GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Zesty - Community #2024 #Rez | (37.140.242.253:7777)

Başlatan Holmes, 12 Kasım 2024, 00:11:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Holmes

Zesty Community 2019 - 2020 yıllarından beri ve çoğu kişinin de bildiği ve sevdiği bir sunucu haline gelmiştir. Geçen bu 4-5 yıllık süreç içerisinde, bir sürü iyi ve kötü anı biriktirdik. Buna bende dahilim, beni bazılarınız tanır. Zesty projesine yıllarımı vermiş birisiyim ve SA:MP'ta Cuicana ismiyle tanınırım. Zesty de geçen 2.5 yılımın ardından, sunucu sahipleri Security.  Krozfayer tarafından bazı haksızlıklara uğrayarak yönetimden atıldım ve kara listeye alındım.  Benim yönetimden atılma dönemim de yeni Zesty modu Security - Alpay tarafından yeniden kodlanıyordu, bunun nedeni ise TAKTAK26 isimli şahısın sunucuya saldırı yapması ve tüm veritabanı bilgilerini ele geçirmiş olmasıdır. Mod'un kodlanmasının ardından, sunucu tekrardan açıldı ve berbat bir yönetim ile açıldı. Genel Yönetici olarak Koray isimli şahısı yönetimin başına geçirdiler ve neredeyse bu şahısın hiçbir kararını sorgulamıyorlardı. Bir kaç ayın ardından ise oyuncu kaybı yaşandı ve sunucu tekrardan kapandı. Ama daha sonra yine açılma kararı alındı ve bazı yanlışlıkların farkına varan sunucu sahipleri Security ve Krozfayer tarafından tekrar yönetime alındım. Ama buda çok uzun sürmedi. Sunucu, ilgisizlikten dolayı kapandı. Çünkü sunucuyu kuran kişiler, sunucu ile neredeyse hiç ilgilenmiyordu ve kodlama tarafında yer alan Alpay yani Security nin bu durum hiç ama hiç umurunda bile değildi. Bir ara tekrar açılma kararı alındı, ama o da gerçekleşmedi.

Şimdi gelelim bugün ki konumuza, bu konuyu açma nedenimiz Zesty Community'i tekrardan canlandırma arayışında olmamız. Evet biliyorum, SA:MP eskisi gibi değil bir çok oyuncu kaybı yaşadı fakat hala kemik kitle duruyor diyebiliriz. Aslında burada ki amacımız kitle toplayabilmek, tüm o saçma yönetim işleyişinden uzak ve kapanmamak üzere açılan bir sunucu. Şimdi aklınızda şöyle bir soru oluşabilir: Nasıl kapanmamak üzere? bu soruya da şöyle açıklık getirmek istiyorum. SA:MP üzerinde belli bir kitleye ulaştığımız zaman bu sunucuyu Gta 5 üzerinde yer alan RAGE:MP veya FİVEM platformuna taşımayı düşünüyoruz. Yani böylelikle Zesty Community devamlı olarak aktif olan bir proje olacak diyebilirim. Daha öncesinde SQL yani veritabanı kaybı yaşadığınızı biliyorum, hemde defalarca. Ama bu sefer öyle bir şey olmayacak, verileriniz sürekli olarak yedeklenecek ve tutulacak. Ve ek olarak RAGE:MP'ye geçtiğimiz taktirde bile, SA:MP sunucusu açık kalacak.

Şimdi ise sizden tek ricamız, Zesty Community'i canlandırmak adına bize destek olmanız ve yanımızda durmanız. Sunucu sıfırdan kodlanmış olan Security - Alpay'ın kodlamış olduğu mod üzerinden açılacaktır. Bir çoğu kişinin de sevdiği o mod üzerinden.

Görseller:

Proje Sahipleri: Cuicana - Holmes
Mod yapımcısı: Security
Emeği geçenler: Security, Krozfayer, İnsomnia

SUNUCU IP: 37.140.242.253:7777
Sunucu sürümü: 0.3.7 / 0.3DL
İstemci: Open.MP
Sunucu dili: Turkish/Türkçe
Cops and Robbers

Discord: https://discord.gg/BAbEBPzkGz
Son düzenlenme: 18 Kasım 2024, 00:31:27 Holmes

Feovac

Merhamet maraz doğurur.

takashi

Holmes

Holmes

Alıntı yapılan: Holmes - 12 Kasım 2024, 00:11:59

Zesty Community 2019 - 2020 yıllarından beri ve çoğu kişinin de bildiği ve sevdiği bir sunucu haline gelmiştir. Geçen bu 4-5 yıllık süreç içerisinde, bir sürü iyi ve kötü anı biriktirdik. Buna bende dahilim, beni bazılarınız tanır. Zesty projesine yıllarımı vermiş birisiyim ve SA:MP'ta Cuicana ismiyle tanınırım. Zesty de geçen 2.5 yılımın ardından, sunucu sahipleri Security.  Krozfayer tarafından bazı haksızlıklara uğrayarak yönetimden atıldım ve kara listeye alındım.  Benim yönetimden atılma dönemim de yeni Zesty modu Security - Alpay tarafından yeniden kodlanıyordu, bunun nedeni ise TAKTAK26 isimli şahısın sunucuya saldırı yapması ve tüm veritabanı bilgilerini ele geçirmiş olmasıdır. Mod'un kodlanmasının ardından, sunucu tekrardan açıldı ve berbat bir yönetim ile açıldı. Genel Yönetici olarak Koray isimli şahısı yönetimin başına geçirdiler ve neredeyse bu şahısın hiçbir kararını sorgulamıyorlardı. Bir kaç ayın ardından ise oyuncu kaybı yaşandı ve sunucu tekrardan kapandı. Ama daha sonra yine açılma kararı alındı ve bazı yanlışlıkların farkına varan sunucu sahipleri Security ve Krozfayer tarafından tekrar yönetime alındım. Ama buda çok uzun sürmedi. Sunucu, ilgisizlikten dolayı kapandı. Çünkü sunucuyu kuran kişiler, sunucu ile neredeyse hiç ilgilenmiyordu ve kodlama tarafında yer alan Alpay yani Security nin bu durum hiç ama hiç umurunda bile değildi. Bir ara tekrar açılma kararı alındı, ama o da gerçekleşmedi.

Şimdi gelelim bugün ki konumuza, bu konuyu açma nedenimiz Zesty Community'i tekrardan canlandırma arayışında olmamız. Evet biliyorum, SA:MP eskisi gibi değil bir çok oyuncu kaybı yaşadı fakat hala kemik kitle duruyor diyebiliriz. Aslında burada ki amacımız kitle toplayabilmek, tüm o saçma yönetim işleyişinden uzak ve kapanmamak üzere açılan bir sunucu. Şimdi aklınızda şöyle bir soru oluşabilir: Nasıl kapanmamak üzere? bu soruya da şöyle açıklık getirmek istiyorum. SA:MP üzerinde belli bir kitleye ulaştığımız zaman bu sunucuyu Gta 5 üzerinde yer alan RAGE:MP veya FİVEM platformuna taşımayı düşünüyoruz. Yani böylelikle Zesty Community devamlı olarak aktif olan bir proje olacak diyebilirim. Daha öncesinde SQL yani veritabanı kaybı yaşadığınızı biliyorum, hemde defalarca. Ama bu sefer öyle bir şey olmayacak, verileriniz sürekli olarak yedeklenecek ve tutulacak. Ve ek olarak RAGE:MP'ye geçtiğimiz taktirde bile, SA:MP sunucusu açık kalacak.

Şimdi ise sizden tek ricamız, Zesty Community'i canlandırmak adına bize destek olmanız ve yanımızda durmanız. Sunucu sıfırdan kodlanmış olan Security - Alpay'ın kodlamış olduğu mod üzerinden açılacaktır. Bir çoğu kişinin de sevdiği o mod üzerinden.

Görseller:

Proje Sahipleri: Cuicana - Holmes
Mod yapımcısı: Security
Emeği geçenler: Security, Krozfayer

SUNUCU İP: N/A
Sunucu sürümü: 0.3.7 / 0.3DL
İstemci: Open.MP
Sunucu dili: Turkish/Türkçe
Cops and Robbers

Discord: https://discord.gg/BAbEBPzkGz

Şu konuya açıklık getirmek isterim Alpay yani Security ile hala bir bağımız var yani kavgadan dolayı modu afedersiniz çalıp açmadık kendisininde modu verdiğini söyleyebilirim. Aslında projeyi biz devir almayacaktık fakat dediğimiz gibi kurucularımız ve geliştiricimiz olan Security aktif değildi ve duyurularda oylamalar'da sunucunun açılmasını isteyen 40 oyuncu vardı ve sunucuyu bir tek ben geliştiriyordum son zamanlarda ve Alpay yani Security'ninde benim geliştirmemi söylemişti bazı şeyleri düzeltmek babında yani kendisi müsait olamıyordu hatta biz ona hemen hemen neredeyse iletişime hiç geçemiyorduk bu yüzden. Projeyi biz açalım dedik ve durum aslında ortada şimdi diyeceksiniz ki bu sunucu adı sahibine ait değil mi şimdi şöyle isim hakları tabii kendilerine ait ancak şunu da bilmenizi isterim. Biz yönetimde hala bulunmaktayız ve hala arkadaşlığımız baki ve halen devam ediyor bu yüzden bu projeyi bizim canlandırmamız daha güzel oldu diyebilirim eminim ki onlarda bizim gibi düşünüyorlardır. Diyeceklerim bu kadardı merakınızı umarım giderebilmişimdir. Sunucuyu hatta samp'ın bitti dediği yere kadar devam ettireceğiz yani kapanmayacak sizden isteğim şu bizi desteklemeniz siz bizi destekledikçe bizim ilgimiz daha da belirgin olacak sizlere karşı ve biz hiç bir oyuncuyu yüksek görmeyiz herkes bizim için Eşittir. Son noktayı koyuyorum herkes böyle bilmeli. Herkese eşit muamele yapılmaktadır şimdi bazı anlamayan arkadaşlarımız umarım anlamıştır yani lütfen laf kalabalığına girmek istemiyoruz sadece açacağız yöneteceğiz devam ettireceğiz. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum herkese iyi forumlar discord sunucumuza katılmayı da unutmayın. Teşekkürler!
Son düzenlenme: 12 Kasım 2024, 16:11:00 Holmes

Roldksy

Kolay gelsin başarılar, özel sebeplerden dolayı pek samp girmiyorum ama uğrarım :)

Shannara - King Of Shannara, Double Tag
Özyurt A.Ş - Business Owner, Partner
Teknofest - Group Manager, Graphics
Related Fields - Graphics / Video Editor

www.ozyurt.com - www.ozyurtas.com

Holmes

Alıntı yapılan: Roldksy - 12 Kasım 2024, 20:22:34
Kolay gelsin başarılar, özel sebeplerden dolayı pek samp girmiyorum ama uğrarım :)

Teşekkür ederim memnun olurum :)

Bow_OsmaNN

H.o swniz inşallah en kısa sürede gelişip tavan yaparsınız holmesim seni çok seviyorum sen oldugun yer hep bir güzel oluyor :)

Holmes

Alıntı yapılan: Bow_OsmaNN - 13 Kasım 2024, 01:01:47
H.o swniz inşallah en kısa sürede gelişip tavan yaparsınız holmesim seni çok seviyorum sen oldugun yer hep bir güzel oluyor :)

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim 🙂 darısı başına kardeşim.

Roldksy

Alıntı yapılan: Holmes - 12 Kasım 2024, 21:41:51
Alıntı yapılan: Roldksy - 12 Kasım 2024, 20:22:34

Teşekkür ederim memnun olurum :)

Kanka dc atsana girmiyor bende discordda sıkıntı var sanırım bilemedim iyi geceler rahatsız ettiysem kusura bakma @Holmes

Holmes

Güncellemeler:

Holmes

Yarın saat 5 gibi sunucumuzun açılışını yapmayı düşünüyoruz hepinizi discord sunucumuza bekliyoruz :) iyi forumlar.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Holmes

HostName: Zesty Hırsız Polis #2024 ~ discord.gg/VfxuyvFF
Address:  37.140.242.253:7777
Players:  1 / 750
Ping:     63
Mode:     TurkHırsızPolis•TürkHP•Türkiye
Language: EN

Sunucumuz aktif edilmiştir giriş sağlayabilirsiniz. X2 Extra Kazanç sistemi aktif.

Roldksy

Açılışa girmişken tam girelim dedik yarın YouTube kanalımda :)

SALLA SALLA VUR DUVARA !

Son düzenlenme: 15 Kasım 2024, 20:10:42 Roldksy