GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 16:50:44

128 milyar dolar nerede?

Başlatan sharax, 18 Nisan 2021, 17:46:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

Sizce 128 milyar dolar nerede?

nikobernoo

AK Partililerin midesinde.

Please (g)old days, come back.

sweezy

Birçok yerde.

Tayyibin, bilalin, beratın, sümeyyenin, katil burağın, yandaşların ve daha birçok kişinin cebinde.

Bu yüzden hem Erdoğan, hem iletişim bakanı, hem merkez bankası başkanı, hem de Nurettin Canikli farklı farklı cevaplar veriyor. 128 milyar, bölünerek farklı farklı kişinin cebine verildi. 

Ama koskoca 128 milyar canım, öyle biter mi?

Paranın kalanıyla da gereksiz ve ileride çöp olacak olan yatırımlar yapıldı. Bu yatırımların hiçbiri halkın lehine değil.

128 milyardan geriye kalan: 0$
Son düzenlenme: 20 Nisan 2021, 13:18:36 Mellifluous Sebep: Argo kısım düzenlendi.

Rexiun

Alıntı yapılan: sweezy - 18 Nisan 2021, 18:59:40
Birçok yerde.

Birçok yerde.

Tayyibin, bilalin, beratın, sümeyyenin, katil burağın, yandaşların ve daha birçok kişinin cebinde.

Bu yüzden hem Erdoğan, hem iletişim bakanı, hem merkez bankası başkanı, hem de Nurettin Canikli farklı farklı cevaplar veriyor. 128 milyar, bölünerek farklı farklı kişinin cebine verildi. 

Paranın kalanıyla da gereksiz ve ileride çöp olacak olan yatırımlar yapıldı. Bu yatırımların hiçbiri halkın lehine değil.

Evet eleştirebilirsin ama bu hakaret edebileceğin anlamına gelmiyor. AK Partili değilim fakat Ülkenin cumhurbaşkanına hakaret edilmesinide doğru bulmuyorum. Başınız ağrabilir.
Son düzenlenme: 20 Nisan 2021, 13:18:48 Mellifluous

sweezy

Alıntı yapılan: Rexiun - 20 Nisan 2021, 01:59:19
Birçok yerde.

Evet eleştirebilirsin ama bu hakaret edebileceğin anlamına gelmiyor. AK Partili değilim fakat Ülkenin cumhurbaşkanına hakaret edilmesinide doğru bulmuyorum. Başınız ağrabilir.
yoo ederim. ülkenin cumhurbaşkanı kendi halkına küfrediyorsa, saygı nedir bilmiyorsa ederim.
Son düzenlenme: 20 Nisan 2021, 13:19:12 Mellifluous

laéx

Tüm ülkeye pudra şekeri almışlardır.  :D

sharax

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

DracDonix

Alıntı yapılan: Rexiun - 20 Nisan 2021, 01:59:19
Birçok yerde.

Birçok yerde.

Rota - Zirve'nin sona nakaratından bir parça bırakıyorum;

Sen istediğini konuş paşam
Anlayamaz beyni oluşmayan

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

sharax

adana demirspordaymış arkadaşlar :D

☆☬κɪɴɢ☬☆

Alıntı yapılan: Volkan - 20 Nisan 2021, 11:52:13
Tüm ülkeye pudra şekeri almışlardır.  :D
:kahkaha:  :kahkaha2:  :D
Son düzenlenme: 01 Ağustos 2021, 18:16:02 Ghost Killer
pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

sharax

.
Son düzenlenme: 28 Aralık 2022, 21:28:52 sharax

sweezy

Dört ay sonra tekrardan fikir belirtmeye karar verdim.

haroldjackson

imza kalemle atılır

TAKTAK26

Kanalize!