GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VERY SOON] Zenia Roleplay - z-roleplay.com

Başlatan Zeta, 30 Aralık 2018, 22:26:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Armen

Yeni yılınız mutlu, huzurlu ve sevdiklerinizle beraber geçirmeniz dileği ile yeni yılınız kutlu olsun ...

Zenia Roleplay

Son düzenlenme: 31 Aralık 2018, 21:35:31 Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

wills

Başarılar. Bir yıldır üzerinde durduğunuza göre mod sıfır herhalde?

Alihan

Şuanlık güzel gözüküyor,ekipte bir kaç kişiyi tanıyorum.Sevdiğim abi,kardeşlerim var.Umarım başarılı olabilirsiniz. :helal:

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Zeta

Alıntı yapılan: wills - 01 Ocak 2019, 13:25:50

Başarılar. Bir yıldır üzerinde durduğunuza göre mod sıfır herhalde?

Alıntı yapılan: Alihan - 01 Ocak 2019, 14:18:37

Şuanlık güzel gözüküyor,ekipte bir kaç kişiyi tanıyorum.Sevdiğim abi,kardeşlerim var.Umarım başarılı olabilirsiniz. :helal:

Alıntı yapılan: GirayÖzkan - 01 Ocak 2019, 14:42:37

Hoş, başarılar.

Yorumlar için teşekkür ederiz. Oyun modu sıfırdan uzun süreli geliştirme önerilerinin
toparlanmasıyla beraber kod haline dökülmeye başlanıldı. Günümüzde yer alan, paylaşılan
oyun modlarının bug ve çeşitli problemlerinden ötürü hiçbir şekilde modlar dan alıntı
yapmama kararı aldık. Discord adresimiz üzerinden script ilerlemelerine göz atabilirsiniz.

Son düzenlenme: 01 Ocak 2019, 15:18:38 Zeta

mehmetpolatx

Alıntı yapılan: Alihan - 01 Ocak 2019, 14:18:37

+1

Jarveus

Acısı ve tatlısıyla bir yıldan fazla görev yaptığım Enes (Zeta) ya farklı projelerde benimle olan Armen'e ayrıca Silver kardeşimizin ellerine sağlık. Başarılar dostlar , başarılar.

Silver

Pre-Alpha script görüntüleri ve ilerleyen zamanlardaki genel sistem tanıtımları
Discord adresimiz üzerinden "gamemode-screens"
kanalı üzerinden siz değerli oyuncularımızla paylaşılmaktadır.

uy****rucu Yetiştirme: Sistemsel 3 çeşit marijuana, kokain, eroin isimli uy****rucu türleri mevcuttur.
Her bitki birbirinden farklı olmak üzere yetişme & çürüme süreleri vardır.
Tamamen çürümüş bitkiler artık toplanamaz hâle gelecektir.
Yetişkin bir bitkiden, 5-10 gram arası uy****rucu elde edebilirsiniz.

Telsiz: Kanal ve slot olarak ikiye ayrılır,kanal dışında slotlama mantığı şifreleme olayıyla birebirdir.
Birlik türü polis dışında olan kişiler, 911 slotuna erişemediği gibi;
bazı diğer slotlarada erişim izni yoktur.Telsiz durumu yukarıda bulunan kırmızı noktadan yeşile
çevirildiğinde açık, yeşilden kırmızıya çevirildiğinde ise kapalı duruma dönüşür.

Zoxy

JudaX

Başarılar, yolunuz açık olsun :)

TheHunter

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

GokayA99

DarkBullet

Can abim ile cok rol yaptık çok eğlenceliydi onun  sayesinde tanıştım serverle  umarım açılır da oynarız.
Not: ben bannerlordu bu kadar beklemedim açılsın artık server
Son düzenlenme: 03 Ocak 2019, 19:55:43 DarkBullet

HeartlesS

wentrool

Konu tasarımı ve görseller çok hoşuma gitti umarım sunucu içeriğide öyle olur başarılar dilerim. :helal: