GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Zombieland Roleplay - Forum aktif!

Başlatan Vengeance, 13 Mart 2020, 18:03:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lacosapalm

Alıntı yapılan: vearthx - 27 Mayıs 2020, 11:00:40
Bu arada attığım ss'te kendi cesetime bakıyorum, hangi düşünce ile görselleri incelediniz bilmiyorum ama, dikkatli bakılırsa eğer o envanterin arkasında kendi adımın yazdığı görülüyor.

https://prnt.sc/solmr1 tam olarakta kanıt burada. James Flores ben olduğuma göre, kendimi nasıl öldürebilirim? Daryl_Russo adlı kişi ben olmadığıma göre. İki SS'in de saatlerine dikkatlice bakmanız yeterlidir. aralarında 2 dakika var öldükten sonra olay yerine cesetimin oraya gidiyorum, ve kendi çantamı görüyorum, içine girip bakıyorum burada nasıl DM atmış oluyorum? Keşke birazcık kontrol edipte yazsaydın buraya.

https://zombielandrpg.com/forum/index.php?topic=661.0 Şikayet linki de burada.

Bir sorununuz varsa veya hatalı işlem yapıldığını düşünüyorsanız GTAMulti'ye değil. Zombieland Forum'a ticket açabilirsiniz. İyi forumlar.  :elsalla:

Alıntı yapılan: SuPy - 27 Mayıs 2020, 12:02:58
Bekliyordum ama bu kadar çabuk değil tek kelime ile "MÜKEMMEL" başarılar dilerim.

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

- S O N

vearthx

Alıntı yapılan: lacosapalm - 27 Mayıs 2020, 14:40:46
Alıntı yapılan: vearthx - 27 Mayıs 2020, 11:00:40
Bu arada attığım ss'te kendi cesetime bakıyorum, hangi düşünce ile görselleri incelediniz bilmiyorum ama, dikkatli bakılırsa eğer o envanterin arkasında kendi adımın yazdığı görülüyor.

https://prnt.sc/solmr1 tam olarakta kanıt burada. James Flores ben olduğuma göre, kendimi nasıl öldürebilirim? Daryl_Russo adlı kişi ben olmadığıma göre. İki SS'in de saatlerine dikkatlice bakmanız yeterlidir. aralarında 2 dakika var öldükten sonra olay yerine cesetimin oraya gidiyorum, ve kendi çantamı görüyorum, içine girip bakıyorum burada nasıl DM atmış oluyorum? Keşke birazcık kontrol edipte yazsaydın buraya.

https://zombielandrpg.com/forum/index.php?topic=661.0 Şikayet linki de burada.

Bir sorununuz varsa veya hatalı işlem yapıldığını düşünüyorsanız GTAMulti'ye değil. Zombieland Forum'a ticket açabilirsiniz. İyi forumlar.  :elsalla:

Alıntı yapılan: SuPy - 27 Mayıs 2020, 12:02:58
Bekliyordum ama bu kadar çabuk değil tek kelime ile "MÜKEMMEL" başarılar dilerim.

Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Bir sorunum yok fakat sen gelip yanlış bir bilgiyi orada Vearthx işte böyle böyle ihlal  ile kendini ifşalamıştır falan diye gtamultide açıklama yaparsan, gtamultide kalır olay. Oyuncu değil developersin sadece daha dikkatli olmalısın.

Üstelik o yukarıdaki dediğim tüm laflar o gün için geçerliydi anlık sinir ile yazılmış bir durum şuanlık o yazdığım cümlelere katılmıyorum, ve yazdıklarımı yalanlıyorum.

Alpagu

Açıldığı günden beri takipteyim.

Yönetim ekibi çok ilgili, bize sunulan ve vadelilen sistemler çok iyi.
Samp TR nin bu konseptte bir sunucuya ihtiyacı vardı, umarım uzun soluklu bir macera olur.

Başarılar.

Tao

Selamlar, sunucu genel olarak güzel, kodlama olarak çok iyi işler başarmışsınız tebrik etmek gerekir.
Ancak her Roleplay serveri gibi rol anlayışınızda bir problem var, farklı işler farklı düşünce tarzları gerektirir. Gerçek hayatta araba çalmak il-legalse kaosun hüküm sürdüğü bir ortamda araba çalmanın nasıl bir il-legalliğin içine girdiğini anlamış değilim. Ki araba çalmanın il-legal bir duruma düştüğü kısmın "silah zoruyla" birisini arabadan indirip ele geçirme olabileceğini düşünüyorum. Toplum algısı yıkılmış, etik kavramı kalmamış bir dünyayı gerçek geçmişte var olan KANUNLARLA yönetmeye çalışırsanız, maalesef oyuncu kaybedersiniz.
Başarılar, iyi roller.

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Alpmg

Girdik oynadık  adminsel sadece bir problem gördüm güzel bir sunucu bence oynanır farklılık.
Son düzenlenme: 30 Mayıs 2020, 14:18:28 Alpmg
Red County Roleplay Turkey I Management I

lacosta

Discorda girdim direk banlandım, birşey olmadan.

Hates

Çok başarılı işler yapıyorsunuz, görüyorum. Başarılarınız daim olsun, iyi çalışmalar!

Eamon

Güze sunucu tavsiye ederim.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Vengeance

Alıntı yapılan: Metafor - 30 Mayıs 2020, 03:40:26
Güzel sunucu tavsiye ederim.

Alıntı yapılan: Hates - 30 Mayıs 2020, 03:38:01
Çok başarılı işler yapıyorsunuz, görüyorum. Başarılarınız daim olsun, iyi çalışmalar!

Alıntı yapılan: Gentlemen - 28 Mayıs 2020, 23:07:52
Selamlar, sunucu genel olarak güzel, kodlama olarak çok iyi işler başarmışsınız tebrik etmek gerekir.
Ancak her Roleplay serveri gibi rol anlayışınızda bir problem var, farklı işler farklı düşünce tarzları gerektirir. Gerçek hayatta araba çalmak il-legalse kaosun hüküm sürdüğü bir ortamda araba çalmanın nasıl bir il-legalliğin içine girdiğini anlamış değilim. Ki araba çalmanın il-legal bir duruma düştüğü kısmın "silah zoruyla" birisini arabadan indirip ele geçirme olabileceğini düşünüyorum. Toplum algısı yıkılmış, etik kavramı kalmamış bir dünyayı gerçek geçmişte var olan KANUNLARLA yönetmeye çalışırsanız, maalesef oyuncu kaybedersiniz.
Başarılar, iyi roller.

Alıntı yapılan: Alpagu - 28 Mayıs 2020, 17:56:09
Açıldığı günden beri takipteyim.

Yönetim ekibi çok ilgili, bize sunulan ve vadelilen sistemler çok iyi.
Samp TR nin bu konseptte bir sunucuya ihtiyacı vardı, umarım uzun soluklu bir macera olur.

Başarılar.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Alıntı yapılan: lacosta - 28 Mayıs 2020, 23:18:53
Discorda girdim direk banlandım, birşey olmadan.

Hiçbir şey sebepsiz değildir. Zombi istilasını sen ve desteklediğin tipler göremeyecek.

Dramadan uzağız ve işimize bakıyoruz. Arkamızdan konuşanlara gülüp geçiyoruz, lafı ağzında kalitesi sıfır insanlar. SA-MP Türkiye sayemizde yıllar sonra yeni bir evren gördü, Roleplay kavramının Trucker ve 3x payday'den ibaret olmadığını kanıtladık. Tam sürüme geçiş çalışmalarımız devam ediyor, sağlam alt yapımızın üzerine kat çıkma vakti. Bizi takip etmeye devam edin. :kalp:

Jesus!

HiImLucifer

lacosta

Alıntı yapılan: Vengeance - 30 Mayıs 2020, 13:15:52
Hiçbir şey sebepsiz değildir. Zombi istilasını sen ve desteklediğin tipler göremeyecek.
Yorumda ne var anlayamadım?

pour a semi

Vengeance

Yorumlarınız için teşekkürler.

Proje devamlılığını sürdürüyor, reklam çalışmalarımız sonucu yeterli kitleye ulaştığımızı düşünüyoruz. Bu kapsamda konumuz arşive taşınabilir.