GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

AKP 2023 yılındaki seçimi kaybeder mi?

Başlatan nikobernoo, 17 Nisan 2021, 20:26:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Backup

Yukarıda ki yorumları okuyunca Siyaseti ne kadar takip edemediğinizi kahkahalarım eşliğinde gördüm.

Bakın ben demokrasiden yanayım ve asla bunları savunmadım ama iç savaş, karışıklık, darbe falan hikaye. Darbe yapacak ne ordu kaldı, ne de iç savaş çıkartacak kadar korkusuz halk.

CHP ye b*k atanlar olmuş. Gerçi ben de kendilerinden çok haz almıyorum ama biraz gözünüzü açmanızı öneriyorum.

Sözde teröre en çok karşı olan AKP, İstanbul seçimlerinde osman öcalanı trtye çıkartıp oy istedi, ypg denilen itleri işide karşı eğitti. IKBY bayrağını Türk bayrağınla dalgalandırdı. Çözüm süreci dediler, Diyarbakırın a***na koydular. 500 unsurumuz şehit oldu.

Her seferde etnik yapımıza aykırı karar aldılar. Ümm*tçil*k politikası ayağına arap sevdası ile Türklüğümüzden uzaklaştık.

İçeride 4, dışarıda 5, toplamda 9 milyon suriyeliye senin benim vergilerimden ödenek ayırılıyor.

Biz bu iğrenç suriyelilere bakmak zorunda değiliz. Resmi Suriye devleti ile masaya oturmayıp onların gözünde terör örgütü fonluyoruz, eğitiyoruz. (ÖSO) Bu durum Suriyenin bize karşı *****ya silah, eğitim yardımı yapması gibi bir şey.

2020 yılının şubat ayında bir tabur askerimiz rus bombardımanında şehit oldu, ruslara hesap sormak yerine ayaklarına gidip ceket ilikledik.

Milletin a**ına koyacağız diyen Cengiz holdinge kaç Milyon lira para aktarılmış, Bilal Erdoğanın gemicikleri vs bahsetmiyorum bile.

Yazacak o kadar çok şey var ki kararsız kalıyorum. Okurun canı sıkılmasın istiyorum ama Ülkecek bunalımdayız  o ne olacak ?

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama iyi haberleri hep RTE açıklarken, kötü haberleri daha düşük kademeden birisi açıklıyor. ( Şehit haberi, alınan saçma kararlar vs)

Gelelim CHP ye. İlk olarak Kemal Kılıçdaroğlu bir lider değil, görev adamı. Liderlik vasfı yok. Yıllardır sayısız seçim kaybetmesine rağmen o koltuğu terk etmiyorsa bu insana saygı duyulmaz. Hükümeti kurtarmanın yolu Muhalefeti kurtarmaktan geçtiği için Muhalefet görevini iyi yapmadıkça bu insanlar kaybetmez.

Aşırı bağnaz 60-70-80 jenerasyonun oyları ile ayakta duran bir iktidarı yenemeyen muhalefet bir zahmet başa geçmesin arkadaş.

Bakın bir de şöyle bir noktaya değinmek istiyorum. Bu tek hücreliler önüne geleni vatan haini, fetöcü ilan ediyorlar ve eğer olurda şansa bala seçim kaybederlerse asıl o zaman izleyin olayları.

Hiçbir parti tutmayan Türk Milliyetçisi bir genç olarak düşüncelerimi aktarmaya çalıştım. Katılan veya katılmayan herkese saygılar.
Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 18:05:56 Backup

nikobernoo

Alıntı yapılan: Backup - 18 Nisan 2021, 18:01:50
Yukarıda ki yorumları okuyunca Siyaseti ne kadar takip edemediğinizi kahkahalarım eşliğinde gördüm.

Bakın ben demokrasiden yanayım ve asla bunları savunmadım ama iç savaş, karışıklık, darbe falan hikaye. Darbe yapacak ne ordu kaldı, ne de iç savaş çıkartacak kadar korkusuz halk.

CHP ye b*k atanlar olmuş. Gerçi ben de kendilerinden çok haz almıyorum ama biraz gözünüzü açmanızı öneriyorum.

Sözde teröre en çok karşı olan AKP, İstanbul seçimlerinde osman öcalanı trtye çıkartıp oy istedi, ypg denilen itleri işide karşı eğitti. IKBY bayrağını Türk bayrağınla dalgalandırdı. Çözüm süreci dediler, Diyarbakırın a***na koydular. 500 unsurumuz şehit oldu.

Her seferde etnik yapımıza aykırı karar aldılar. Ümm*tçil*k politikası ayağına arap sevdası ile Türklüğümüzden uzaklaştık.

İçeride 4, dışarıda 5, toplamda 9 milyon suriyeliye senin benim vergilerimden ödenek ayırılıyor.

Biz bu iğrenç suriyelilere bakmak zorunda değiliz. Resmi Suriye devleti ile masaya oturmayıp onların gözünde terör örgütü fonluyoruz, eğitiyoruz. (ÖSO) Bu durum Suriyenin bize karşı *****ya silah, eğitim yardımı yapması gibi bir şey.

2020 yılının şubat ayında bir tabur askerimiz rus bombardımanında şehit oldu, ruslara hesap sormak yerine ayaklarına gidip ceket ilikledik.

Milletin a**ına koyacağız diyen Cengiz holdinge kaç Milyon lira para aktarılmış, Bilal Erdoğanın gemicikleri vs bahsetmiyorum bile.

Yazacak o kadar çok şey var ki kararsız kalıyorum. Okurun canı sıkılmasın istiyorum ama Ülkecek bunalımdayız  o ne olacak ?

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama iyi haberleri hep RTE açıklarken, kötü haberleri daha düşük kademeden birisi açıklıyor. ( Şehit haberi, alınan saçma kararlar vs)

Gelelim CHP ye. İlk olarak Kemal Kılıçdaroğlu bir lider değil, görev adamı. Liderlik vasfı yok. Yıllardır sayısız seçim kaybetmesine rağmen o koltuğu terk etmiyorsa bu insana saygı duyulmaz. Hükümeti kurtarmanın yolu Muhalefeti kurtarmaktan geçtiği için Muhalefet görevini iyi yapmadıkça bu insanlar kaybetmez.

Aşırı bağnaz 60-70-80 jenerasyonun oyları ile ayakta duran bir iktidarı yenemeyen muhalefet bir zahmet başa geçmesin arkadaş.

Bakın bir de şöyle bir noktaya değinmek istiyorum. Bu tek hücreliler önüne geleni vatan haini, fetöcü ilan ediyorlar ve eğer olurda şansa bala seçim kaybederlerse asıl o zaman izleyin olayları.

Hiçbir parti tutmayan Türk Milliyetçisi bir genç olarak düşüncelerimi aktarmaya çalıştım. Katılan veya katılmayan herkese saygılar.
Teşekkür ederim, bende senin gibi hiçbir partinin yandaşı değilim Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlık yapabileceğini düşünmüyorum.

Please (g)old days, come back.

sweezy

Bu ülke seçimle falan değil, kanlı iç savaş ya da kanlı bir darbe ile kurtulur diye düşünürken bunu okumam... :(

Uzun zamandır (6 ay falan) siyaset hakkında yazı yazmıyordum. Sadece takip edip kendimce analizler yapıyordum. Birazcık içimi dökeyim bari:

AKP, mülteci sorununu çözmek için onca ambargoyu, yaptırımı göze alıp güvenli bölge oluşturabilmek için operasyonlar yaptı. Bugün Kuzey Suriye'de güvenli bölge denilen toprakların bir çoğuna sahibiz fakat Türkiye'den kaç mülteci bu güvenli bölgeye geri döndü? Cevap: Sıfır. Yanlış anlaşılmasın, operasyon karşıtı değilim. Hatta bu operasyonları destekliyorum fakat bu operasyonların yapılma sebebi terörle mücadelenin yanında mültecileri güvenli bölgeye geri göndermekti. Operasyon yapıldı, elde var bir (terörle mücadele). AKP'nin Suriye politikası kesinlikle başarısız. Üstüne yetmezmiş gibi terör örgütü ÖSO'yu eğitip silahlandırıyoruz. Yahu, biz Suriye'ye sınır güvenliğimizi ve terörü bitirmek için girmedik mi? ÖSO denilen arap yapılanması terörün ta kendisi. Terörü bitireceksen ÖSO'dan başla, sonra YPG'ye gir. Suriye meselesinde kesinlikle Esad'ın yanında olmalıydık. Bakın, Esad'ı gerçekten sevmem, haz etmem. Bunun başlıca sebebi, babasının *****'ya sağladığı desteklerdi. Fakat bu konuda Esad'ı desteklememiz gerektiğini düşünüyorum. Biz Esad yanlısı bir politika izleseydik
Suriye'de terör tamamen biterdi, mülteci sorunumuz olmazdı, Suriye eski haline kanlı da olsa dönerdi. Bu durumda biz de, Esad'da kârlı çıkardı. Fakat biz Suriye'ye girip hiçbir şey kazanmayan tek ülkeyiz, tam aksine zarar eden bir ülkeyiz. ABD girdi, vampir gibi emiyor petrolü. Rusya girdi, limanları aldı, vampir gibi emiyor petrolü. Biz girdik, 3 milyondan fazla mülteci, 500 şehit, ekonomik sıkıntılar. Bir gram kazancımız olmadı. Suriye politikasını yürüten kişide akıl diye bir şey olsaydı bugün her şey farklı olurdu.

Gelelim seçim konusuna. Eğer erken seçim olmazsa 2023'te oy kullanıyoruz. Z kuşağının oy kullanmasını bir tehlike olarak görüyorum. Sebebi ise; şu anki Z kuşağı siyaset nedir, politika nedir, diplomasi nedir, dış ilişkiler nedir, hukuk ve kanun nedir, anayasa nedir, oy kullanacağımız kişiler kimdir necidir nedir, devlet ve hükümet kavramı nedir bilmeyen, tamamen şuursuz bir kuşak (Ben de Z kuşağındanım. Özeleştiri yapıyorum). Eskiden oy kullanan kişiler bilinçli bir şekilde oy kullanırdı. Neye oy attığını bilirdi. Şimdiki kuşak ise oy kullanma şartını, oy atacağı kişi sosyal medya kullanıyor mu kullanmıyor mu olarak belirlemiş durumda. Neye oy attığını bilmiyor. Araştırma yapmıyor. Sorgulamayan, sadece mızmızlanan, sahte Atatürkçü ve sahte milliyetçi bir kuşağın oy kullanmasına karşıyım. Çomarın sağı ve solu yoktur. Çomar, çomardır. Her türlüsü tehlikelidir. Kitap okumayan, BBC ve DW gibi kanalların yorumlarında "CoğRafYa KaderDır 2023 OyuM ChP'ye Tukenen Genclıgım" gibi salakça yorum yapan bir kuşağın oy kullanmasına karşıyım. Bu yorumu yapan salak bilmiyor ki coğrafya kader değildir. Nitekim coğrafya kader olsaydı bu topraklardan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları çıkar mıydı? Ve bu kuşağa mensup çoğu kişi balık hafızalı. Dün terörist propagandası yapan kanalı yarın sırf onun sorunlarını dile getirip onu tatmin ettiği için öven bir kuşak (140journos kanalı). Sabit bir düşüncesi olmayan, sürekli fikir değişen(omurgasız) bir kuşağın oy kullanması tehlikelidir. AKP'nin çomarı en azından sabit bir fikre sahip. Ülkemiz kültürel anlamda işgal altında ve bu işgalden en çok Z kuşağı etkileniyor. Ekşi'de takılıp kendisini elit, entelektüel sanan, objektiflik adı altında ülkesine hakaretler yağdıran bir kuşaktır Z kuşağı. Bunun farkına varan siyasi partiler ise Z kuşağına oynamaya başladı. CHP, HDP gibi partiler, hümanizm naraları atıp terör propagandası yapıyor fakat oy kullanacak olan Z kuşağı bunun farkında değil. Z kuşağını etkileyen en iyi şey hümanizm denilen saçmalıktır. Nitekim bu Z kuşağı rahatlığa alışmış, savaş ve zorluk görmemiş bir kuşak. Hümanizm ise bu özelliklerini okşar ve onları manipüle eder. Aman dikkat edelim.

AKP'ye gelecek olursam; Habur'da seyyar mahkeme kurup teröristleri salan, Ergenekon ve Balyoz davalarının gizli savcısı, şehit annelerini çözüm sürecini eleştirdiği sebebiyle mahkemeye veren, ülkedeki azınlık sorununu kökten coşturan, Türkiye'nin üniter yapısını katleden, Atatürk ve Türk düşmanı alçak bir partidir. Bu partinin yaptığı şerefsizlikleri saysam en az 30 günümü alır. 2023 seçimlerine katılacak 19 parti mevcut fakat 19 partinin 19'u da düzgün, temiz bir parti değil. Oy kullanılacak bir parti gerçekten de yok. Bu yüzden;

AKP 2023'te gitsin ya da gitmesin, fark etmez. Al birini vur ötekine. Türkiye'yi siyasetten arındırılmış teknokrasi sistem kurtarır fakat bu sistem ya bir iç savaşla ya da darbeyle gelir. Diğer türlü imkânsız. Benim oy verebileceğim tek parti HEPAR'dı. Onu da ambargolarla kapattırdılar. Adamlar on yıldır kendi imkânlarıyla partiyi ayakta tutuyormuş. HDP'ye veya CHP'ye verilen hazine yardımı keşke bu partiye verilseydi.

Atatürk'ün dediği gibi; Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Gün gelecek ve bu karanlık günlerden Türk halkını kurtaracak olan yine Kemalistler olacaktır.

Karanlığa sövmek yerine mum yakalım. Ekonomi kötü, şu alanda berbatız, şurada kötüyüz, bizden bir cacık olmaz demek yerine çalışıp didinelim. Belki de düzeltiriz.

Ve son olarak şunu demek istiyorum, AKP'nin çomarı neyse, Sözcü gazetesinde köşeci Yılmaz'ın makalelerinden öteye gidemeyen, kripto terörist gazetelerini favori listesine alan ezberci CHP çomarı da odur. Aralarındaki tek fark ise sağ ve sol ayrımı. Yukarıda yorumlardaki siyasetten mahrum ezberci arkadaşlar bu söylediğimi iyi düşünsün lütfen.

Sevgi ve saygı ile. Sağlıcakla

Kemal Kılıçdaroğlu'nu bulunduğu yere bizzat FETÖ getirmiştir. Deniz Baykal'ı kaset skandalı ile postalayıp yerine Kılıçdaroğlu'nu getirdiler.
Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 21:46:28 sweezy

DracDonix

Okuyanlar okumadı unutsun! :)
Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 19:33:45 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

nikobernoo

Alıntı yapılan: _Code - 18 Nisan 2021, 21:23:55
alperen denen maaşlı burayada gelmiş yine dünya lideri son padişahı savunmuş postlarını okumadım ama öyle hissediyorum
reisimizi seviyoruz

Please (g)old days, come back.

Backup

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 18 Nisan 2021, 17:42:51
Alıntı yapılan: Provazano - 18 Nisan 2021, 16:55:00
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 18 Nisan 2021, 16:52:17
Arkadaşlar içinde bulunduğumuz durum rezillik kabul ediyorum ancak diğer partiler iktidara gelirse ne olacağını hiç düşünüyor musunuz?

Bir örnek veriyim:
Cumhurriyet Halk Partisi (CHP):
Terorist cenazesine katılan şahısların partisi ülkeyi yönetse ne olur diye bir düşünün...
LGBT destek veren bir partiden adamlık beklemeyin...
LGBT ile alıp veremediğiniz ne? Onlarda insan?

AKP de Fetullah Gülen'nin öğrencileri? Kendileri eskiden övüyorlardı şimdi sövüyorlar? CHP en azından dürüst kardeşim.

Eş cinselliğe karşıyım ve hiçbir dinde eş cinselliğe yer yoktur konuyu daha da detaylandırmak istemiyorum...

Bir kere adamın ismini bile yanlış yazıyorsun AKP karalıyorsun güzel kardeşim en başta Fethullah dönemi 2015'de bitti pensilvanya da ilaçlarla ölümden korkarak yaşıyor sürekli komaya girip çıkıyor haliyle ülkemizde bir çok FETÖ muhbiri yakalandı ve ceza evlerine gönderdi madem gündemden uzaksınız biraz araştırıp gelin bari lütfen ülkemizi klavye ile değil aklımız ile düşüncemiz ile eleştirelim.

Geçen haberlerde FETÖ öldü iddiaları dolaşıyordu yani kısaca FETÖ'nün devri bitti arkadaşlar yeni terör örgütleri ortaya çıkmaya başladı haberlerde görüyorsunuzdur...

Ya sen zannediyor musun -5 IQ ya sahip olan 70-80 yaşındaki ölmeyi unutmuş cübbeli bir amipin bu olayları organize ettiğine ?

Enes Kanteri bilirsin. Geçenlerde Rockfeller ailesinden birisine maklube ( Fetöcü yemeği) yaptırmıştı. Hani az çok anlayın bu insanların gücünü, kimlerle işbirliği içindeler. https://www.instagram.com/p/CLJ0crWg5q4/?igshid=1dnittldmdl0k

Ha fetö güçlü olabilir ama bu güç ona havadan gelmedi. Bizim siyasal islamcılar oy, mevki, kitle ve birazcık para uğruna bunların ülkede yayılmasına göz yumdu. Balyoz ve Ergenekon davalarında ne kadar Vatan sever insan varsa hepsinin yerlerine yerleştiler. Kardağa Türk bayrağı diken adamdan tutun, apo itini sorgulayan adama kadar hepsini içeri attılar.

Bu fetö itleri ile savaşan, onların planlarını suya düşüren insanları ise geçtiğimiz günlerde darbeci olarak imalandırdılar. Neymiş efendim darbe bildirisi yayımlamışlar. Ulan nerede görülmüş Emekli amirallerin darbe yaptığı. Hadi Emekli olmasınlar, Deniz Kuvvetleri ne zaman darbe yapabilmiş ?

O kadar güzel maduru oynuyorlar ki insan, hayretlere düşüyor.

Sen git sahte bir suikast şüphesi uğruna ülkenin kozmik odasına gir, yıllarca planlanan olası yunan savaşı bilgilerini elinle teslim et sonra yunan d@lleri tabii burnunun dibindeki adaları silahlandırır. Sen de öyle icraatin olmadan televizyonlara oynarsın.

Mavi vatanın isim babası olan adamlara yaptığınız terbiyesizlik yetmezmiş gibi bu vatanın topraklarının bedelini kanıyla ödeyen insanlara da terbiyesizlik yapıyorlar. Ülkenin her bir yanı katarlılara satılıyor. Fabrikasından tutun, arsasına kadar. Toprağın bir bedeli varsa o da kandır.

Bu bedeli de 100 sene önce Atamız önderliğinde ödedik. Bunlar kim oluyor da bizim hakkımızı başkalarına satıyor.

Arkadaşlar gözünüzü açın. Elinizi vicdanınıza koyun. Babalarımız, dedelerimiz bizim için iyi bir gelecek sunmasa da biz torunlarımıza iyi bir Türkiye bırakabiliriz.

DracDonix

Alıntı yapılan: Backup - 18 Nisan 2021, 21:47:32
Arkadaşlar gözünüzü açın. Elinizi vicdanınıza koyun. Babalarımız, dedelerimiz bizim için iyi bir gelecek sunmasa da biz torunlarımıza iyi bir Türkiye bırakabiliriz

Bunlar ile çok zor dostum, ama imkansız değil.

Daxy

Arkadaşlar içinde bulunduğumuz durum rezillik kabul ediyorum ancak diğer partiler iktidara gelirse ne olacağını hiç düşünüyor musunuz?

Bir örnek veriyim:
Terorist cenazesine katılan şahısların partisi ülkeyi yönetse ne olur diye bir düşünün...

Bahsettiğim olay tam olarak'da buydu, birincisi LGBT takım tutar gibi isteğe göre olmuyor, doğuştan meydana gelen bir hastalıktır. Henüz bunu anlamayacak kadar cahiliyet dönemindesiniz, buna halk içerisinde Ak Parti zihniyeti deniliyor. CHP iktidarında her başkan terorist cenezasine gitmiyor, genel olarakda güncel bir haber yayımlanmadı CHP'nin şehit cenazesinde olduğuna dair, AKP iktidarlığına gelirsek, yunan işgalcileri 23. adamızı işgal ettiler ve adada yunan bayrağı dalgalandırdılar, fakat vatan sevgisi fazla olan Erdoğan hiç birşey yapmadı. Bugün katara 100 adet zırhlı araç verildi. Bizzat araştırıp bakabilirsiniz, ve sayamadığım bir çok şey katara verildi & satıldı, merkez bankasından 128 Milyar Dolar çalmaktan başka vatan hainliği yoktur. Halkın parasını yiyen kişi vatan hainidir. Umarım 2023'de yeni yüzler görürüz. Bu arada sizler AKP partisini tutmayan kişilere terörist ve din düşmanı demeye devam edin. Cahiliyet devri AKP iktidarda olduğu sürece düzelmeyecek, lütfen gündemi ve siyaseti takip ederek yorum yazınız.
Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 22:13:13 Daxy
Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

merddz

birazcik pawn birazcik web iste

DracDonix

Daxy

Alıntı yapılan: merddz - 18 Nisan 2021, 22:07:24
Reisime laf yapmayın
1KG Makarnanı aldıysan bilgisayarı kapatabilirsin dostum.

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

merddz

Alıntı yapılan: Daxy - 18 Nisan 2021, 22:17:14
Alıntı yapılan: merddz - 18 Nisan 2021, 22:07:24
Reisime laf yapmayın
1KG Makarnanı aldıysan bilgisayarı kapatabilirsin dostum.
ohh ekstra olarak yağda verdiler reisim cok yasa

ekmeği dolarla almıyoruz o yüzden dlarıma laf yapmayın tmmı?

bizim sucumuz yoktu siz evde duramadğınız icin vakalar çokaldı tmmı?
Son düzenlenme: 19 Nisan 2021, 00:55:48 Mellifluous Sebep: flood iletiler birleştirildi.
birazcik pawn birazcik web iste

sweezy

Alıntı yapılan: Backup - 18 Nisan 2021, 21:47:32
Mavi vatanın isim babası olan adamlara yaptığınız terbiyesizlik yetmezmiş gibi bu vatanın topraklarının bedelini kanıyla ödeyen insanlara da terbiyesizlik yapıyorlar. Ülkenin her bir yanı katarlılara satılıyor. Fabrikasından tutun, arsasına kadar. Toprağın bir bedeli varsa o da kandır.
Şu cümleye bir ekleme yapmak istiyorum.

Cem Gürdeniz vatanını ve ülkesini karşılıksız bir şekilde o kadar çok seviyordu ki, iki çocuğuna sırasıyla Ülkem ve Ege ismini verdi. Onca kumpas davasına rağmen sevdasından vazgeçmedi ve Doğu Akdeniz'deki Türk çıkarlarını ve haklarını korumak için hükûmete karşılıksız yardım etti. Bu güzel insan, darbe yapacak son kişidir. Bu adama küfür edenleri ileride tarih hain olarak yazacak. Cem Paşa'yı ise kahraman olarak yazacak.

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

_Code

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 18 Nisan 2021, 17:42:51
Alıntı yapılan: Provazano - 18 Nisan 2021, 16:55:00

Bir örnek veriyim:
LGBT ile alıp veremediğiniz ne? Onlarda insan?

AKP de Fetullah Gülen'nin öğrencileri? Kendileri eskiden övüyorlardı şimdi sövüyorlar? CHP en azından dürüst kardeşim.

Eş cinselliğe karşıyım ve hiçbir dinde eş cinselliğe yer yoktur konuyu daha da detaylandırmak istemiyorum...

Bir kere adamın ismini bile yanlış yazıyorsun AKP karalıyorsun güzel kardeşim en başta Fethullah dönemi 2015'de bitti pensilvanya da ilaçlarla ölümden korkarak yaşıyor sürekli komaya girip çıkıyor haliyle ülkemizde bir çok FETÖ muhbiri yakalandı ve ceza evlerine gönderdi madem gündemden uzaksınız biraz araştırıp gelin bari lütfen ülkemizi klavye ile değil aklımız ile düşüncemiz ile eleştirelim.

Geçen haberlerde FETÖ öldü iddiaları dolaşıyordu yani kısaca FETÖ'nün devri bitti arkadaşlar yeni terör örgütleri ortaya çıkmaya başladı haberlerde görüyorsunuzdur...

Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 23:00:23 _Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777