GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2025, 06:26:01

#MaviVatan

Başlatan arda?, 11 Ağustos 2020, 08:45:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arda?

Birileri yine yüzmek istiyor.

Redfield

Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin.  :tr:

sweezy

hükümet önce 2004'den bu yana işgal edilen 18 adamızı kurtarsın sonra mavi vatan edebiyatı yapsın :D egede ayağını denize atıyorsun yunan sahil güvenlikle kafa kafaya geliyorsun. bu arada hatırlatırım, kağıt üzerinde bize ait olan koyun adası'na o dönemin başbakanı binali yıldırım, pasaport ve vize ile girmişti. kendisi "türk topraklarına vize ve pasaport" ile giren ilk başbakan olarak tarihe adını yazdırdı. neyse, adaları ismet paşanın verdiğini sanan cahil çomarlar gelmeden ben tüyeyim.

Heleina

Alıntı yapılan: sweezy - 18 Ağustos 2020, 18:12:36
hükümet önce 2004'den bu yana işgal edilen 18 adamızı kurtarsın sonra mavi vatan edebiyatı yapsın :D egede ayağını denize atıyorsun yunan sahil güvenlikle kafa kafaya geliyorsun. bu arada hatırlatırım, kağıt üzerinde bize ait olan koyun adası'na o dönemin başbakanı binali yıldırım, pasaport ve vize ile girmişti. kendisi "türk topraklarına vize ve pasaport" ile giren ilk başbakan olarak tarihe adını yazdırdı. neyse, adaları ismet paşanın verdiğini sanan cahil çomarlar gelmeden ben tüyeyim.

İsmet İnönü ve adalar diyince aklıma bu geldi sebepsizce. :D

Şaka bir yana, cumhuriyet tarihindeki en kritik dönüm noktalarından birisinde olduğumuzu düşünüyorum. Mavi Vatan'ı "denizlerimizdeki milli mücadele" olarak tanımlasak yanılmayız herhalde. Bu sadece Doğu Akdeniz'in petrolü için yapılan bir mücadele değil. Vatanın toprağı neyse, havası da suyu da odur. Umarım bu işten alnımızın akıyla çıkarız.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Cerberus.

Mavi Vatan'ı siyasete alet etmeseler de keşke ülkemizdeki yandaş-muhalif herkes bunun önemini kavrayıp destek verse. Ama bazıları için İktidar>Ülke olunca ülkeyi kutuplaştırmak pahasına bu tarz vatan-millet meseleleri siyaset sakızı oluyor. Çok yazık gerçekten.

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"