GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Lé Spîke - 9 Temmuz 2020 (vefat)

Başlatan trabzon, 11 Temmuz 2020, 18:20:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trabzon

09.07.2020(Perşembe)
@Lé Spîke (Mehmet Can),

Kendisini daima iyi ve saygılı olmaya adayan, insanların aklındaki uyuşmazlıklara çare olmayı başaran, kendi tecrübelerini yardım isteyenlerle paylaşan, yardım isteyenlere iyi/kötü ayırt etmeden yardımcı olan, gözlemlerimle platformda örnek geçebileceğim tek insan. Mehmet Can'ı 2-3 yılı aşkın süredir tanıyorum. Bu süre zarfında aramızda onunla geçen diyaloglarda kötülüğü temsil edebilecek hiçbir şey olmadı. Mehmet Can'ı illaki yeni tanıyanlar, bu iletiyle tanıyacaklar veya GTAMulti-GTATurk gibi platformlardan A.K.A'ları ile tanıyanlar vardır. Mehmet Can'ın bu platformdan belkide sakladığı, ya da benim daha öncelerinden bilmediğim bir durum vardı. Bu durum son zamanlarda artış gösterdiğinden(şehir içi sık seyahatler), tarafına bir soru sorduk. Kendisinin hasta olduğunu, tedavi gördüğünü, hatta ameliyat olması gerektiğini iletti. Bir kaç günlük pasifliğinin ardından, bu durum bizlerde ciddi anlamda merak uyandırdı. Acaba ne oldu, şu an nerede ve neden dönüş sağlamadı.. Ankara'da olduğunu belirtmişti, en azından bunu biliyorduk. Meraklarımızın ardından dönüş sağladı, iyi gözüküyordu keyfide gayet yerindeydi. Ertesi gün tarafımıza kardeşi aracılığıyla çok kötü bir haber verildi. Mehmet Can, bize durumu hakkında en son bilgi vermemişti. Çarşamba günü kardeşimiz anjiyo olmuş, halbuki o gün konuşmuştuk. Bize anjiyo olduğunun bilgisini kendisi vermemişti, sadece olması gerektiğini biliyorduk. Sanırım burada kabahat bize ait ki, kendisinin keyifli oluşunu baz alarak; "biz sormadık, nasıl gidiyor diye..". Olduğu anjiyo operasyonunun ertesi günü.. yâni, perşembe gününün sabahıyla nefes kesintileri yaşayan sevgili dostumuz Mehmet Can, ailesine, bizlere, yakınlarına ve dostlarına veda etmiştir.

Sevgili dostumuz Mehmet Can'a, Allah'tan rahmet dileriz. Râbbim mekânını cennet eylesin, hepimizin başı sağ olsun. 🥀
Son düzenlenme: 15 Temmuz 2020, 22:54:29 Silver Sebep: Bilgi değişikliği

Eamon

Allah rahmet eylesin, hayat işte bugün varsın yarın yoksun çok garip bir şey. Yaklaş bir ay öncede dedem vefat etti, küçükken beni gezdiren bana bakan adam bir kaç dakika içinde ölüp gitti işte ne yaparsın. Allah ailesine yardım etsin çok zor, çok.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

staple

Ah be dostum, mekânı cennet olsun...

DracDonix

Öğlen saatlerinde, ne tesadüftür ki forum hesabına baktım, ne zamandır forumda yok diye. Saat 16:48 saatlerinde ise acı haber'i Silver discord adresinde yayımlamıştı. Gerçekten çök üzücü bir olay, geleceği parlak, zehir gibi çocuktu. Kısmeti bu kadarmış, Allah gani gani rahmet eylesin.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Goddew

Has***tir ya üzüldüm, Allah rahmet eylesin. Kavgalıydık Allah kardeşimizi yerinde dinlendirsin.

Ne kadar kavgalı olsakta insan olduğumuzu unutmayalım. (!)

Mekanı cennet, ruhu şâd olsun.
Son düzenlenme: 12 Temmuz 2020, 02:06:36 Rotex Sebep: Küfür içerikli kısım sansürlenmiştir

chatt

Çok ilginç ya ben inanamıyorum, Allah rahmet eylesin.

Rouge

Nasıl ? Çok genç Allah Rahmet Eylesin.  Aslında kimseyle kötü olmayacaksın benim en buyuk amaclarimdan biridir kimseyle kötü olamamak hayat kısa :(
Son düzenlenme: 11 Temmuz 2020, 21:02:05 Rouge

sweezy

kelimeler yetersiz. hayatın bir kez daha kısa olduğunu, ölümden başka şeyin yalan olduğunu hatırlamış olduk. allah gani gani rahmet eylesin. mekânı cennet olsun. yakınlarına allah sabır versin. @Dyternal tekrardan başın sağ olsun

Moonquad

Şu platform için verdiği emekler... Huzur icinde yat kardeşim.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Osmanlı Roleplay

Hiç tanımadım ilk defada ismini duydum huzur içinde yat...  :uzgun:

Vupsen

Kendisini yakından tanımasam bile forumdaki genel samimiyeti ile sevgimi kazanmıştı. @sweezy 'in de dediği gibi ölümlü dünya, yarını göreceğimizin bir garantisi yok.Discord sunucusunda haberi görünce umarım yalandır dedim ancak değilmiş...Ailesine başsağlığı diliyorum, huzur içinde yatsın.

ElChapo

Allah rahmet eylesin 😕

Oner

Allah rahmet eylesin.
Dipnot: Profilinde bugün doğum günü gösteriyor. Doğum gününü göremeden öldü, yazık.
Son düzenlenme: 12 Temmuz 2020, 00:22:51 Oner
Discord: Ascendency#7970

Dyternal

Alıntı yapılan: Oner - 12 Temmuz 2020, 00:18:17
Allah rahmet eylesin.
Dipnot: Profilinde bugün doğum günü gösteriyor. Doğum gününü göremeden öldü, yazık.

Evet doğum gününden 3 gün önce öldü. Yıkanırken burnundan kan gelmiş, bu şehit olduğuna işaretmiş eskiler öyle derlermiş.

Krozfayer

Gerçekten kaliteli bir karakterdi, Allah rahmet eylesin.
Son düzenlenme: 12 Temmuz 2020, 04:33:05 Krozfayer