GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 23:45:51

Bu kadrodan ne çıkar?

Başlatan #FEK, 19 Mayıs 2023, 20:44:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

#FEK

Holmes

Nexor varsa her güzel şey çıkabilir :) diğerlerini tanımıyorum Nexor hariç o yüzden bir şey diyemeyeceğim

Roudes

Code başkan ya da taktak reis olsa belki bir şey olabilirdi :helal:

[/url]

marcie

Alıntı yapılan: Roudes - 19 Mayıs 2023, 22:45:19
Code başkan ya da taktak reis olsa belki bir şey olabilirdi :helal:

kıçımla güldüm.

bu kadrodan felfena işler çıkar.

#FEK

Çok yakında çok güzel şeyler çıkabilir 🥸

Kemopa7665

geras

Ne çıkar? Ne çıkmasını istiyorsun?

harrycikk

riverwood

Rodeiun

kağanım var nexor var yeterli ztn

Goddie

Rina Roleplay helper kadrosu çıkar onu gördüm, NexoR zaten projeyi birkaç hafta içinde dedem öldü, babannem basur olmuş gibi saçma sebeplerle terkeder gider. Vaktimiz olmadığı için parasıyla bile iş yaptıramadığımız üstüne yalan atıp engel atan bi tip.

xeoNNN

Kişisel algılamayın, ekran görüntüsünde bulunan bir iki kişiyi tanıyorum sadece. Maksimum 3 ay içerisinde istenilen aktiflik sayısına ulaşılamayacağından kapanacak bir sunucu çıkar, şu SA:MP denen bok çukurunu salın artık. 10 15 tane ergen ve bir iki tane saçma salak RP sunucusu sayesinde yaşıyor bu platform. Zamanınızı daha değerli şeylere ayırın, en basitinden dışarı çıkıp bir iki kez nefes alın.

KayraBey

Alıntı yapılan: xeoNNN - 20 Mayıs 2023, 23:17:21
Kişisel algılamayın, ekran görüntüsünde bulunan bir iki kişiyi tanıyorum sadece. Maksimum 3 ay içerisinde istenilen aktiflik sayısına ulaşılamayacağından kapanacak bir sunucu çıkar, şu SA:MP denen bok çukurunu salın artık. 10 15 tane ergen ve bir iki tane saçma salak RP sunucusu sayesinde yaşıyor bu platform. Zamanınızı daha değerli şeylere ayırın, en basitinden dışarı çıkıp bir iki kez nefes alın.

Yav dayı şu platformda neden herkes samp öldü, salın artık dışarıda iki nefes alın deyip deyip duruyor ag. İnsanların ne yaptığı sizi ne ilgilendirir ag. Siz sıkılmışsınız çıkmışsınız. İnsanlar hala oynuyor ki sıkılmamışlar. Sampın bittiği falan yok. Ki samp oyuncularının çoğunun da asosyal tipler olmadığını varsayıyorum. Böyle yapılan yorumların sadece prim amaçlı olduğunu düşünüyorum. Salak RP sunucularının olduğunu düşünmen senin düşüncen. 10-15 tane ergen tip 2009'dan beri sunucu developerlıgı yapan iki saçma sunucu dediğin de (ki en büyük 2 tr sunucusundan bahsediyorsun sanırım) 2-3 yıl boyunca full çekmiş sunucular. Sunucularla bazı haksızlıklar olmuş olabilir, doğal fakat neticesinde yılların emeği yatıyor. Kendi düşüncelerini insanların da kabul ettiğini düşünüyorsan ya egolusundur ya da aptal. Senin zamanını ne kadar verimli kullandığını trend gta multi konusuna gelip samp öldü, hayatınıza yönelin demenden anlayabiliyorum. Ego tatmini. Huh

KayraBey

Ayrıca samp oynarken ders çalışılıp, kitap okunup, hayatını geliştirebilirsiniz arkadaşlar. Bu tarz tipler prim amaçlı yazılarını kendi düşüncelerini tatmin ettirmek isteyen tiplerdir. Aldırış etmeyiniz.

Kadroda sadece Nexor'u tanıyorum. Projelerine saygı gösterdeğim bir insan. Başarılar.

xeoNNN

Alıntı yapılan: KayraBey - 21 Mayıs 2023, 11:09:48
Alıntı yapılan: xeoNNN - 20 Mayıs 2023, 23:17:21

Yav dayı şu platformda neden herkes samp öldü, salın artık dışarıda iki nefes alın deyip deyip duruyor ag. İnsanların ne yaptığı sizi ne ilgilendirir ag. Siz sıkılmışsınız çıkmışsınız. İnsanlar hala oynuyor ki sıkılmamışlar. Sampın bittiği falan yok. Ki samp oyuncularının çoğunun da asosyal tipler olmadığını varsayıyorum. Böyle yapılan yorumların sadece prim amaçlı olduğunu düşünüyorum. Salak RP sunucularının olduğunu düşünmen senin düşüncen. 10-15 tane ergen tip 2009'dan beri sunucu developerlıgı yapan iki saçma sunucu dediğin de (ki en büyük 2 tr sunucusundan bahsediyorsun sanırım) 2-3 yıl boyunca full çekmiş sunucular. Sunucularla bazı haksızlıklar olmuş olabilir, doğal fakat neticesinde yılların emeği yatıyor. Kendi düşüncelerini insanların da kabul ettiğini düşünüyorsan ya egolusundur ya da aptal. Senin zamanını ne kadar verimli kullandığını trend gta multi konusuna gelip samp öldü, hayatınıza yönelin demenden anlayabiliyorum. Ego tatmini. Huh

Neyin priminden bahsediyorsun platform ölmüş diyorum bundan ne tür bir prim kasabilirim :D ben bu platformu 2019 civarında saldım çevreden kaynaklı bazen çağırdıklarında arada sırada geri başlayıp kısa süreli takılıyorum sadece. Bu süreçler içerisinde gözlemlediğim kadarıyla SA:MP tamamen bir BOK çukuruna dönüşmüş. Buna da ego veya prim dersen vay haline. İnsanlar SA:MP öldü diyorlar çünkü öyle, öldü. Metin 2 gibi çok eski bir oyunun bile tek bir sunucusunda şu sıralar yirmi otuz bine yakın aktif oyuncu olabiliyor, bu verdiğim örnek aklına Metin 2 oynadığımı Fanboy falan olduğumu getirmesin şimdi alakam bile yok sadece söylüyorum sana. SA:MP ve MTA'nın toplamı 20 bini zor geçiyor. Şimdi sen söyle, yaş kitlesi ortalama 15 civarı olan asma kesme derdinde, atarlı ergenlerden oluşan bir platform ne kadar sağlıklı ve gelişime açık olabilir? Senelerdir onlarca, yüzlerce sunucu açılıp kapandı. Hatta açtık, kapattık. Ben elde ettiğim deneyimleri göz önünde bulundurarak konuşuyorum. Aktif bir Türk H-P veya FR sunucusu bul bulabilirsen, giriş yapıp bir ortama bakın demek istediğimi daha iyi anlarsın. RP sunucularını katmıyorum bile, asosyal insanlar değildir demişsin de at gözlüğünü çıkart biraz. Tutmayacağı belli olmasına rağmen sunuculara verilen boş emekler ve fuzuli masraflar. Bunların bir tanesi bile aklından geçmediğine eminim. Kalcor bile devrini bitirdi, buna rağmen ironik bir Türk vatandaşı gelip 200 kişi çeken sunuculara sırtını dayayıp SA:MP ölmedi kanısına varıyor.

Özellikle son cümlene çok güldüm, HUH.
Son düzenlenme: 21 Mayıs 2023, 11:56:00 xeoNNN