GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 23:53:31

Ruh Rahatlatmak.

Başlatan ace, 28 Nisan 2019, 00:59:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ace

Selamun aleyküm, direkt konuya giriyorum :) Şu ruhumuza, psikolojimize iyi gelen huzur veren sesler vardı. Onların sesini atalım birde resim atalımda gözümüzde canlasın ben bazenleri yapıyorum çok huzur verici oluyor sizinde aklınızda varsa paylaşabilirsiniz ben başlıyorum.

Ses
Görsel

Alttaki yazıyı okuyun hayal edin ve gözlerini kapatın.

Soğuk bir kış günü, Akşam geldiniz ve doğalgaz olmayan bir evde oturuyorsunuz. Dışarıda kar yağıyor arkasından yağmur bastırıyor. Televizyonu açtınız ve o renkli ekran karşınıza gelir, o görüntü tavana yansır siz kahvenizi alıp koltuğa uzanırsınız ve yanınızda bir kitap olur. Belki kitap okur belki kahve içer veya o sesle rahatlayarak uyursunuz.

Ben bile yazarken rahatladım. Sizinde rahatladınız böyle bir duygu yağmur sesi gibi paylaşırsanız beraber rahatlarız. ;) İyi forumlar.
Son düzenlenme: 09 Ekim 2021, 21:58:41 lazlow

Enkei

Ruhu rahatlatır mı bilmem ama bu müzik kafa dinginliğimi sağlıyor benim. Aklıma herhangi bir resim gelmediği için sadece müziği paylaşacağım.

Son düzenlenme: 09 Ekim 2021, 21:58:56 lazlow

sweezy

para yoksa huzur da yok

ace

Alıntı yapılan: Marionetta - 28 Nisan 2019, 01:20:21
Ruhu rahatlatır mı bilmem ama bu müzik kafa dinginliğimi sağlıyor benim. Aklıma herhangi bir resim gelmediği için sadece müziği paylaşacağım.

Evet güzel, duygusallık var.

Alıntı yapılan: sweezy - 28 Nisan 2019, 01:30:36
para yoksa huzur da yok
Doğru. :helal:
Son düzenlenme: 09 Ekim 2021, 21:59:11 lazlow

DracDonix

Alıntı yapılan: AMD Ryzen - 28 Nisan 2019, 00:59:17
Selamun aleyküm, direkt konuya giriyorum :) Şu ruhumuza, psikolojimize iyi gelen huzur veren sesler vardı. Onların sesini atalım birde resim atalımda gözümüzde canlasın ben bazenleri yapıyorum çok huzur verici oluyor sizinde aklınızda varsa paylaşabilirsiniz ben başlıyorum.

Ses
Görsel

Alttaki yazıyı okuyun hayal edin ve gözlerini kapatın.

Soğuk bir kış günü, Akşam geldiniz ve doğalgaz olmayan bir evde oturuyorsunuz. Dışarıda kar yağıyor arkasından yağmur bastırıyor. Televizyonu açtınız ve o renkli ekran karşınıza gelir, o görüntü tavana yansır siz kahvenizi alıp koltuğa uzanırsınız ve yanınızda bir kitap olur. Belki kitap okur belki kahve içer veya o sesle rahatlayarak uyursunuz.

Ben bile yazarken rahatladım. Sizinde rahatladınız böyle bir duygu yağmur sesi gibi paylaşırsanız beraber rahatlarız. ;) İyi forumlar.

Accayip iyi  :helal:
Son düzenlenme: 09 Ekim 2021, 21:59:27 lazlow
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

volitina

Benim kafamdamı bir sorun var bilmiyorum fakat, bu müzik beni aşırı rahatlatıyor, anlamadığım bir psikolojim var. :)

Son düzenlenme: 09 Ekim 2021, 21:59:46 lazlow

ace

Alıntı yapılan: DracDonix - 28 Nisan 2019, 14:56:58
Sağol  :kalp:

Alıntı yapılan: volitina - 28 Nisan 2019, 14:58:48
Benim kafamdamı bir sorun var bilmiyorum fakat, bu müzik beni aşırı rahatlatıyor, anlamadığım bir psikolojim var. :)

Şuanda korku oyunu oynuyormuşum gibi hissettim :kahkaha2:
Son düzenlenme: 09 Ekim 2021, 22:00:01 lazlow

volitina

Alıntı yapılan: AMD Ryzen - 28 Nisan 2019, 16:06:52
Alıntı yapılan: DracDonix - 28 Nisan 2019, 14:56:58
Sağol  :kalp:

Alıntı yapılan: volitina - 28 Nisan 2019, 14:58:48

Şuanda korku oyunu oynuyormuşum gibi hissettim :kahkaha2:

Müzik zaten bir korku oyununun müziği olduğundan olabilir dostum. :)
Son düzenlenme: 09 Ekim 2021, 22:00:14 lazlow

ace

Alıntı yapılan: volitina - 28 Nisan 2019, 16:21:13

Müzik zaten bir korku oyununun müziği olduğundan olabilir dostum. :)

Olabilir. :)

Focus

Buyrun 3 saatlik bir rahatlatıcı muzik kulaklık takmazsanız 8D nin etkisine mağruz kalmazsınız 8D olduğu için daha gerçekçi
https://youtu.be/DSfKa_-mYt4

Şeytana Şükür!