GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Evleneceğiniz insan nasıl olmalı ?

Başlatan Rouge, 31 Temmuz 2020, 01:10:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rouge

Evet evleneceğiniz insan nasıl olmalı

Kendimi anlatıyorum : Kilo sorunu olmamalı , Dobracı olmalı , kesinlikle Ak partili olmamalı , tipide güzel olmalı, sigarayı sevmeli , içki , alkol vb... nefret etsin yeter :)

Sizi görelim :)
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2020, 12:05:08 Rouge

HELLBOY

topuklu giysin sarı saclı olsun  mavi gözlü olsun hayatı benim gibi deli dolu yaşamayı sevsin küfür etsin sigara içsin alkol içsin gezmeyi çok sevmeli hele alışverişi falan uzun boylu olsun 1.80 falan  aşırı kilolu olmasın benimle aynı olsun.Tamm erik gibi olsun.

Rouge

Alıntı yapılan: HELLBOY - 31 Temmuz 2020, 01:16:15
topuklu giysin sarı saclı olsun  mavi gözlü olsun hayatı benim gibi deli dolu yaşamayı sevsin küfür etsin sigara içsin alkol içsin gezmeyi çok sevmeli hele alışverişi falan uzun boylu olsun 1.80 falan  aşırı kilolu olmasın benimle aynı olsun.Tamm erik gibi olsun.
Ulan kel seninle evlenen yandi o alışverişte elini cebine atıcan ama haberin olsun

Redfield

bir ara puanına göre kendine eş seç muhabbeti vardı o geldi aklıma :D

dış görünüş olarak fazla bir beklentim yok standart kız tipi (standart kız tipi ne demekse, kendim uydurdum şuan :D) uygun benim için sarışın mavi gözlü vs. gibi bir takıntım yok kafa dengi olması çok önemli.

ayazcik

Eamon

İstekler bitmez, şu olsun bu olsun böyle devam eder bu. Bir ömür anlaşabileceğin biri olmalı yoksa bir ömür pişman olursun.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

DracDonix

Saygılı olmalı, bilgili olmalı, beraber ortak kararlar verebilelim, her ne olursa olsun yanımda olsun. Tip'e gelirsek kişisel bakımlarını aksatmasında yeter.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rouge

Denizcankaya97

Çok seven biri olmalı, öyle bir durum olmalı ki 2 taraf da birbirlerini çok sevmeleri sayesinde kenetlenebilmeli. Onun dışında uyum, tip, ortak şeyler vs. zaten olmazsa olmaz şeyler. Ancak gerçek bir sevgi ve kenetlenme olmazsa bunlar yetmez. Günümüz koşullarında ise özellikle Türkiye'de erkeklerden 20'li yaşlarına kadar bir ilişki veya çevresindeki kızlarla arkadaşlık durumları yaşayamayanlar için kız konusu maalesef çok zor. Buna bir örnek de benim. Bu deneyimleri küçük yaşlarda yaşayamadığım için karşıma çıkan, iyi anlaştığım ve zaten kolay beğendiğim ilk kadın için kısa sürede ilişki hayalleri kuruyorum, daha sonrasında ise bu hayallerim tüm zihnimi, akıl sağlığımı mahvediyor. Ancak ortaokul ve lise zamanı, en azından arkadaşlık anlamında çevremde kızlar olsaydı böyle bir durum yaşamazdım. Hayat zor, bu tip rahatsızlıklar ise daha zor. Kendimizi kontrol edip sabırlı yaşamamız şart.

KamilPanpa37

Dış görünüşünden çok presentable bir karakteri olmasını isterim, sonuçta bende Can Yaman gibi acayip yakışıklı ve karizmatik bir erkek değilim.  :D  Evlilik hayatı boyunca bir ömür boyu benimle aynı yastığa baş koyduğu müddetçe beni bir mutlululuk sembolü olarak görmesini isterim.

Not: Eğer Evlilikten beklentiniz ne ? diye bir konu açılmış olsaydı o zaman biraz daha detaylı açardım, onun için fazla mizahsal anlamda sulandırmadan kısa tutmak en mantıklısı.  :)

Hata

dış görünüşüde içide gzl olsn yeter

Can Demir

Alıntı yapılan: ayazbutfeyzullah - 31 Temmuz 2020, 08:10:15
İstediğim zaman versin
İstesende vermez bu tipe.

Çok konuşmasın, herşeyi sormasın yeter benim için.
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2020, 21:44:11 DARK.

Goddew

Kesinlikle bir yabancı dil bilmeli, teknolojik aletlerde çok vakit geçirmeyen, hayatında hem yaşarken hem yaşatırken keyif alıp / verdirtmeli, gezmeyi seyahat etmeyi bilmeli, alkol/sigara kullanmamalı, kültürlü, küfür etmeyen bir kadın sahibi olabilmeyi isterdim. Dış görünüşü yine kendine özen gösterse yeter.

Razor02

maXpoWer

Zayıf, hafif balık etli, güzel ve asla çirkin olmamamlı ve içi temiz olsun yeter :D

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009