GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bazı Üyelerin Profilleri

Başlatan ulcode, 04 Kasım 2017, 18:57:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ulcode

Pawn diliyle uğraşan kişilerin büyük bir çoğunluğunun profil resimlerinde güzel kadınlar ve hacker resimleri olma sorunsalına ne diyorsunuz?

Bana göre profil resminde güzel kadın olan kişiler birinden özenip yapıyor. Hacker resmi koyanlarda kendini bir şey sanıyor bana göre.
Son düzenlenme: 04 Kasım 2017, 19:02:53 ulcode

Excision

Profilimde kız resmi bulunmasının sebebi hoşuma gittiği içindir.
Beni tanıyanlar bilirler ki yıllardan beri profilimi bu zevk/istek doğrultusunda düzenliyorum.
Son düzenlenme: 04 Kasım 2017, 19:06:15 Excision

Levi

Senin düşüncelerine saygı duymamız lazım fakat hiç kimsenin iç dünyasında ne yaşadığını kimse bilemez. Belki sevdiği birisi vardır ve onun fotoğrafını kullanıyordur. Belki de profilinde bu tarz fotoğraflar kullanmayı seviyordur. Zevkler ve renkler tartışılmaz diye klişe bir laf vardır ama doğrudur. Kimsenin zevklerine karışmak kimsenin haddine değildir.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

LanceX

Profiline yeşil dinazor kafası koyan kişi de habire pawncılara saldırıyor. :)

Jawié

#Profilimedokunma #Profillerözgürdür #Eşitliknerede #Çekeliniprofilimden

ulcode

Zevklerine/renklerine karışmak haddime değil biliyorum ama kimin özenti/kendini bir şey zanneden olduğunu çıplak gözle görebiliyorum ve ayırt edebiliyorum.
Ben düşüncemi paylaştım bu durumu yorumlamak size kalmış benim hedefimde 'özenip yapanlar' ve 'kendini bir şey sananlar' var.  'özenti' ya da 'kendini bir şey sananlar' üstüne alınabilir umurumda değil. İyi günler :)

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 04 Kasım 2017, 19:14:29

Profiline yeşil dinazor kafası koyan kişi de habire pawncılara saldırıyor. :)

'incisözlük'te değerlenirsin krdşm. Beni hedef göstererek yorumlarda 'uLAn aDaM eFsO lAf SoQtU mUqO' diyen kişilerden güzel prim toplarsın. :D
Son düzenlenme: 04 Kasım 2017, 19:43:33 Levi

Cruza

Sadece PAWN'da değil en basit dillerde iki kod öğrenip hacker havasına girenlerde var. :D :D

since 2008
graphic designer & front-end web developer

ulcode

Alıntı yapılan: GirayÖzkan - 05 Kasım 2017, 01:38:09

Sadece PAWN'da değil en basit dillerde iki kod öğrenip hacker havasına girenlerde var. :D :D

:D

HalilTemur

Kız resmi koymak, neredeyse tüm forumlarda yaygın halde kullanılır. Bence özentilikle alakası yok. Ama hacker fotoğrafı koyanlar hakkında bende sana katılıyorum  :helal:

Expert

Yani dediğinde haklısın diyemem sonunda kendi profili ve istediği gibi bir profil resmi koyabilir. Ama sırf 3 satır kod öğrendi diye -google'a hacker nasıl olunur gibi arama yapanlardan bahsediyorum- kendini kaf dağında görenlere bende uyuz olumuyorum diyemem.

Aytuğ

Bence o pawn'dan dolayı değil :D

_Code

Şahsen ben Watch Dogs 2 oyununu çok beğendiğim için koydum öyle havalara falan girmek için değil.  :P
Kim ne isterse onu koyar.  :maalesef:

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

rolex

Lé Spîke

LanceX