GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hakkımdaki Düşünceleriniz?

Başlatan Silver, 19 Aralık 2022, 23:44:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Silver

Selamlar,

Ben Can ve 2011'den beri San Andreas Multiplayer platformununun bir parçasıyım. Yeni yıla girmeden evvel, bu platformdan uzaklaştığımın farkındayım. Günümüze kadar şahsiyetim adına nitelenmiş bazı sebeplerden kalbimi kıran, kalbini kırdığım birçok insan vardır. Zamanla kalbimi kıran, kalbini kırdığım insanlara yakınlaşmaya çalışsam da eski tadın olmadığını farkettiğim zamanlarda muhtemel bir sebep/bahane beraberinde bazı şahsiyetlerden uzaklaştım. Belki de bunlara hiç gerek yoktu, bilinmez. Konunun oluşturulma amacı belli. Hakkımdaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Beni gerçekten tanıyan kişilerin, nasıl tanıdığını bilmek istiyorum. Belki benzersiz / kötü bir eleştiri sayesinde kendimi o duruma karşı düzeltme imkanı bulabilirim. Hakkımda yazacağınız her yorumu okuyacağım ve beğen butonuna basıp cevaplama yapmayacağım. Şimdiden teşekkürler.  :r*:

U Roleplay | root >> WEB

diogenes

geldi adam
Son düzenlenme: 20 Aralık 2022, 00:38:44 diogenes

weoji

SAMP ortamında Vice City haritasında geçen projenden beri seni takip eden, saygı duyan biriyim. Yaptığın işlerde büyük bir emek sarfeden birisisin ve gerçekten başarıyı hak eden isimlerdensin. Tek ve uzun vaadeli bir proje içerisinde görmeyi istediğim tek isim olabilirsin, yaptığın sistemler ve projeler olsun hepsini severek açılışından kapanışına kadar oynadım lakin isterdim ki hiç kapanmasaydı sürekli oynasaydım. Piyasada yeni bir projeyle görmek istediğim, her yeni açılan sunucu ortamlarında adını andığım birisisin. Kral adamsın  :melek:

Utherz

Verdiğin emeklerin sonucunu alamadığını düşünüyorum.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

KayraBey

Devamlı olacak bir projede kaliteli işler yapabilecek bir adam, başarılar.

BuRMiLLaT

Hakkımdaki düşünceleriniz konusunu aldırmayıp hakkında olan her şeyi bir not hatıra olarak kalması hoşumuza gider :)

Brandiss

Yaptığın işler güzel.

(Brandiss#1337)

TAKTAK26

Düşünecek bir şey yok gibi ama güzel zamanlardı hepimiz için.

Miunanagi

Glexy

Sende adamsın başka düşüncem yok 🙂

Silver

Değerli dostlarım, San Andreas multiplayer platformunda açtığım/katıldığım projelerde verdiğim emeklerin farkındayım. Bu projeler niteliğinde çok fazla zaman sarfiyatı oldu hayatımda. Genellikle roleplay tarzı projeler dikkatimi çeken nokta oldu ilettiğim dönemden bu yana. Genellikle bulunduğum her ekipte fazlasıyla denedik, çaba verdik fakat başarı yolundan kitlenin tutumsuzluğu sebebiyle projelerden sıyrılmak zorunda kaldık. Günümüze kadar açtığım/bulunduğum projeler adına konuşmam gerekirse, genellikle kapanmış olan projelerimiz kitlenin dürüstlük/inanç ve güven seviyesinin düşüklüğündendi. Son projemizde de ekibimizle çok çaba sarf edip tamamen oyun niteliği taşıyacak hale getirmiştik. Son projemizde ekip açısından p2w ile alakamız genellikle olmadı, market açmadan gerçek roleplay serüvenini oynattık. Herşey tıkırında giderken bahsettiğim olaylarla sıkça karşılaşmaya başladık. Belli başlı kitlemiz olsa da, projemizde roleplay kavramını kavrayamamış bazı kitlenin bulunması oyuncuları etkiledi. Yöneticiler olarak kuralları gözden geçirdik. Yeni kurallar yerine, hazırladığımız kendimize has kurallarımızı sıkılaştırdık. Sıkı kurallar kitlemizin bazı üyelerine dokundu ne yazık ki. Bu durum her proje için geçerli olmalıydı aslında. Sürekliliğimizi sağlayacak altyapı çalışmaları niteliğinde restartlamalar gerçekleştirildiğinde kitle kaybettiğimizi farkettik. Kısacası San Andreas mp roleplay TR kitlesi güncellemesiz roleplay serüveni ile bir yaşamaya ne yazık ki mahkum. Her neyse, bu metin çok uzadı. :-))

Geçmişten günümüze bulunduğum projeler;

- Silver Roleplay(2016, sahip/geliştirici)
- Vivala Roleplay(2016, yönetici/3rd geliştirici - respect @Hera
- W Roleplay(2016, sahip/geliştirici - respect @trablon)
- Creation Hırsız Polis(2018, sahip/geliştirici, respect @5YPEXE / @Typrison)
- Zenia Roleplay(2018, sahip/geliştirici)
- Vice Roleplay(2019, yönetici/geliştirici - respect @Celsius)
- Sunrise Roleplay(vice haritası 2021, sahip/geliştirici, respect - @diogenes / @Stech / @Typrison / others.&&++)
- San Andreas Cop Chase(2021, sapp tilt projesi bilen bilir, sahip/geliştirici 😀 f*ck u insus101 - respect @diogenes / @Stech / Can)
- Bosphorus Roleplay(2022, yönetici/geliştirici, respect @Cruza / @FrankL / @Morphe)

Yorumlamalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

- Respect to the Bosphorus (Cardinal) Team***
Son düzenlenme: 27 Aralık 2022, 09:09:36 Silver
U Roleplay | root >> WEB

KayraBey

TAKTAK26

Ama @5YPEXE ile yollarınızı ayırmanız platform için üzücü, kendiniz için gelişim sağlamanız ya da ders çıkarmak deyimiyle farklı kişiliğe dönüşmeniz hepimizi mutlu etmesi. :)

DracDonix

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 29 Aralık 2022, 04:04:32
Ama @5YPEXE ile yollarınızı ayırmanız platform için üzücü, kendiniz için gelişim sağlamanız ya da ders çıkarmak deyimiyle farklı kişiliğe dönüşmeniz hepimizi mutlu etmesi. :)

ney sjdfhsdjjkdfkshdfkjsdf umutla ayrılması kimi üzmüş

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)