GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 21:55:43

Bu kadrodan ne çıkar?

Başlatan #FEK, 19 Mayıs 2023, 20:44:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

geras

Alıntı yapılan: KayraBey - 21 Mayıs 2023, 11:11:31
Ayrıca samp oynarken ders çalışılıp, kitap okunup, hayatını geliştirebilirsiniz arkadaşlar.
Çok etkili bir cümle eyw

KayraBey

Alıntı yapılan: xeoNNN - 21 Mayıs 2023, 11:51:19
Alıntı yapılan: KayraBey - 21 Mayıs 2023, 11:09:48
Alıntı yapılan: xeoNNN - 20 Mayıs 2023, 23:17:21
Kişisel algılamayın, ekran görüntüsünde bulunan bir iki kişiyi tanıyorum sadece. Maksimum 3 ay içerisinde istenilen aktiflik sayısına ulaşılamayacağından kapanacak bir sunucu çıkar, şu SA:MP denen bok çukurunu salın artık. 10 15 tane ergen ve bir iki tane saçma salak RP sunucusu sayesinde yaşıyor bu platform. Zamanınızı daha değerli şeylere ayırın, en basitinden dışarı çıkıp bir iki kez nefes alın.

Yav dayı şu platformda neden herkes samp öldü, salın artık dışarıda iki nefes alın deyip deyip duruyor ag. İnsanların ne yaptığı sizi ne ilgilendirir ag. Siz sıkılmışsınız çıkmışsınız. İnsanlar hala oynuyor ki sıkılmamışlar. Sampın bittiği falan yok. Ki samp oyuncularının çoğunun da asosyal tipler olmadığını varsayıyorum. Böyle yapılan yorumların sadece prim amaçlı olduğunu düşünüyorum. Salak RP sunucularının olduğunu düşünmen senin düşüncen. 10-15 tane ergen tip 2009'dan beri sunucu developerlıgı yapan iki saçma sunucu dediğin de (ki en büyük 2 tr sunucusundan bahsediyorsun sanırım) 2-3 yıl boyunca full çekmiş sunucular. Sunucularla bazı haksızlıklar olmuş olabilir, doğal fakat neticesinde yılların emeği yatıyor. Kendi düşüncelerini insanların da kabul ettiğini düşünüyorsan ya egolusundur ya da aptal. Senin zamanını ne kadar verimli kullandığını trend gta multi konusuna gelip samp öldü, hayatınıza yönelin demenden anlayabiliyorum. Ego tatmini. Huh

Neyin priminden bahsediyorsun platform ölmüş diyorum bundan ne tür bir prim kasabilirim :D ben bu platformu 2019 civarında saldım çevreden kaynaklı bazen çağırdıklarında arada sırada geri başlayıp kısa süreli takılıyorum sadece. Bu süreçler içerisinde gözlemlediğim kadarıyla SA:MP tamamen bir BOK çukuruna dönüşmüş. Buna da ego veya prim dersen vay haline. İnsanlar SA:MP öldü diyorlar çünkü öyle, öldü. Metin 2 gibi çok eski bir oyunun bile tek bir sunucusunda şu sıralar yirmi otuz bine yakın aktif oyuncu olabiliyor, bu verdiğim örnek aklına Metin 2 oynadığımı Fanboy falan olduğumu getirmesin şimdi alakam bile yok sadece söylüyorum sana. SA:MP ve MTA'nın toplamı 20 bini zor geçiyor. Şimdi sen söyle, yaş kitlesi ortalama 15 civarı olan asma kesme derdinde, atarlı ergenlerden oluşan bir platform ne kadar sağlıklı ve gelişime açık olabilir? Senelerdir onlarca, yüzlerce sunucu açılıp kapandı. Hatta açtık, kapattık. Ben elde ettiğim deneyimleri göz önünde bulundurarak konuşuyorum. Aktif bir Türk H-P veya FR sunucusu bul bulabilirsen, giriş yapıp bir ortama bakın demek istediğimi daha iyi anlarsın. RP sunucularını katmıyorum bile, asosyal insanlar değildir demişsin de at gözlüğünü çıkart biraz. Tutmayacağı belli olmasına rağmen sunuculara verilen boş emekler ve fuzuli masraflar. Bunların bir tanesi bile aklından geçmediğine eminim. Kalcor bile devrini bitirdi, buna rağmen ironik bir Türk vatandaşı gelip 200 kişi çeken sunuculara sırtını dayayıp SA:MP ölmedi kanısına varıyor.

Özellikle son cümlene çok güldüm, HUH.

Tamam dostum bu senin düşüncen, saygı göstermeliyim. Şimdi biraz hayatını geliştirmek adına gta multi platformundan çıkıp sampına veda etmeye devam et. Sunucuların aktif kaç çektiğini bilen bir kişinin sampı saldığını söylemesi bence çok ama çok komik bir durum.

#FEK

Alıntı yapılan: Goddie - 20 Mayıs 2023, 20:42:04
Rina Roleplay helper kadrosu çıkar onu gördüm, NexoR zaten projeyi birkaç hafta içinde dedem öldü, babannem basur olmuş gibi saçma sebeplerle terkeder gider. Vaktimiz olmadığı için parasıyla bile iş yaptıramadığımız üstüne yalan atıp engel atan bi tip.

Üzgün bir şekilde yorumuna katılamayacağımı tarafına bildirmek zorundayım. Helper kadrosunu aşağılamak değil amacım fakat şu kare içerisinde bulunan kişilerden hiçbiri helper seviyesinde değil. Bu kişiler bu alanda iz bırakmış, profesyonel kişiler. NexoR hakkında söylediklerin konusunda ise, yıllardır tanıdığım samimi arkadaşlarımdan. Söylediğin gibi birisi asla değil.

#FEK

Bu kadro içerisinde bulunan insanlar SA-MP platformuna gönül vermiş, uzunca zaman geçirmiş, roleplay konusunda çok adımlar atmış, kaliteye önem veren ve öğrenmekten vazgeçmeyen kişiler. Bu kişilerle bir araya geldiğimizde, yıllarımızı verdiğimiz SA-MP platformuna bir şeyler borçlu olduğumuz konusunda karara vardık. Bu platforma kaliteli, güzel ve eğlenceli bir ortam sunma borcumuz var. Birçok yorumunuzu görmekteyim, SA-MP bitti, bu platformdan iş çıkmaz, şöyle olmaz, böyle olmaz. Bu tarz yorumlara katılmamaktayım, SA-MP roleplay Türkiye içerisinde bitecek bir platform değil. Bizlerde bu yollardan geçmiş insanlarız. Yalnızca kaliteye erişemediğimizi gördüğümüz sunucular olur, yönetimler canlarımızı sıkar ve bir süreliğine, iyisi gelene kadar ara veririz. Bu dönem öyle bir dönem, etrafta kaliteli bir şeyler görmek isteyen, SA-MP platformunda rol yaparken eğlenmek isteyen, adil oyun isteyen birçok insan var. Bizler bu borcumuzu sizlere tamamlamaya karar verdik, borcumuzu ne zaman öderiz bilemeyiz ama en kısa süre içerisinde ödeyeceğiz. Hepiniz tatminkâr kalacaksınız, buda bizlerin sizlere sözü :)

#FEK

Alıntı yapılan: xeoNNN - 20 Mayıs 2023, 23:17:21
Kişisel algılamayın, ekran görüntüsünde bulunan bir iki kişiyi tanıyorum sadece. Maksimum 3 ay içerisinde istenilen aktiflik sayısına ulaşılamayacağından kapanacak bir sunucu çıkar, şu SA:MP denen bok çukurunu salın artık. 10 15 tane ergen ve bir iki tane saçma salak RP sunucusu sayesinde yaşıyor bu platform. Zamanınızı daha değerli şeylere ayırın, en basitinden dışarı çıkıp bir iki kez nefes alın.
Aktif insanlarız, asosyal asla değiliz. Nefesimizi alıyor, keyifli hayatımızı yaşıyoruz. Ekibimizden evlenenler bile var hatta, böyle diyebilirim sizlere. SA-MP oynayan insan asosyal olmaz, SA-MP'ta dostluklar bâki kalır, oyun içerisinden tanışır hayatında ömürlük dost olursun. Bizlerde bu ekipte bu tarz insanlardanız. Dediğimiz gibi, bir borcumuz var. Salak RP sunucusu mu bilemeyiz, şuan aktif birkaç sunucu olduğunun farkında ve bilincindeyiz. Bizler sizlere kaliteyi ve eğlenceyi tattıracağız. Sizlerin aktif olup oynamak, asosyal olmayıp dışarılarda turlamak, bilgisayar başına oturmamak vs. gibi durumlarınızı düşünerek değil. Yalnızca hâla bu oyunu oynamak isteyip, kaliteli bir şeyler görmek isteyenleri düşünerek yapacağız. Bugüne kadar birçok SA-MP sunucusu açıldı, fakat gerek sistemlerin gelişmiş ve günümüz güzelliğine getirilmiş halinden, gerekse yönetim biçiminden sıkılmayacağınız net.

Glexy

NexoR var ama bu adam artık bu ortamda kendi kalitesini bitirmiş adam nasıl desem sürekli bir şey yapıyor ama faaliyete geçirmiyor yoksa her konuda iyi diyebilirim.

#FEK

Alıntı yapılan: Glexy - 22 Mayıs 2023, 22:48:17
NexoR var ama bu adam artık bu ortamda kendi kalitesini bitirmiş adam nasıl desem sürekli bir şey yapıyor ama faaliyete geçirmiyor yoksa her konuda iyi diyebilirim.
Artık aktif, geçecek.

Glexy

Alıntı yapılan: #FEK - 22 Mayıs 2023, 22:51:20
Artık aktif, geçecek.

Size nasıl güvenebiliriz bilmiyorum özellikle NexoR adam önceden bir sürü RP projesi açıyordu hiç birini açamadı bile sadece gösteriş gibi gösteriyor konuyu arşive attırıyor. Kısa ve net neden sizi tercih edelim bu dolaydan ötürü? kaliteli bi cevap bekliyorum.

#FEK

Alıntı yapılan: Glexy - 22 Mayıs 2023, 23:01:12
Alıntı yapılan: #FEK - 22 Mayıs 2023, 22:51:20
Artık aktif, geçecek.

Size nasıl güvenebiliriz bilmiyorum özellikle NexoR adam önceden bir sürü RP projesi açıyordu hiç birini açamadı bile sadece gösteriş gibi gösteriyor konuyu arşive attırıyor. Kısa ve net neden sizi tercih edelim bu dolaydan ötürü? kaliteli bi cevap bekliyorum.

Merhaba, değerli yorumun ve sorun için teşekkürü tarafına bir borç bilirim. Bunun dışında yukarıda belirttiğim gibi, bizim bu platforma bir borcumuz var. Bizler bu platformun yıllarca içerisinde barınıp, keyfine bakıp daha sonrasında keyif alma derecemizin bitmesinden ötürü platforma ara verdik & ayrıldık. Emin olun bu kadro içerisinde bulunan her kişi sizden biri, sizler gibi en az sizlerin yaşadığı sıkıntılarla karşılaşmış, oyunun içerisinden evrilmiş kişiler. Biz kesinlikle kendi adımıza laf getirecek bir şeyin altına girmeyi istemeyiz. Bizler kalite istiyoruz, bunu da size sunacağız.

Kemopa7665

Bir birlik sağlanırsa canavar gibi kadro olur. Amma herkes kendi kafasına eseni yapmaya devam ederlerse bir yere varılmaz her zaman olduğu gibi. en önemlisi birlik olmak ve güven sağlamak.

#FEK

Alıntı yapılan: Kemopa7665 - 23 Mayıs 2023, 11:54:31
Bir birlik sağlanırsa canavar gibi kadro olur. Amma herkes kendi kafasına eseni yapmaya devam ederlerse bir yere varılmaz her zaman olduğu gibi. en önemlisi birlik olmak ve güven sağlamak.
Kendi adımıza bir amaç gütmeden bu platforma ve platformdaki güzel insanlara hizmet etmeyi planlıyoruz. Bu yüzden tamamiyle birlik & beraberlik içerisindeyiz. Yıllardır birlikteyiz ve birlikte kalmaya devam edeceğiz.

Kemopa7665

Alıntı yapılan: #FEK - 23 Mayıs 2023, 12:16:31
Kendi adımıza bir amaç gütmeden bu platforma ve platformdaki güzel insanlara hizmet etmeyi planlıyoruz. Bu yüzden tamamiyle birlik & beraberlik içerisindeyiz. Yıllardır birlikteyiz ve birlikte kalmaya devam edeceğiz.
İnşallah. Ne diyeyim. Çok gördük bunları. Hepimiz biriz, güzel hizmet edeceğiz diyerek ortak sunucu neyim açıyorlar iki gün sonra zort. Böyle yapmayan vardır elbet ama üstüne alınan alınsın.

#FEK

Alıntı yapılan: Kemopa7665 - 23 Mayıs 2023, 12:20:10
Alıntı yapılan: #FEK - 23 Mayıs 2023, 12:16:31
İnşallah. Ne diyeyim. Çok gördük bunları. Hepimiz biriz, güzel hizmet edeceğiz diyerek ortak sunucu neyim açıyorlar iki gün sonra zort. Böyle yapmayan vardır elbet ama üstüne alınan alınsın.
Biz ortak bir sunucu açmıyoruz. En önemlisi biz kâr amacı gütmüyoruz. Forumumuzda reklamlar paylaşmayacağız, OOC markette absürt win/win yaratmayacağız. Biz bilgimizi ve modumuzu koyacağız ortaya, sunucu kendini çevirsin yeter kafasındayız. Bu nedenle bizim amacımız, sizlere ve bu platforma olan borcumuzu ödemek. Dediğimiz gibi, bizlerde sizlerden biriyiz, sizlerin düşüncesi olarak buraya geldik ve amacımız sizlerin daha kaliteli, daha eğlenceli bir ortamda adil bir şekilde refah sürmeniz. Çok yakında bunu sizlere daha iyi şekilde kanıtlayacağız.

day n nite

ne cıkar
parayla yaptırılmıs vendetta ozentısı forumla
nex roleplay cıkar
yada bı benzerı
amacınız hızmet etmekse yapacagınız en ıyı sey sunucu acmamaktır. platformdakı 15-16 yasındakı toksık ınsanlara hızmet etmektense dunya uzerınden yok olmak en ıyısı  :şeytan:
sunucu kendını dondursun dıye bı mantık yok teknık anlamda butun sunucular sızden cok cok daha ıyıler ıstedıgınızı koyun
yol yakınken geyta5

#FEK

Alıntı yapılan: day n nite - 24 Mayıs 2023, 01:47:30
ne cıkar
parayla yaptırılmıs vendetta ozentısı forumla
nex roleplay cıkar
yada bı benzerı
amacınız hızmet etmekse yapacagınız en ıyı sey sunucu acmamaktır. platformdakı 15-16 yasındakı toksık ınsanlara hızmet etmektense dunya uzerınden yok olmak en ıyısı  :şeytan:
sunucu kendını dondursun dıye bı mantık yok teknık anlamda butun sunucular sızden cok cok daha ıyıler ıstedıgınızı koyun
yol yakınken geyta5
Şimdi yorumun için teşekkür ediyorum fakat değerli diyemeyeceğim çünkü burada bir çamur girişimin olduğunu görüyorum. Henüz paylaşmayacağım ve çalışma üstünde olan bir ekran görüntüsünü sırf burada senin attığın çamurdan dolayı burada paylaşacağım. Gerekli ekran görüntüsünde göreceğiniz tüm tasarımlar ve yazılar geliştirme sırasında olduğundan ötürüdür, her bir metin değişecek lütfen ciddiye almayınız.
Eşsiz bir şey yapacağız dedik, özenti olacağız demedik.
@day n nite Umarım çamurun için birazcık olsun yeterlidir.