GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Zombieland Roleplay - Forum aktif!

Başlatan Vengeance, 13 Mart 2020, 18:03:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Paige

No-Name

Projede bulunan isimlerin yaptığı işler zaten ortada, başarılarınızın devamını dilerim.

lacosapalm

Alıntı yapılan: No-Name - 23 Mayıs 2020, 08:24:48
Projede bulunan isimlerin yaptığı işler zaten ortada, başarılarınızın devamını dilerim.

Yorumunuz için teşekkür ederim(z).

Açılış sürecinde bizi yanlız bırakmayan tüm roleplay severlere şahsım ve ekib adına çok teşekkür ediyorum. Açılışın ardından sabah yapılan "Hot Fix" çalışmasını incelemek için tıklayabilirsiniz.

ZL forum güncellemelerini tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Dipnot: Yoğunluk sebebiyle siz değerli oyuncularımızın takdirinde, 200 slot olarak belirlediğimiz kapasite, 270'e çıkartılmıştır.

Aktif olarak, ZL Hesap başvuruları kontrol edilmektedir. ZL Hesap başvurusu atmak için tıklayabilirsiniz.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 20:50:14 lacosapalm
- S O N

vearthx

.
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2020, 20:08:12 vearthx

pour a semi

twoground

lacosapalm

Merhabalar, Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim(z). 25.05.2020 Tarihinde Sabah-Akşam olmak üzere gün boyu odaklı bug/fix çalışması olmuştur. Sunucu aktif edilmiştir.

"ZL Oyun Modu" güncellemelerini görmek ve takip etmek için tıklayabilirsiniz.

"ZL Forum/Panel " güncellemelerini görmek ve takip etmek için tıklayabilirsiniz.

(( Ek olarak, Artık başvuru onay/red bilgilendirmesi sistem tarafından otomatik olarak pm yoluyla gerçekleşmektedir. ))

Son düzenlenme: 26 Mayıs 2020, 00:44:58 lacosapalm
- S O N

werknigga

elsewiir'i adminlikten çıkartın, gelir oynarım başka türlü yok

Vengeance

Alıntı yapılan: werknigga - 26 Mayıs 2020, 02:02:30
elsewiir'i adminlikten çıkartın, gelir oynarım başka türlü yok

Elsewiir şu anda yetkili kadromuzda bulunmasa da SA-MP ortamında gördüğüm nadir kalitede insanlardan. Bizim projemizde de emeği çok büyük, sevdiğim bir arkadaşım. Bekleriz.

Silent

.
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2020, 20:15:41 Silent

vearthx

DM'nin havada uçuştuğu ve adminlerin ilgisizliği  tamamen ortada. Developer haksız duruma geldiğinde engelleyip chat yetkisi almasını mı desem, kolay soruları ticket'a yollamalarını mı desem bilemedim. Fakat oynanılacak bir sunucu olmadığı kesin. Önüne gelen DM atıyor, adminler DM'yi uyarı olarak sonuçlandırıyor.
https://prnt.sc/so8h5c Gayet başarılı.

Alice

kardeşim niye hesabınız yok diyor çıldırcağım şimdi ayarlayın şu forumu

lacosapalm

Alıntı yapılan: vearthx - 26 Mayıs 2020, 20:11:13
DM'nin havada uçuştuğu ve adminlerin ilgisizliği  tamamen ortada. Developer haksız duruma geldiğinde engelleyip chat yetkisi almasını mı desem, kolay soruları ticket'a yollamalarını mı desem bilemedim. Fakat oynanılacak bir sunucu olmadığı kesin. Önüne gelen DM atıyor, adminler DM'yi uyarı olarak sonuçlandırıyor.
https://prnt.sc/so8h5c Gayet başarılı.

Discord'da chit-chat bölümünün amacından saptırılması akabinde, rolünüzü almam sebebiyle haksızlıktan bahsediyorsunuz. Aklı başında erişkin birisine olmaması/yapmaması gereken 1 kere söylenir. Aynı şeyi 100 kez yapıpta rolünüz gidince burda bile saçmalaya devam ediyorsunuz. Attığınız SS'de sizin DM'niz görünüyor ve kendinizi ifşaladığınız için teşekkürler, Gözden kaçmış bir olay yaşanmış. DM yapmanız sebebiyle sınırsız yasaklandınız bu arada. Ek olarak sunucuda oynayan minimum 100 kişi memnun 1 siz değilsiniz. Tester alımı açıklaması ne zaman? diye sürekli soran birisinden ne bekleyebiliriz ki çok doğal yorumlar. Siz yoksanız, 1 roleplayer fazlayız demektir. İyi forumlar

Vearthx adlı kullanıcının DM Görselleri (Kendi tarafından çekilmiştir.) [Hiçbir roleplay sunucusunda yaralı durumdayken ayağa kalkıp kişi öldüremezsiniz. SS'lerde chatlogda'da arkadaş kendini gayet ifşalamış.]

Alıntı yapılan: Alice - 26 Mayıs 2020, 21:45:25
kardeşim niye hesabınız yok diyor çıldırcağım şimdi ayarlayın şu forumu
1513 Üye'nin girdiği forumda sorun bence sizde olmalı. Bizlere discord vb. yerden ulaşıp sorununuz hakkında yardım istemek yerine buraya bunu yazmak ne kadar çözümsel olabilir ki?
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2020, 23:46:58 lacosapalm
- S O N

vearthx

Bu arada attığım ss'te kendi cesetime bakıyorum, hangi düşünce ile görselleri incelediniz bilmiyorum ama, dikkatli bakılırsa eğer o envanterin arkasında kendi adımın yazdığı görülüyor.

https://prnt.sc/solmr1 tam olarakta kanıt burada. James Flores ben olduğuma göre, kendimi nasıl öldürebilirim? Daryl_Russo adlı kişi ben olmadığıma göre. İki SS'in de saatlerine dikkatlice bakmanız yeterlidir. aralarında 2 dakika var öldükten sonra olay yerine cesetimin oraya gidiyorum, ve kendi çantamı görüyorum, içine girip bakıyorum burada nasıl DM atmış oluyorum? Keşke birazcık kontrol edipte yazsaydın buraya.

https://zombielandrpg.com/forum/index.php?topic=661.0 Şikayet linki de burada.
Son düzenlenme: 27 Mayıs 2020, 11:11:23 vearthx

SuPy

Bekliyordum ama bu kadar çabuk değil tek kelime ile "MÜKEMMEL" başarılar dilerim.

Waiting...