önce girdi, çünkü Çınar gibi birisi değildi. Bekir bile diyorum çünkü biz Bekir ile birbirmize ana-bacı girmiş ve tekrar karşılaşınca samimileşmiş insanlarız. Çınar eskiden (larp dönemi) sürekli olarak ona karşı iyi davranan/arkadaşı olarak gören insanlara b*kunun resmini atıyordu, bundan dolayı bir çok kez bir çok kişi onu engelledi. Tekrar b*k atmaya başladı insanlara, sabah sesteydik ve korpse, bojna bu lafıam şahitti. "Eğer buraya ya da buradan birisine atarsan, burada ki kimse bir daha yüzüne bakmaz" dedim. Kaale almayıp gülerek tamam dedi, akşam hepimiz sesteyken bir anda b*kunu ana chate attı. Onu arkadaşı olarak gören Bekir bile ana-bacı yapmaya başladı. Hepimiz yaptık ve ben direkt onu banladım. Her yerden engelledik, başta korpse engelledi ve geri gelmemesine dair çok katıydı. Bekirde öyle. Hiç özür bile dilemeyip yan hesaplarıyla instagramlarımıza "açsanıza engeli, engeli aç" şekli emrivaki konuşuyordu. S*ktiri çektik hepimiz. Olaylar ve LS State burada bitti. Ayrıca Çınardan önce Hasan modu benim maplerimi ve ana lsrp maplerini kaldırarak paylaştı. Yani onun yapacağını, biz ondan önce yaptık.

Bazı kişiler hakkında Çınarın yaptıkları da aşağı ki makalede.

1. Marchell (lebedev)
Bu çocuk tamamen b*yinsiz, ilk başta benim ekibimdeydi, yukarıda ba bahsettiğim kalabalık ekip. Çocuk sonradan Çınarın yanına geçti,  gram bilgisi olmadan cs6dan logolar tasarlıyordu Çınara. Bu çocuktan bir çok kez para arakladı, arkasından çocuğun kilosuyla dalga geçti, annesine-babasına küfürler yağdırdı. Yüzüne karşı güldü. Ne yaparsa yapsın, parasını Çınara hibe etsin.

2. Hakan
Hakan ile ne yaşadı tam bilmiyorum ama tanıdığımdan beri Hakan onun yanındaydı. Lakin, Hakan geçenlerde Weinstein Deathmatch veya GUN RP diye bir şey geliştiriyordu. Çınar şu cümleyi kurdu; Hakan bile sunucu açıyor bizim de açmamız lazım.

3. Captains
Rezil rüsva çocuk, Çınar buna ne yaptıysa on katını hak ediyor. WhatsApp'a scrp paylaşmaya devam. İnşallah, Gazi tüm paranı çalar.

4. Gaviria - finch
Kaan'ın her değerine arkasından sövdü, sunucularında hep blackliste aldı, beni ona karşı doldurdu. İşi düşünce yüzüne kanka çekti.

5. EmreSensei
Emre bu çocuğun hep yanındaydı, ben LARPden ilk ayrıldığımda Emre  benim yerime geçmişti, Çınarı bana koruduğu için LARPnin discordunda bir ses odasında yaklaşık 1 saat tartıştık. Birisi benim konuşmamı videoya almıştı, hala duruyor.

6. Korpse
Ahmete bir b*k yapamadı, yapsa ağzını yüzünü dağıtacağını biliyor. Ahmet yakında onun oturduğu ile taşınıyor, adresine kadar bildiği için ona bir şey demeye çekiniyor. Ahmet aslan kardeşim. :serefe:

7. Kaizen
Arkadaşlarıyla kaizeni dalga konusu yapmaya çok çalıştılar, arkadaşımızı yedirmedik, yedirmeyiz. Onurun başardıklarının onda birini başaramazlar, aslan kardeş onur. :serefe:

8. Hasan Sangrento
İşine gelince kadrosuna developer olarak "direkt" olarak çekiyor, işine gelmeyince arkasından laflar yağdırıyor. Hasan abimi bu çocuğa hibe etmem. :serefe:

Ekstra 9. EmreSensei ve Hakan, paralarına yumulma olayı.
Unturned oynadığımız dönem benim bile haberim olmadan bir grup açıldı, Emre ve Hakan + ben eklendim. Hakan ve Emre eklenmeden önce o grupta şu mesajları yazdı "Hakan ve Emrede iyi para var, sunucuyu onlar karşılar." Hakanlar bu mesajı görüp bana yüklendi, Çınar onları bana karşı doldurup beni dolandırıcı durumuna düşürdü. Sonrasında doğruları herkes öğrendi.

Bunları görünce utanır mı? Hayır çünkü o kadar gururlu bir insan değil. Bunları niye yazdım? Herkes bu çocuğun ne b*k olduğunu bilsin. Mesajımın kaldırılmasını istemiyorum.  Ayrıca Tunalar aileni arayıp sana bilgisayarı + telefonu yasaklattığında, annenin beni aradığını da unutma. Annen ile 1 saat telefonda konuşup seni ona dört dörtlükmüş gibi nasıl savunduğumu da Hakan biliyor, bu kadar  yüzsüz olma. Umarım seni kuklası gibi kullanan kızlara platonik olmayı, kendini diğerlerinden farklı görmek için farazi v kayra dinlemeyi, çok dertliymişsin gibi hissettiğin için dal sigaralarını parmak arasında tutup fotoğraf atmayı ve platformda ayda 3 kez "beler bıraktım" postu açmayı bırakırsın.

Herkese iyi forumlar.
Son düzenlenme: 31 Mart 2022, 22:04:45 KralOyunda26

sharax

emre ve Hakan olayı
tam hatırlamıyorum bundan yaklaşık 5 ay önce falan ecrpnin iptalinden sonra hakanlar gunrp açacaktı ve umut onlarla açarız masrafı onlara yıkarız düşüncesiyle ortak olmak istedi ve suçu bana yıktı ancak sorarsan sorumlusu benim

blackside ve 77 olayı
benim sunucularıma seni o zamanlarda çağırdığımı hiç hatırlamıyorum, kaizenn bizim oyuncumuzdu ve sen de PD yönetimine gelmek istedin daha sonrasında anlaşamadık ve ayrıldın. nineteen moduna kayıt sistemi yazdırdım baksana demiştim (az çok samimi olduğumuzdan teste çağırdım) daha sonrasında bak bu mod güzel bana yetki ver beraber açalım dedin ancak ben senin gibi kayıtçı olmadığım için ekran görüntüleri yok ayrıca biz senden map koparmaya çalışmadık harbor mapini bile kendin atmıştın.

lstate modu
aramız bozulduktan sonra forumda dolaşırken modu paylaştığınızı gördüm (nasıl ben paylaştıysam artık) ve Hasan sangrentoya bana dokunmayın yeter dedim konuyu kapattım

emresensei
kendisiyle açacağımız sunucuda bana nickname değişmem için ısrar etti ve sonucunda ismimi Thiagı yaptım, vdste modun pwnsini silmiştim çünkü vds arkadaşı olan ahmette de vardı ve bilgisayarda olmadığım için pwnyi geri vds'e ekleyememiştim ancak kendisi beni dinlemeyip proje iptal demişti ve discorddan engellemişti, canı sağ olsun.

Nirvana
platformun her dramasını yaratan, sunucu açarken daha kendi nickini kullanamayan, tek vasfı PD bilgisi olan, insanlara laf atıp daha sonra kanka olan tombalağın teki, cachelerden çaldığın maplerle millete laf atmaya devam et, haha

KralOyunda26

Alıntı yapılan: sharax - 31 Mart 2022, 22:39:50
emre ve Hakan olayı
tam hatırlamıyorum bundan yaklaşık 5 ay önce falan ecrpnin iptalinden sonra hakanlar gunrp açacaktı ve umut onlarla açarız masrafı onlara yıkarız düşüncesiyle ortak olmak istedi ve suçu bana yıktı ancak sorarsan sorumlusu benim

blackside ve 77 olayı
benim sunucularıma seni o zamanlarda çağırdığımı hiç hatırlamıyorum, kaizenn bizim oyuncumuzdu ve sen de PD yönetimine gelmek istedin daha sonrasında anlaşamadık ve ayrıldın. nineteen moduna kayıt sistemi yazdırdım baksana demiştim (az çok samimi olduğumuzdan teste çağırdım) daha sonrasında bak bu mod güzel bana yetki ver beraber açalım dedin ancak ben senin gibi kayıtçı olmadığım için ekran görüntüleri yok ayrıca biz senden map koparmaya çalışmadık harbor mapini bile kendin atmıştın.

lstate modu
aramız bozulduktan sonra forumda dolaşırken modu paylaştığınızı gördüm (nasıl ben paylaştıysam artık) ve Hasan sangrentoya bana dokunmayın yeter dedim konuyu kapattım

emresensei
kendisiyle açacağımız sunucuda bana nickname değişmem için ısrar etti ve sonucunda ismimi Thiagı yaptım, vdste modun pwnsini silmiştim çünkü vds arkadaşı olan ahmette de vardı ve bilgisayarda olmadığım için pwnyi geri vds'e ekleyememiştim ancak kendisi beni dinlemeyip proje iptal demişti ve discorddan engellemişti, canı sağ olsun.

Nirvana
platformun her dramasını yaratan, sunucu açarken daha kendi nickini kullanamayan, tek vasfı PD bilgisi olan, insanlara laf atıp daha sonra kanka olan tombalağın teki, cachelerden çaldığın maplerle millete laf atmaya devam et, haha
emre ve hakan olayında parayı onlara sen yıkmaya çalıştın, ben değil. gruplardan çıkmadım, konuşmalar duruyor ek olarak bunu Emre de söylüyor. Onların parasına sen konmaya çalıştın.

Harbor mapini ve 2 mapi ben attım zaten, sonrasında map araklamak için beni 2 kez davet ettin, okuduğunu düzgün oku aslan.

ls state modunu sen paylaştın demiyorum, okuduğunu düzgün oku aslan 2.

emrenin arkasından neler çevirdiğini emre gayet iyi biliyor, o konu beni ilgilendiremz. Emreyle hallet.

nirvana mazide kaldı, tek vasfım pd, tasarım, 3d evet. hasanla sunucu açıyoruz ve kendi nickimdeyim, noname değilim. insanlara laf atıyorsam da hiçbir zaman r yapmıyorum, emreye gidip kanka olmak için yalvarmadım, hakanın arkasından ne konuştuysam suratına da konuştum, bojnaya nasıl sövdüysem yüzüne de sövdüm, ahmetle zamanında yüzüne karşı konuşarak kavgamı ettim, onurla aram açıldığında karşılıklı hallettik. insanlara ayı diyip sonra dayıya çevirmiyorum. yüzsüz olup ona iyi davranmak başka, iki tarafın da yaptıklarını karşılıklı çözmesi başka koç.

örneğin; @Bojnâ @EmreSenseiii @sailor

Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 31 Mart 2022, 22:54:29
emre ve Hakan olayı

blackside ve 77 olayı

lstate modu

emresensei

Nirvana
emre ve hakan olayında parayı onlara sen yıkmaya çalıştın, ben değil. gruplardan çıkmadım, konuşmalar duruyor ek olarak bunu Emre de söylüyor. Onların parasına sen konmaya çalıştın.

Harbor mapini ve 2 mapi ben attım zaten, sonrasında map araklamak için beni 2 kez davet ettin, okuduğunu düzgün oku aslan.

emrenin arkasından neler çevirdiğini emre gayet iyi biliyor, o konu beni ilgilendiremz. Emreyle hallet.

nirvana mazide kaldı, tek vasfım pd, tasarım, 3d evet. hasanla sunucu açıyoruz ve kendi nickimdeyim, noname değilim. insanlara laf atıyorsam da hiçbir zaman r yapmıyorum, emreye gidip kanka olmak için yalvarmadım, hakanın arkasından ne konuştuysam suratına da konuştum, bojnaya nasıl sövdüysem yüzüne de sövdüm, ahmetle zamanında yüzüne karşı konuşarak kavgamı ettim, onurla aram açıldığında karşılıklı hallettik. insanlara ayı diyip sonra dayıya çevirmiyorum. yüzsüz olup ona iyi davranmak başka, iki tarafın da yaptıklarını karşılıklı çözmesi başka koç.

örnek + @finch
bu çocukla kanlı bıçaklıydım, ne zaman ki toxic davranışı kesti, ne zaman ki ben üst perdeden bakmayı kestim o zaman aramız düzeldi, konularımızı konuşarak hallettik.
Son düzenlenme: 31 Mart 2022, 23:58:03 Coiner Sebep: flood iletiler birleştirildi

sharax

finch (gaviria, Kaan, cart curt noname asocial)
işine gelince canım cicim, gelmeyince küfür değil mi kaancığım senin gibi siboplar kumda pipisiyle oynamaya devam edebilir s#ktir git database kodla

Nirvana (devamı)
77'den sonra tüm projelerinde ya admin ya da PD başı olmak istedin ancak ben senin gibi dost dediğin hasan modu kodlamayınca arkasından atıp tutup arkadaşlarımı satmam senin gibi vasıfsız biri yerine arkadaşlarımı seçtim ve açılan son larp'de yine yasaklandın daha sonrasında noveltyden PD olan arkadaşını bir rütbe hırsı yüzünden engelleyip küfür ettin, hiç yakışmıyor sana bak böyle şeyler, finch(Kaan)İn arkasından laf atıp daha sonra kanka çekmeni de hala çözemedim yakında çözersem yazarım. neyse konuya geri dönelim azgın tecavüzcü, neden böyle dediğimi açıklamalıuım değil mi neyse açıklayalım; seste yine sana bakmayan kızlardan birinin storysinr girip off ne s#kilir bu demiştin sonra ben şakayla karışık verir mu oğlum bu sana diyince uyku ilacıula uyutup s#kerim zevke gelir zaten demiştin sana yaptılar herhalde tecrübelisin :rofl: neyse 2 gün önce insta dan bana yazdı işte doğum günüm cart curt sunucu açıcam falan ben de hayırlı olsun dedim ve doğum günün kutlu olsun dedim sonrasında forumda yine emziğini düşürüp ağlamaya başlamışsın ancak ben yine sessizliğimi korudum ve yanıt atmadım ancak sen daha çok azınca bir el atalım dedik hakanın, emrenin ve daha nicelerinin arkasından laf atıp şimdi dost muamelesi yapman çok iğrendirici, yapma. iyi forumlar ve iyi geceler

Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 31 Mart 2022, 22:57:47
Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 31 Mart 2022, 22:54:29
emre ve Hakan olayı

blackside ve 77 olayı

lstate modu

emresensei

Nirvana

örnek + @finch
bu çocukla kanlı bıçaklıydım, ne zaman ki toxic davranışı kesti, ne zaman ki ben üst perdeden bakmayı kestim o zaman aramız düzeldi, konularımızı konuşarak hallettik.
gayet iyi okudum ancak sen yazmayı bilmiyorsun sanırım nineteen modunda bir sorun çıktığında bojnayı çağırmıştım ve işi olduğu için yardım edememişti bu yüzden bok gibi coder dediğini de söyledin mi bekire, millete ayı diyip dayı yapan sensin bence gülüm, küçüksün, mide bulandırıyorsun
Son düzenlenme: 31 Mart 2022, 23:58:28 Coiner Sebep: flood iletiler birleştirildi

KralOyunda26

Alıntı yapılan: sharax - 31 Mart 2022, 23:05:32
işine gelince canım cicim, gelmeyince küfür değil mi kaancığım senin gibi siboplar kumda pipisiyle oynamaya devam edebilir s#ktir git database kodla

Nirvana (devamı)
77'den sonra tüm projelerinde ya admin ya da PD başı olmak istedin ancak ben senin gibi dost dediğin hasan modu kodlamayınca arkasından atıp tutup arkadaşlarımı satmam senin gibi vasıfsız biri yerine arkadaşlarımı seçtim ve açılan son larp'de yine yasaklandın daha sonrasında noveltyden PD olan arkadaşını bir rütbe hırsı yüzünden engelleyip küfür ettin, hiç yakışmıyor sana bak böyle şeyler, finch(Kaan)İn arkasından laf atıp daha sonra kanka çekmeni de hala çözemedim yakında çözersem yazarım. neyse konuya geri dönelim azgın tecavüzcü, neden böyle dediğimi açıklamalıuım değil mi neyse açıklayalım; seste yine sana bakmayan kızlardan birinin storysinr girip off ne s#kilir bu demiştin sonra ben şakayla karışık verir mu oğlum bu sana diyince uyku ilacıula uyutup s#kerim zevke gelir zaten demiştin sana yaptılar herhalde tecrübelisin :rofl: neyse 2 gün önce insta dan bana yazdı işte doğum günüm cart curt sunucu açıcam falan ben de hayırlı olsun dedim ve doğum günün kutlu olsun dedim sonrasında forumda yine emziğini düşürüp ağlamaya başlamışsın ancak ben yine sessizliğimi korudum ve yanıt atmadım ancak sen daha çok azınca bir el atalım dedik hakanın, emrenin ve daha nicelerinin arkasından laf atıp şimdi dost muamelesi yapman çok iğrendirici, yapma. iyi forumlar ve iyi geceler
sanal/real tacizciyim/tecavüzcüyüm. sapığım, liseliyim, yks mağduruyum. yarı zamanlı dolandırıcı ve gaspçıyım. problem? yok. kendi seçimim, gördüğüm kızlar hakkında ahlaksızca şeyler düşünürüm, bir çouğunu onlara yazarım da :)

hasanın arkasından ben değil sen konuştun. beni a*tal yerine koyuon bari hasanı koyma ssleri var hasanda lmaoo
kimi hırstan sövüp engellediysem iyi yapmışım yine olsa yine yaparım
sen beni sunucularına çağırdın ahmet hasan şahit
lapp açak diye de ecrpyi açarken demiştin

kaan sana değil, sen kaana canım cicim yaptın. databaselerini kodlaması için ls stateden biz çıknıca onu çağırmıştın :D

kücük diyo benden kucuk bebe bak dalgana kocummmm bateman ppyi kaldir deşerim

engel muhabbeti umut, netsretoku. iyi ki engelledim. rütbe hırsı da değil, o çocuk bana "pd rolü yapmalık yer arıyorum" dediğinde onu goata p2 olarak soktum, mikrofon şart diye "yok ben duramam" diyip direkt quit attı bende engelledim olayları çapırtma hersey kayıt altında cöpcü
Son düzenlenme: 31 Mart 2022, 23:12:34 KralOyunda26

Hasan Sangrento

Selamlar,

Normalde bu tarz konularda mesaj fazla yazmam, hatta genel olarak birçok olayda iki tarafın durumu neyse açık açık belirtmeyi yeğlerim ki doğru olanı da budur.

Çınar hakkındaki bütün bildiklerimi belirtmem gerekirse:
Nasıl tanıştığımı dürüst olmak gerekirse tam olarak hatırlamıyorum yalnız Umut sayesinde tanıştığımı kesin olarak hatırlıyorum. En başta tabii ki normal bir insan gibi tanıştık ve sohbet muhabbet ettik. Genellikle, en azından gözlemlediğim kadarıyla, işine gelen bir işin işine geldiğinde ve bunu yapabilecek çevresinde en sorunsuz kişiye kafasını eğdiğini gözlemledim. Evet bakıldığında gündelik hayatımızın birçok yerinde bizde bu boyunduruk altına giriyoruz yalnız tek seferliğe mahsusluğa dahi de olmadı. Bu yüzden Çınar hakkında düşüncelerim bu konu üzerinde pek olumlu değildi. Umut ile Çınar'ın arasındaki geçen olayların hemen hemen bir çoğunu biliyordum yalnız elimden geldiğince onları barıştırmaya ve beraber takılmalarını sağlıyordum. Yalnız nihayetinde çocuk değiller, kendi kararlarını verebilecek düzeyde insanlar oldukları için kendi aralarındaki muhabbete o kadar fazla karışmıyordum ve bana hangi olay daha mantıklı geliyor ise ona kayıyordum.

Umut hakkında bütün bildiklerimi anlatmama gerek yok, sonuç olarak benim gözümde dürüst ve sevdiğim sıkı kardeşimdir ve anlattığı olayın kronolojik sırası tamamiyle doğru.

Son gelişme:
Hasan sangrentoya bana dokunmayın yeter dedim konuyu kapattım
Evet bu doğru.

sharax

Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 31 Mart 2022, 23:10:08

Nirvana (devamı)
sanal/real tacizciyim/tecavüzcüyüm. sapığım, liseliyim, yks mağduruyum. yarı zamanlı dolandırıcı ve gaspçıyım. problem? yok. kendi seçimim, gördüğüm kızlar hakkında ahlaksızca şeyler düşünürüm, bir çouğunu onlara yazarım da :)

hasanın arkasından ben değil sen konuştun. beni a*tal yerine koyuon bari hasanı koyma ssleri var hasanda lmaoo

kaan sana değil, sen kaana canım cicim yaptın. databaselerini kodlaması için ls stateden biz çıknıca onu çağırmıştın :D

engel muhabbeti umut, netsretoku. iyi ki engelledim. rütbe hırsı da değil, o çocuk bana "pd rolü yapmalık yer arıyorum" dediğinde onu goata p2 olarak soktum, mikrofon şart diye "yok ben duramam" diyip direkt quit attı bende engelledim olayları çapırtma hersey kayıt altında cöpcü
ne zaman hasanın arkasından konuşmuşum gönder bakayım ekran görüntülerini de bilelim, her seyi kayit almaya devam et tombalak

Coiner

Kavga çıkartabilecek ve özel mesaj içeren iletiler silinmiştir. Forum kuralları çerçevesinde ileti atmaya özen gösterelim. İyi forumlar.

Coiner    

KralOyunda26

Alıntı yapılan: sharax - 31 Mart 2022, 23:31:37
Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 31 Mart 2022, 23:10:08

Nirvana (devamı)

ne zaman hasanın arkasından konuşmuşum gönder bakayım ekran görüntülerini de bilelim, her seyi kayit almaya devam et tombalak
gönderdik de coiner sildi biliyon mu koc? oysa ki sen ve benım mesajlarımdı, sen istemistin paylasilmasini. neyse goren gordu koc. biz kacar koc. görüsürüz koc. bu sene ahmet gelıyor koc. selamımı iletecek koc.

R4IN

Forumu işgal ettiniz bitirseniz artık?

EmreSenseiii

Merhabalar tekrardan pekala herkes bir şey konuşuyor bende konuşayım

Öncelikle çınarın BS videosunu gördükten sonra 4 seneden sonra benimle takılan çınar olduğuınu fark ettim asla bir çıkar, amaç doğrultusunda sunucu sahipliği vesaire moduna girmedim sadece yeniliklerden bahsettim çünkü modlarının yarısı rinaydı ve hatta Hakan ve Yusuf'la tanışmasına ben vesile oldum. Blackside v2 ilk açıldığında ben o sırada korku evinde aktör işi yapıyor, seans üzerine seans alıyordum çünkü açılışa yetişemeyecek  kadar heyecanlıydım ve para kazanmam gerekiyordu eve katkı sağlamam da lazım ama dostum, kardeşim dediğim insan için her zaman elimi cebime soktum. Umut'la kavga ettik ve bu sefer Umut farklı nickname ile gelip sesliye çağırdı gittim çünkü beni tanıyan biri şunu mutlaka der "emre kavgacı değil, dost canlısı, iyi niyetli, samimi biri" ki sanal kimliğimle real kimliğim bir kimseden suratımı, kendimi saklamadım ve bu böyle devam edecek. Togii adında oyuncu buna sunucusunda söverken ben sessiz kaldım sürekli susturuyordu beni arkadaşım diye ama bir gün sonra beni dinlemeyip togii dinlemeye devam etti q attım sonra zaten sunucusu patladı togii tarafından

Aradan haftalar geçti sonra bir proje fikri sundum bizzat ben sundum ve kabul etti ama ona hep şart koydum bak dost kaybediyorsun iyi bir şey değil diye diye dilimde tüy bitti fakat yine aynı her neyse bu sefer hakan ve bizden habersiz sunucu planlarının temeli kurulmuş o süreler umutla tartışmıştım sebebi bana karşı boş agresif tavırlar sergiliyordu (sonra lamardan intikam aldık) sonra bu sunucu muhabbetinden sonra düzeldik ve beni her projesine davet etti sağ olsun saygım sonsuz herkese  New World Roleplay'e Vaby'nin planlarının ss'lerini atıyorum;

Ardından non rp olmaması için zenci zenci skin beyaz beyaz skin için yazdım  çınara aktifken yazdım çünkü sınava hazırlanan adam dc üzerinde 1 saat aktif olmaz bunu da söylemedim VDS girdiğimde bazı sekmeler açıktı fakat notpad kısmına bıraktığım notları umursamıyordu bile ve para istese anında atıyordum ben atmasam hakan atıyordu fakat o mesajlardan sonra tekrar güvenim kırılmıştı (emrede ve hakanda feci para var) Bir sürü arkadaşım bana "bu sunucu tutar" gibi hype verirken bu durum beni düşürdü ve Hakan'dan cidden bir admin verme komutu öğretmesini istedim çünkü sunucu modu rinaydı ama maalesef durumlar buraya çıkıyor. MTA sunucusu için paralar yatırdım ve bunu kimseye söylemedim çınar da dahil şuanda hepsini iade alıyorum

Cümleyi toplarsak Çınar en büyük şansını kaybetti bu ekiple cidden iyi bir sunucu açabilirdi fakat milletin gazına ve nefsine yenik düştü oynadığı maçlar ters tepti 12 saat + 10 - 9 saat çalışmak kolay gibi gelse de emin ol o parayı kazanmak o kadar zor ki bir hedef uğruna hepsini harcayabilirdim ama o yönünden dolayı sana güvenememiştim.

Noname muhabbetinin açıklaması; iki seçenek sundum ya özür dile ya da yeni discord aç dedim ama maalesef onu da yapmadı tekrardan herkesten özür dilerim, iyi günler.
Son düzenlenme: 01 Nisan 2022, 22:58:44 Razor02 Sebep: düzeltme

Rain

still alive

Rodri

Kendinizi rezil etmekten başka birşey yapmıyorsunuz, yok o onu ifşaladı, yok bu şunu yaptı kendinize gelin yıl 2022, 500mblik oyun için kırmayın, üzmeyin birbirinizi.
Son düzenlenme: 01 Nisan 2022, 15:57:32 Rodri

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

OnlySimon

Cock kawga dowuj . İşte bu yüzden kendi başıma takılmaya başladım.
Son düzenlenme: 01 Nisan 2022, 16:18:25 OnlySimon