GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Cem Korkmaz İntihar Etti!

Başlatan Skism, 01 Kasım 2017, 21:35:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Skism

Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı Recep İvedik karakterinin 4 filminde rol alan ve dizide cep herkülü lakabı ile anılan Cem Korkmaz intihar etti

Can Yılmaz, "Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz'ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum." dedi

CEM KORMAZ KİMDİR?
1987 Bursa doğumlu; ilk ve orta öğretimini Bursa'da tamamlayan Cem Korkmaz, en son Bursa Devlet Tiyatrosunda eğitimini tamamlamıştır. Kendisi şu anda youtube'da "Oha diyorum!" ve "yapyap" kanalında sunuculuk yapmaktadır. Birçok filmde, dizide ve reklamda rol almıştır.

Kaynak

Gerçekten üzüldüm...

Hwang

Youtube'a büyük katkı sağlamış, işinde de gayet başarılı bir isimdi bu çok üzücü oldu... Zaten mediakraft ile anlaşamaması onu çok yıprattı. Huzur içinde yatsın.

Haber yeni yayıldı tam olarak detaylar paylaşılmadı herkes farklı farklı şeyler söylüyor ama ilerleyen vakitlerde gelişmeler aktarılırsa paylaşılır.

Excision

Allah rahmet eylesin, youtube ortamında videolarını severek izlediğim kişilerden birisiydi. Mekanı cennet olsun.

Levi

Allah rahmet eylesin. Videolarını beğenerek izliyordum, işini güzel yapan bir youtuberdı.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

JudaX

allah rahmet eylesin , videoları olsun şakaları olsun hepsinde baya eğlendim nur içinde yatsın.
Son düzenlenme: 21 Ekim 2018, 14:52:19 Yusuf

Prisonero

Çok başarılı, çok kararlı ve bir o kadar da dürüst bir insandı. Ruhun huzurlu olsun. Türk YouTube'unun bu güne gelmesinde çok emeği var.

trabzon

Allah tahsilatını affetsin ne diyelim.

Aytuğ

Sevdiğim Youtuber'lerden biriydi Allah mekanını cennet eylesin,neden intahar etti anlamadım.

Lé Spîke

Allah'ın verdiği canı ancak Allah alır. İntihar kurtuluş yolu değildir. :@

!Çelebi!

Tartıştığınız olaya bakın o kadar Şehitlerimiz oluyor siz bir youtuberin ölümünüacı birşey olarak görüyorsunuz harbidende yuh beyler.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: !Çelebi! - 12 Aralık 2017, 18:22:26

Tartıştığınız olaya bakın o kadar Şehitlerimiz oluyor siz bir youtuberin ölümünüacı birşey olarak görüyorsunuz harbidende yuh beyler.

Kardeşim milletin ne konuştuğu sana mı kaldı? Hem şehitler ölmez. Biz ölenler arkasından konuşuyoruz :helal:

pag

Alıntı yapılan: !Çelebi! - 12 Aralık 2017, 18:22:26

Bu durum seni ilgilendirmez,şehitlerimiz her zaman kalbimizdedir,fakat burada sevdiğimiz bir kardeşimizi kaybettik gülüp eğlenelim mi?