GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

65+ İçin Sokağa Çıkma Yasağı!

Başlatan TRSihirbaz, 21 Mart 2020, 19:25:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRSihirbaz

Son Dakika! 19.30 itibariyle 65 ve 65 yaş üstünde olan kişilere sokağa çıkma yasağı gelecektir!

Hala vazgeçilmez olduğunu sananlar varsa, uyurken üstlerini örtsünler çünkü bazı rüyalar uzun sürer.

lazlow

Olması gereken bir karardı. En azından bu zorlu günler geçene kadar bu yasak sürsün.

lacosapalm

Yaşlılarımızın sağlığı için yapılmış birşey takdir ediyorum. Doğayı sev,yaşlıyı koru.  :kalp:

Bu sefer onlar bizi uyarıp,korumak ve tecrübeleriyle bizi bilinçlendirmeyecek. Bu sefer bilgilenmiş genç nesil, büyüklerimizin bilgilenmesini sağlayacak ve onlara yardımcı  olacak ve onları koruyacak.  Tüm büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. İyi forumlar. :)
Son düzenlenme: 21 Mart 2020, 19:49:23 lacosapalm
- S O N

Levi

Gerekli bir şeydi. Maalesef yaşlılarımız biraz fazla vurdum duymaz davranıyorlar bu konuda. Tüm uyarılara rağmen kendi bildiklerini okumaya devam ediyorlar...

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Eamon

Yerinde bir karar bence, artık yaşlılar bi otursun oturdukları yerde.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Dyternal

Hadi şimdi de çıksınlar, kendileri zorladılar.

Lé Spîke

Bu vurdum duymaz saçma sapan 65+ insanlardan nefret ediyorum ama gerekli bir karar. Allah herkesi korusun.

Vesa

No Okey.
No Kart.
Yes FaceBook.

(MİZAH AMAÇLI)
Son düzenlenme: 22 Mart 2020, 01:13:47 Vestro
"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

TRSihirbaz

Yorumlarınız için teşekkürler, bende sizler gibi kararı doğru buluyorum. Yaşlı kesitin dışarı çıkmaması vurgulanırken, dışarıda yaşlılardan başka kimse görülmüyordu ve başa çıkılamıyordu. Bu arada mizahi yorumlar için de ayrı teşekkür ederim, güzeldi. :D

Hala vazgeçilmez olduğunu sananlar varsa, uyurken üstlerini örtsünler çünkü bazı rüyalar uzun sürer.

DracDonix

Bence ülkece tedavi bulunana kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmeli. Devletinin'de, sağlam bir paket sunması gerekiyor.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

kelly

Getirilmesi gereken bir karardı, on numara oldu.

I want everything

Tommy Vercetti

Sonunda geldi. Gelmesi gerekiyordu, yaşı büyük olan vatandaşlar hiç umursamıyorlar maalesef.

Uzzy

BoomeR

Herkese yasak getirmek o kadar kolay birşey değil para biriminin felan durdurulması gerekiyor ve şöyle sokağa bakınca yasağa uyan kişide pek görmüyorum.

alicaliskan