GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 23:56:20

Abarti vefat etmiştir.

Başlatan Dwain, 21 Eylül 2018, 22:13:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sweezy

2018 yılında Enis ağabeyin vefat haberini alan ilk isimlerdendim (0FM3S aracılığıyla). Koca üç sene. Zaman gerçekten de çok hızlı. O zamanlar Enis ağabeye Rina Roleplay'deki bir sebepten dolayı kırgın ve dargındım(vefat etmeden önce). Fakat vefat haberini aldıktan sonra bu dargınlığın çok gereksiz olduğunu, hayatın gerçekten de çok kısa olduğunu fark edip çok pişman olmuştum. Hatta çok iyi hatırlıyorum, o dönem Abarti ile kavgalı olan kim varsa çok pişman olduğunu dile getirip başsağlığı dilemişti. Ölüm bize her şeyin gereksiz olduğunu ve bizlere acı birkaç gerçeği hatırlatıyor. Hayat fani.

Mekânın cennet olsun Enis ağabey. 30 dakikada açılan patates bilgisayarın ile birçok insanın hayatına dokunmuştun.

TAKTAK26

Tanımıyorum fakat, huzur içinde yatsın.

Kanalize!

Efsun

!Uzi

Mekanın cennet olsun güzel insan, sevdiğim birisiydi.

sharax

Clayss

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Kripteks

Allah rahmet eylesin, aradan uzun zaman geçmiş.Konuyu güncelliyen arkadaşa teşekkürler. Bu sayede arkadaşı anmış olduk

jaweed

Alıntı yapılan: Kripteks - 08 Haziran 2021, 22:24:57
Allah rahmet eylesin, aradan uzun zaman geçmiş.Konuyu güncelliyen arkadaşa teşekkürler. Bu sayede arkadaşı anmış olduk

Eamon

Alıntı yapılan: Kripteks - 08 Haziran 2021, 22:24:57

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

sharax

aklıma geldi üzüldüm yine

Feick

İyi insandı Rahmetlik Enis abi, huzur içinde yatsın.