GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kızının Yanında Şah Damarı Kesilerek Öldürülen Kadın Emine Bulut

Başlatan Uzzy, 23 Ağustos 2019, 12:49:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uzzy

VİDEO AŞAĞIDA SANSÜRLÜ VE SANSÜRSÜZ

Kırıkkale´de Emine Bulut adlı kadın, 4 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından 10 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde bıçaklanarak öldürdü. Katil zanlısı Fedai Baran ilk ifadesinde "Bana çocuğumun yanında hakaret eve küfür etti" dedi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Fedai Baran yanında taşıdığı bıçakla cinayeti işlemiş.

Kadın "ölmek istemiyorum" diye diye 10 yaşındaki kızının önünde ölüyor. Çocuğun yaşadığı ve yaşayacağı travmayı düşünün ve artık insanları kadın düşmanlığına sevk etmeyin.

Bu da kendisine kızının karşısında hakaret ettiği gerekçesiyle karısını yine kızının yanında şah damarını keserek öldüren şahıs. Aferin kızının karşısında gururun incinmişti, toparlamışsındır.

KATİL

SANSÜRLÜ

SANSÜRSÜZ

Uzzy

YAZIKLAR OLSUN!
Adalet nerde? Ne olmuş bu insanlara? Biri sahaya atlıyor diye kaç yerde habere çıkıyor ve her yerde konuşuluyor... ve kaç milyon para cezası kesiliyor. Konu bebek tecavüzüne, çocuk istismarına, kadın şiddetine, kadın öldürmeye gelince millet görmezlikten gelir herkes susar neden kimse birşey yapmıyor? O 10 yaşındaki anne gitme diye bağıran kızın ne suçu var? Annenin ölmek istemiyorum demesini niye kimseler duymuyor adalet nerde?

Ирина

Bu görüntüleri kaldırmanızı rica ediyorum foruma 18 yaş altında herkesin erişimi var benim bile psikolojim bozuldu bunları görünce.

DracDonix

Videoyu psikolojimi olumsuz etkilememesi için açmadım videoyu çeken o**** evladı kim? Paylaşan kim? Devlet kim? Hukuk kim? Adalet kim?
Bu mu Atatürkün geleceği? Bu mu? Biri şunlara açıklama yapsın ülke ne alemde millet 18. yaşını kutlamakta yazıklar olsun diğer dünyada zebaniler tarafından si*****niz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

lacosapalm

- S O N

Joker

Alıntı yapılan: lacosapalm - 23 Ağustos 2019, 15:40:44
Söylenecek söz yok.
Söylenecek çok fazla söz var. Bu ve bunun türevleri olan barzo ırkını ülkeden uzaklaştıracaksın. Bu ve bunun gibiler boşa nefes alıyorlar, boşa yer kaplıyorlar. Bunları bir bölgeye toplayıp, toplu bir şekilde yok etmek gerekiyor. Söylenecek çok fazla söz var, fakat söyleyenlere de neler oluyor görüyoruz. Ağlanacak halimize gülüyoruz, gülünecek hale ağlıyoruz. Hepimizin psikolojisini bozdunuz, teşekkürler.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Ирина

Buna benzer bir çok olayla karşılaşıyoruz gündeme düşüyor belkide görmediğimiz duymadığımız şuan bile yaşanan bir çok kadına şiddet olayı var idam istiyoruz gelmiyo o an ordaki kişinin telefona sarılıp video çekmesi içler acısı gerçekten ne var yani sokaktasın dışardasın linç girişiminde bulunsan 3 - 4 kişi adama saldırsa beynini patlatsalar orda ne olur yani, içerde onu parampirçik ederler ama diye umuyorum.

awarei

Lan olum çok basit ya; Hayvanları öldürmeyeceksin, ormanları yakmayacaksın, kadın ve çocuklara zarar vermeyeceksin. Efendi gibi yaşayıp, geberip gideceksin. Bu kadar basit bu kadar. Neye üzüleceğimizi şaşırdık artık, dışarıdaki hayvanlara yapılan işkenceye mi? orman yangınlara mı? çocuklarla ilgili haberlere mi? kadın cinayetlerine mi? bombok bir ülkede yaşıyoruz.
Son düzenlenme: 23 Ağustos 2019, 17:21:51 aware..
digital printer, uv printer, solvent printer sales, technician
domestic / international e-commerce

Murat Budak

Sadece 2019 yılında toplam 221 kadın cinayeti işlendi..
Daha bu listeye sığmayan birsürü isim var.

Gücü kadınlara ve kız çocuklarına yeten erkek değildir itin şerefsizin tekidir şimdik o 10 yaşındaki kız çocuğun durumuna acayip derecede moralim bozuk ölüm videosunu izledim o video ile benim piskolijim bozuldu bunu yapan insan değil hayvan desek hayvana hakaret olur benim piskolijim böylese o 10 yaşındaki küçük kızın piskolijisini kimse tahmin edemez her annesi aklına geldimi anne lütfen ölme demesi ve annesinin boğazı tutulu halde ölmek istemiyorum demesi aklına gelecek hergün daha kötü olacak bunu yapan ve bunun gibilerini idam edilsin artık!!!
Son düzenlenme: 24 Ağustos 2019, 02:42:36 Sefsg

DracDonix

Ne yaani burada paylaşıldıda idam mı geldi? Bu tip şeyler paylaşımla olacak şeyler değil artık aynı 2013 yılında Gezi Parkın da nasıl 1 ağaç için yürüyüşler protestolar yaşandı ise aynısı kadınlar için ve isteklerimiz için yapmalıyız. Bu ülke Şen Marketin manav ocağı değil her istediğini her kafasına eseni almamalı,yapmamalı. Sorun devlet yada siyaset'te değil sorun bizde bunlar bizim yüzümüzden oluyor biz yapıyoruz bunları yaptıktan sonra Hakim karşısında azmıştım ne yapayım deyip iyi halden 3 yıl. 3 yıl sonra bir daha bu sefer cinayet namusumu temizlemeliydim iyi halden 5 yıl. Siz anladınız yazdığımı umarım anlayabildiniz yazımı.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Murat Budak

Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Ağustos 2019, 09:23:50
Ne yaani burada paylaşıldıda idam mı geldi? Bu tip şeyler paylaşımla olacak şeyler değil artık aynı 2013 yılında Gezi Parkın da nasıl 1 ağaç için yürüyüşler protestolar yaşandı ise aynısı kadınlar için ve isteklerimiz için yapmalıyız. Bu ülke Şen Marketin manav ocağı değil her istediğini her kafasına eseni almamalı,yapmamalı. Sorun devlet yada siyaset'te değil sorun bizde bunlar bizim yüzümüzden oluyor biz yapıyoruz bunları yaptıktan sonra Hakim karşısında azmıştım ne yapayım deyip iyi halden 3 yıl. 3 yıl sonra bir daha bu sefer cinayet namusumu temizlemeliydim iyi halden 5 yıl. Siz anladınız yazdığımı umarım anlayabildiniz yazımı.
anladım bazı şehirlerde yürüyüş yapılacak internetten araştırıp bulabilirsin.

Leo`

son yıllarda ülkemizde bunlar çok arttı. para veriyorlardır kesin bunları yapmaları için. başka bir cevabı olamaz. suçu kim işlerse işlesin takım elbisesini giydikten sonra pişmanım diyerek hakimler tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılıyor. tüm bunlar iktidardaki insanların kadın düşmanı olduğu için oluyor.
Son düzenlenme: 24 Ağustos 2019, 13:07:02 Leo

Medcezir

"Anne nolur gitme." o 10 yaşındaki kızın piskolejisini hangi doktor düzeltebilir. Mekanı cennet , rahmet olsun.