GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Çok eleştiriliyorum, nasıl kendimi savunurum? (Herkesin incelemesi önerilir!)

Başlatan Goddew, 02 Haziran 2020, 02:22:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

Öncelikle merhabalar, ben Rotex
Artık bu tarz biglilendirici yazılar yayınlayarak platforma destek sağlamayı hedefliyorum, umarım işinize yarar bilgilendirici yazı tarafımca hazırlanmış okumaya teşvik etmek amacıyla internette bulunan resimler ile desteklenmiştir.

Ben çok eleştiriye maruz kalıyorum! Artık bu durumdan bıktım!

Evet, bu durum her gün her insanın başına gelebiliyor fakat bu durumu nasıl kontrol edeceğinizi bilmeniz çok önemli, insanlar eleştirmeyi severler eğer eleştiriler sizin sinirlerinizi bozuyorsa, unutmayın sadece kendiniz kendinizi sinirlendirebilirsiniz bırakın insanlar eleştirilerini yapsın, eleştiriler iki kategoriye ayrılırlar bunlar Kötü niyetli eleştiri ve İyi niyetli eleştiri olarak ikiye ayrılır. Eleştiriler genellikle Kıskançlık duygusu ile yapılır, bu ne demek oluyor? Bu insanlar sizde kendisinde olmasını istediği fakat olmadığı veya kendisinin başarmak isteyipte başaramadığı sizin başardığınız bir işi genellikle kötü eleştiriler ile sabote ederler, örnek vermek gerekirse (SA:MP sunucuları üzerinden vereceğim bu örneği) "Bu sunucu açıldığında kesin 10 kişi falan çekecektir!" gibi bir eleştiri geldiğini farz edelim, ilk başta eleştiriyi analiz etmelisiniz mesela bu yazılan eleştiri yapıcı bir eleştiri değildi, bu eleştiri açık bir şekilde kişinin sunucu açamayıpta sizin bir şeyler denemek istiyor olmanızdan rahatsız olan kişilerdir, bu durumda canınızı sıkmamalı ve bu kişinin sizi ne kadar tanıdığını düşünmelisiniz çünkü bilmediği veyahut tanımadığı birine bu tarz yapıcı olmayan eleştiriler genellikle mental saldırıdır bu tarz bir olayda ilk başta eleştiri yapan kişiye "Peki, bu tarz düşünmenizin sebebi nedir neler yapmamız bizim için daha iyi olacaktır?" gibi bir soru yönelterek kişinin size karşı daha yapıcı bir yorum & eleştiri yapmasına teşvik edebilirsiniz, unutmayın kişi sudan sebeplerden bahsediyorsa o eleştiri, eleştiri değildir Mental bir saldırıdır.

Artık bu tarz bilgilendirici yazılar yayınlamak istiyorum, lütfen bana zorluk çektiğiniz kısımlar için özel mesaj yolu ile veyahut yorum atarak bildirin! Umarım işinize yaramıştır, bu platformda ihtiyacı olunan bir rehberdi yorum atarak lütfen trende girmesinde yardımcı olun, bu bilgilendirici yazının herkese ulaşmasını istiyorum.

Vueenx

Goddew

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Cherry

Impeccable

Çoğunlukla gençlere hitap eden bir platformda böyle bir konunun olması çok güzel. Düşüncenden ötürü tebrik ediyorum. Merakla diğer yazılarını bekliyorum. :)

Xchatt

Alıntı yapılan: Cherry - 02 Haziran 2020, 11:24:20
ya he he de geç
Haklı eleştiri kulak ardı edilmemesi gerekli , önce eleştiriyi ölç tart öyle karar ver.

Sa-Mp 2014-2020

kumite

Goddew

Alıntı yapılan: dreamer - 02 Haziran 2020, 16:02:35
Böyle bir konu açılmamalı, zaten herkesin seviyesi belli.

Fakat kitlenin yaş ortalamasını göz önünde bulundurarak böyle fikir sahibi olabilecekleri konu açmak platforma yararlı olacaktır.

jyonsae

eleştirinin üstüne düşünür ve daha iyi olmayı denersin. bu kadar basit bir konu için bu kadar uzatılmış bir yazı yazmana gerek var mıydı bilemedim  :allaalla: