GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 14:14:44

Abarti vefat etmiştir.

Başlatan Dwain, 21 Eylül 2018, 22:13:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dwain

SA:MP platformunda Vinewood dahilinde, birçok isme katkıda bulunan Abartı - Enis Berk Özsulu hayatını kaybetmiştir.

Pablo

tanımıyorum ama allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :uzgun:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

cyReex16

Facebook aracılığıyla haberini aldım buradan yazayım dedim kendisini pek tanımıyorum. Kendisinin çok iyi PD bilgisi olduğundan haberdar ve tanıklık ettim. Başımız sağolsun, Allah ailesine sabır versin.

ManoFire

Neredeyse her roleplay sunucusunda PD'de görüyordum kendisini, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

DracDonix

Tanımıyorum fakat allah rahmet eylesin.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Excision

Tanımıyorum, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Zwei

Lonnely

Bir yıldır tanışmamız olan adam, gerçekten tanısanız seversiniz kendisini. En son üç gün önce konuştuğum yakın dostum, dün gece aldığım haberle ne yapacağımı şaşırdım. Şimdiyse bütün anılar gözümün önünde canlanıyor, başımız sağ olsun edecek, diyecek söz yok. Gerçekten çok acı bir durum. Rina Roleplay, Polis Departmanında tanışmıştık, oyunu bırakmama rağmen muhabbetimiz devam etti kendisiyle. Keşke geri dönebilsem bir yıl öncesine, keşke yaşanılanları tekrar yaşasak kardeşim. Orada kendine iyi bak, buradakiler seni unutmayacak...
Son düzenlenme: 22 Eylül 2018, 11:16:15 Jatenow
Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

JudaX

trabzon

Tanımıyorum ama dinen kardeşimdir.Allah tahsilatını affetsin, mekanı cennet olsun.

Jazz

mekanı cennet olsun. ölümün nerede ne zaman geleceği belli olmuyor. birbirinizin kalbini kırmayın gençler

!Adrogos

Allah rahmet eylesin, ismini bir yerde duymuştum, mekanı cennet olsun  :uzgun:

ace

pag

İsmini çok duymuştum, huzur içinde uyusun.

TR_irfan.

tanımıyorum ama allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun