GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
27 Kasım 2024, 01:20:06

samptan bir sharax geçti

Başlatan sharax, 26 Mart 2022, 20:45:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

2017-2022 arası oynadığım samp platformunu geri dönmemek dileği ile bırakmış bulunmaktayım, üzdüğüm, kalbini kırdığım birisi varsa özür dilerim; hadi görüşürüz.

https://open.spotify.com/track/3AKglEYSNjho9TxqPm7Uew?si=ec0d2e7f6b5b4cc2

feickthelord

Bir daha dönmemen dileği ile. Görüşürüz Çınar!

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pesimist

1239210483294.kez bırakıyorsun sanırım bırakan insan habersiz bırakır karşim

Rodri

50 kere bırakmıştır, yarın yine döner.
Son düzenlenme: 28 Mart 2022, 14:16:44 Rodri

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

lev

kendim için max 1.5 yıl sonra geri döndüm

ibocanpashasarsilmazcano

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

KralOyunda26

drama yaratamıyorsuın kımse gıttıgıne uzulmuyo bunu artık anla ayrıca bu sabaah bana "gunrp sunucu acıcam" yazmıstın. klasık sunucu acmadan once kı fake "beler bıraktım" postu.

feickthelord

Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 28 Mart 2022, 20:39:46
drama yaratamıyorsuın kımse gıttıgıne uzulmuyo bunu artık anla ayrıca bu sabaah bana "gunrp sunucu acıcam" yazmıstın. klasık sunucu acmadan once kı fake "beler bıraktım" postu.
şşt, 800 soru çözüp gelicek. 2 gün sonra farklı bir hesaptan sunucu açmaya kalkar obez.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

KralOyunda26

Alıntı yapılan: finch - 28 Mart 2022, 22:18:55
Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 28 Mart 2022, 20:39:46
şşt, 800 soru çözüp gelicek. 2 gün sonra farklı bir hesaptan sunucu açmaya kalkar obez.
800 soru 😆 kişisel özelliği ile dalga geçmek bana ters esem, elbet büyür bırakır bu pickme tavırları

beratmethe

Animex

Gözümüz arkalarda kaldı reis nereye gittin ya ;D

EmreSenseiii

Ortamda ki herkese yanlış yaptığı halde ona güvendim ki bu benim en büyük hatalarımdan beri. Dört senelik bir serüven, yanında bir çok insan kaybeden kişisin. Evet, nonname olmadan önce herkesten özür dilemesini, en azından bir başarı olacağını belirttim fakat sonuç nafile. Peki, değişti mi? Hayır. Oyun modunu benden saklaması benim için yeterli, benden habersiz geçen ay ben ve Keranous'da para olduğunu ve bütün öfkemizi Umut'a püskürtmemizi sağladığını bile biliyoruz... Sana karşı gelen negatifleri hep pozitife çevirmeye çalıştım lakin bunu hak etmiyorsun Thiago. Yazıklar olsun cidden karakterini düzeleteceksen bana miktar söyle IBAN at anında yatırıyorum paranı arkadaş ortamın bile yok bir tek ben vardım artık o da yok yolun açık

Saygısızlık ettiğim herkesten özür dilerim, iyi gün.

KralOyunda26

Alıntı yapılan: EmreSenseiii - 30 Mart 2022, 18:55:20
Ortamda ki herkese yanlış yaptığı halde ona güvendim ki bu benim en büyük hatalarımdan beri. Dört senelik bir serüven, yanında bir çok insan kaybeden kişisin. Evet, nonname olmadan önce herkesten özür dilemesini, en azından bir başarı olacağını belirttim fakat sonuç nafile. Peki, değişti mi? Hayır. Oyun modunu benden saklaması benim için yeterli, benden habersiz geçen ay ben ve Keranous'da para olduğunu ve bütün öfkemizi Umut'a püskürtmemizi sağladığını bile biliyoruz... Sana karşı gelen negatifleri hep pozitife çevirmeye çalıştım lakin bunu hak etmiyorsun Thiago. Yazıklar olsun cidden karakterini düzeleteceksen bana miktar söyle IBAN at anında yatırıyorum paranı arkadaş ortamın bile yok bir tek ben vardım artık o da yok yolun açık

Saygısızlık ettiğim herkesten özür dilerim, iyi gün.
emrenin bu adamı koruma uğruna benimle kanlı bıçaklı olduğunu bilirim, ne zaman ki bu adam beni dolandırıcı durumuna düşürmeye çalışıp emre ve hakanın parasını cukkalamaya çalıştı, işte o zaman emre yine bana püskürdü ve kavga ettik. bundan sonra emre ve hakan da çınardan da uzaklaşınca aramız normalleşti ve doğruları karşılıklı öğrendik. çınar insanların yaptığı 2 gram şakayı kendi eline alıp büyüterek toxicliğini ortaya koyan bir çocuk. çocuk diyorum çünkü kişiliği böyle, 15 yaşına gireceksin bu sene ama hala ortaokul çocuklarının bile yapması olanaksız hareketleri yapıyorsun. bana ve senden neredeyse 7-8 yaş büyük adama b*kunun resmini attığını bu zamana kadar kimseye söylemedim ama yerin dibine girmeyi hak ediyorsun.

kimse sen platformu bıraktığında üzülmeyecek, ilgi gösterdiğinde seni kuklası yapan dershane arkadaşına aşık kalacaksın, dal sigara için krizlere gireceksin. 800 soru dewam.

feickthelord

esem yine sağlam konuşmuş. Evet, herkes çınarın ne s** olduğunu anladı. Allah ailesine sabır versin. Sokakta temelden aldığı tek sigarayı bize atarak kendini havalı zanneden, sıçtığı bokun fotoğrafını atan çocuktan ne olabilir ki? Acilen ailenin telefonuna ve bilgisayarına el koyması lazım. Dershane'de obez pick me kızları etkilemeye çalış yavrum. :))