GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2025, 20:15:14

Esenler Otogar: Alt Kat

Başlatan Kehsensei, 18 Haziran 2019, 13:19:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kehsensei

Trendlere girmiş bulunmakta. Video hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenlenme: 19 Ekim 2021, 16:03:24 lazlow

Kraus

Şansa bak az önce youtube'da izledim sonra bu paylaşımını gördüm.

O otogara hiç gitmedim ama videoda anladığımız kadarıyla çok leş bir yer, bir an önce el atılması gerek çok geç bile kalınmış, üstesinden gelinmeyecek mekan değil ama belli ki bazıları yeterince ilgi göstermiyor illa birilerinin ölmesi gerek herhalde.
Son düzenlenme: 18 Haziran 2019, 13:42:59 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Lesath

İstanbul gibi megakent olarak anılan büyükşehir'e yakışmayan, pislik,bakımsız ve birilerinin rahat rahat sefa sürüp, peşkeş çekmesi için halen aktif durumda  :@

Otogara ilk girişinizde buram buram sidik kokusu ile başbaşa kalıyorsunuz, ilgili video başlığında yazdığı gibi alt kat olayı anlatılanların belkide yarısı  :maalesef:

Otobüs firmalarının otogardan çıkışlarında alınan paraların ucu bucağı yok, lakin hizmet yok. Düşünün ki o sektörde çalışan insanların esenler otogarında neler çektiğini  :hayir:

242mtb

Bizzat otogara gittim 3 katlı otogarın sadece bir alt katına inebildim abiler bizi uyardı en alta inmeyin diye çok kötü derecede dışkı kokuyor,gitmenizi tavsiye etmem.(ben Esenler'de oturduğum için yakındı gideyim dedim.)

Cruza

Bu paylaşımdan sonra kanalda rahat 1.5 saat geçirmişimdir çok kaliteli videoları var.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

miru

Olm nası bi yer lan burası?Bonzai içip insanların keklerini yemeleri de ayrı bi garip :DD

QrzR

İzledim bunu gitmeyin buraya tehlikeli.

Ryroz

Alıntı yapılan: gtaercan - 18 Haziran 2019, 17:18:44

Olm nası bi yer lan burası?Bonzai içip insanların keklerini yemeleri de ayrı bi garip :DD

:D

miru

Suan otobüsteyim,edirneden istanbula gidiyoruz ve esenler otogarinda inicez.korkmuyo değilim