GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

AKP 2023 yılındaki seçimi kaybeder mi?

Başlatan nikobernoo, 17 Nisan 2021, 20:26:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: sweezy - 19 Nisan 2021, 17:30:17
@Goddew  Vallahi çok şey yazıp sildim ve sadece şunu atmaya karar verdim

Önemli olan tarafsız yaklaşman ve iyiyi, kötüyü eleştirmek. Attığın video youtube yükleme tarihi göz önünde bulundurulmayıp incelendiğinde 2004/7 arası bir dönemde çekildiğini fark edebilirsin. Kanalın geçmiş videolarında Finlandiya ile ilgili bir videoda mevcut. :)

İnsanların iyi bir tokat yiyip kendilerine gelmesi gerekiyor.
Son düzenlenme: 19 Nisan 2021, 22:18:25 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Furkanulas

santiago

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 18 Nisan 2021, 16:52:17
Arkadaşlar içinde bulunduğumuz durum rezillik kabul ediyorum ancak diğer partiler iktidara gelirse ne olacağını hiç düşünüyor musunuz?

Bir örnek veriyim:
Cumhurriyet Halk Partisi (CHP):
Terorist cenazesine katılan şahısların partisi ülkeyi yönetse ne olur diye bir düşünün...
LGBT destek veren bir partiden adamlık beklemeyin...

LGBT ile ülke yönetimini mi karşılaştırıyorsun cidden? CHP'yi sadece Kılıçdaroğlu olarak düşünmeyin. İçerisinde çok iyi siyasetçiler var. En bilindik örnekle Mansur Yavaş'ın Ankara'da yaptıklarını görüyorsunuz. LGBT'ye destek veren bir partidan çıkıp 20 yıldır çoğu belediyenin yapamadığı şeyleri kısa sürede yapmış birisi.

Ana konuya da cevap vereyim;
Z kuşağının büyük bir çoğunluğu 2023'de oy kullanacak yaşa geliyor. Arkadaş gruplarımda sadece 1 kişinin AKP'ye oy vereceğini duydum şimdiye kadar.

santiago'

Github
Youtube

Hata

Adam suriyelileri boşuna mı aldı :d tabii ki gitmez, bütün suriyeliler ona oy verecek %100 eminim.

Alperen18

Alıntı yapılan: lurixbtw - 20 Nisan 2021, 02:49:06
Arkadaşlar içinde bulunduğumuz durum rezillik kabul ediyorum ancak diğer partiler iktidara gelirse ne olacağını hiç düşünüyor musunuz?

Bir örnek veriyim:
Terorist cenazesine katılan şahısların partisi ülkeyi yönetse ne olur diye bir düşünün...

LGBT ile ülke yönetimini mi karşılaştırıyorsun cidden? CHP'yi sadece Kılıçdaroğlu olarak düşünmeyin. İçerisinde çok iyi siyasetçiler var. En bilindik örnekle Mansur Yavaş'ın Ankara'da yaptıklarını görüyorsunuz. LGBT'ye destek veren bir partidan çıkıp 20 yıldır çoğu belediyenin yapamadığı şeyleri kısa sürede yapmış birisi.
Bak onda problem yok benim anlatmak istediğim Cumhurriyet Halk Partisi (CHP) artık eskisi gibi değil herifler partiyi partilikten çıkardı eskisi gibi muhalefet olsalar problem yok ancak dediğim gibi eskisi gibi değiller bunu ben tek değil eski Cumhurriyet Halk Partisi üyeleri söylüyor en başta Muharrem İnce gibi isimler yer alıyor...

DracDonix

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 20 Nisan 2021, 10:13:35
Alıntı yapılan: lurixbtw - 20 Nisan 2021, 02:49:06

Bir örnek veriyim:

Bak onda problem yok benim anlatmak istediğim Cumhurriyet Halk Partisi (CHP) artık eskisi gibi değil herifler partiyi partilikten çıkardı eskisi gibi muhalefet olsalar problem yok ancak dediğim gibi eskisi gibi değiller bunu ben tek değil eski Cumhurriyet Halk Partisi üyeleri söylüyor en başta Muharrem İnce gibi isimler yer alıyor...

Muharrem İnce boş adam. Tek yaptığı pısırıklık onun dışında ben bir şey göremedim. Aday iken zibilyon tane vaatte bulunan ancak hiçbirini yerine getirememiş bir isim. CHP eskisi gibi değil diyorsunda yukarıda söylendiği gibi CHP sadece başkanından ibaret bir parti değil. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Mustafa Tunç Soyer, Vahap Seçer ... daha bir çok büyükşehir belediyesinde başkanlık görevi yapan isimler var. Hepside görevlerinde gayet başarılı ve halkta bundan memnun.

sweezy

Alıntı yapılan: DracDonix - 20 Nisan 2021, 10:43:38
Ekrem İmamoğlu
pervin buldan ile fidan diken imamoğlu mu? Bir İstanbullu olarak söylüyorum, icraatleri güzel olabilir, hizmet yapıyor da olabilir fakat kürtlerden oy toplamak uğruna gidip teröristle fidan dikerse ben o adama sittin sene oy vermem. Unutmayın, AKP'de İstanbul'da güzel işler yaptı fakat iktidara gelince neler olduğunu gördük. İmamoğlu, benim gözümde Tayyip'in ikinci versiyonudur. Atatürkçüyüm der ama Atatürkçülük ile alakası yoktur. Milliyetçilik düşmanıdır. Tanıdık geldi mi?

Şu anda CHP'de oy verebileceğim tek insan Mansur Yavaş'tır. Gerek milliyetçi olması, gerek CHP içerisinde HDP'ye terörist parti diyen tek kişi olması, gerekse Ankara'da İmamoğlu'ndan daha güzel işler başarması. İmamoğlu balondur. Keşke Mansur Yavaş İstanbul adayı olsaydı.

İmamoğlu'na oy atan birçok arkadaşım da benim düşündüklerimi söylüyor. Hepsinin ortak düşüncesi ya "İmamoğlu'na oy verdiğim için pişmanım" ya da "İmamoğlu yerine Mansur Yavaş aday olsaydı" diyorlar.

Not: AKP'li değilim.

DracDonix

Artık bu Kürt, Türk, Alevi, Çerkez tarzı saçma salak söylemlerde bulunmayı bırakın. Atatürkçüyüm diyorsun, Atatürkün ağzından çıkmayan tüm kelimeleri nedense sizler söylüyorsunuz. Oy toplamak için şunu yapmış, bunu yapmış. HDP terör partisiyse 8 yıldır kapatamadılar, neden? Terör örgütü denmiyormuş? Zaten gördüğün bir şeyi sürekli dil üstünde tutmazsın değil mi? Çocukça davranışlardan uzak durun. Zihninizi özgürleştirin.
Alıntı yapılan: sweezy - 20 Nisan 2021, 10:56:02
"İmamoğlu'na oy verdiğim için pişmanım"

Neden? Diğer AKP linin kazanması daha mı hoş olurdu? Z kuşağında kafası çalışmayanlara lafım yok.

Hadi bb

laéx

Ben bu ülkenin müslüman biri tarafından yönetilmesini hoş görmüyorum. Allah kuran diyorlar oy alıyorlar.  Siyasete din katanlarıda şahsen desteklemiyorum. Asıl konuya dönersek, AKP 2023 de kaybetmez.
Son düzenlenme: 20 Nisan 2021, 11:48:18 Volkan

sweezy

Alıntı yapılan: DracDonix - 20 Nisan 2021, 11:05:52
Oy toplamak için şunu yapmış, bunu yapmış. HDP terör partisiyse 8 yıldır kapatamadılar, neden?
5 milyon seçmeni olan bir partiyi pat diye nasıl kapatsınlar? HDP'nin terörist partisi olduğunu anlamak için partinin kapatılıp kapatılmadığına bakma, üyelerine bak. HDP'den önce bir sürü terör partisi kuruldu, hepsi kapatıldı. Sonuç ne oldu? Daha da güçlendiler. 50.000 oyu geçemeyen partiler bugün 5 milyon oy alıyor. HDP'yi şu an kapatsalar daha da güçlenecekler, bunu iktidar da biliyor. Niye kapatsınlar? HDP ile farklı bir şekilde mücadele ediliyor şu an.

Artık bu Kürt, Türk, Alevi, Çerkez tarzı saçma salak söylemlerde bulunmayı bırakın.
Bu saydıkların bir milliyet ismi. Nesi salakça? Türk demeyeceksem ne diyeyim? Türk Türktür, Kürt Kürttür bu kadar basit. Ben ırkçı değilim, kürtlere ya da herhangi bir ırka da bir şey demedim zaten. Bu dediğin ne alaka anlamadım?
Atatürk'ün de dediği gibi, Türkiye Cumhuriyeti'ni oluşturan kişiye Türk denir. Kürt olabilirsin fakat vatana ihanet etmediğin sürece, ülkedeki kültürü yaşadığın sürece ve Türkiye Cumhuriyeti topraklarında düzgünce yaşadığın sürece sen de Türk sayılırsın. Biz buna kültürel milliyetçi anlayış diyoruz. İmamoğlu kürtlerden oy almak için farklı yöntemler deneyebilirdi, neden bir terörist ile fidan dikti peki? Bu sorunun cevabını senin vermeni istiyorum.

Neden? Diğer AKP linin kazanması daha mı hoş olurdu? Z kuşağında kafası çalışmayanlara lafım yok.
Hayır. Sebebi ise benim söylediklerim ile aynı.

Spoiler'daki videolar ne alaka? Ben AKP'li değilim ki. İkinci sayfada zaten AKP'ye ağır laflar söyledim.

Türkiye'de siyaset öyle bir duruma geldi ki, parti tutmuyorum diyip objektif bir şekilde partiyi veya adayı eleştirsem adım ya AKP'liye ya da CHP'liye çıkıyor. Oy verecek adam akıllı aday yok desem adım kahvehane milliyetçisine çıkıyor, sebebini söylesem dahi. Türkiye'de siyaseti sizin gibiler kitliyor şu an. Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihi, hiç bu kadar leş ve kilit olmamıştı.

Sosyal medya siyasetçiliğiniz Türkiye'yi kurtarmayacak.

Atatürkçüyüm diyorsun, Atatürkün ağzından çıkmayan tüm kelimeleri nedense sizler söylüyorsunuz.
Atatürk mantığı, HDP gibi bölücü ve terörist partileri reddeder ve bu partilerin soyunu kurutur. İstiklal mahkemelerini hatırlatırım. Demokrasi adı altında terörizm, demokrasi değildir.

''Her şey ortada. Horoz resmi yapılıp altına horoz yazılmaz. Horoz dünyanın her yerinde horozdur. Resme gerek yok.'' -Osman Pamukoğlu

_Code

Ne uzattınız seçim günü en güçlü rakibe basıyorsunuz bitiyor.
O adamın karşısında ebu cehil olsun ebu cehile basarım.
Karşısında lipton ice tea olsun yine lipton ice tea'e basarım.
Benden ona oy moy yok.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Radless

Alıntı yapılan: Volkan - 20 Nisan 2021, 11:42:40
Ben bu ülkenin müslüman biri tarafından yönetilmesini hoş görmüyorum. Allah kuran diyorlar oy alıyorlar.  Siyasete din katanlarıda şahsen desteklemiyorum. Asıl konuya dönersek, AKP 2023 de kaybetmez.
Ben de Din ile Siyaseti karıştıranlardan pek haz etmiyorum ama bak bakalım.

"Life's too short to hold grudges."

laéx

Alıntı yapılan: Radless - 20 Nisan 2021, 18:00:47
Alıntı yapılan: Volkan - 20 Nisan 2021, 11:42:40
Ben de Din ile Siyaseti karıştıranlardan pek haz etmiyorum ama bak bakalım.

:D

Sulozzy

Aga akp'yi korumak değilde amacım arkadaşın teki şöyle bir yorumda bulunmuş "Gitmez hala aptal insanlarla dolu ülke"

Bunu demesindeki amacı bilmiyorum ama o partiye oy verenler sizin ananız babanız yakınlarınız herkes biz vermiyoruz diyor o zaman kim veriyor bu partiye oy o yüzden mi kazanıyor, ha şöyle bir şeyde var diğer partiler kazandığında neler yapabilicekler hepsi birbirinden kötü yani aynı bokun laciverti xd

Moruk birde burası siyaset platformumu istiyorsanız sehem kuralım size orada görüşlerinizi sunun :)
Son düzenlenme: 20 Nisan 2021, 21:19:49 Sulozzy

_Code

Alıntı yapılan: Sulozzy - 20 Nisan 2021, 21:17:17
Aga akp'yi korumak değilde amacım arkadaşın teki şöyle bir yorumda bulunmuş "Gitmez hala aptal insanlarla dolu ülke"

Bunu demesindeki amacı bilmiyorum ama o partiye oy verenler sizin ananız babanız yakınlarınız herkes biz vermiyoruz diyor o zaman kim veriyor bu partiye oy o yüzden mi kazanıyor, ha şöyle bir şeyde var diğer partiler kazandığında neler yapabilicekler hepsi birbirinden kötü yani aynı bokun laciverti xd

Moruk birde burası siyaset platformumu istiyorsanız sehem kuralım size orada görüşlerinizi sunun :)

Ya adam istanbula ihanet ettik diyor alkış tufanı oluyor.
Şehit annesine anahtarı sallayıp milletin önünde onurunu kırıyor ama yine alkış tufanı.
Bu ve benzeri birçok olay var. Şimdi sorarım sana o alkışlayan herkes aptal değil mi?

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777